Įkraunama...
Įkraunama...

Neplanuotas cezaris

mano nėštumas buvo labai lengvas nestuke.gif . Gimdymo pradžia irgi gera, kaklelis atsivėrė greitai (atvažiavau su 4 cm, likę per 3 val.). bet man taip pat buvo veidinė padėtis (kaip suprantu, kai veidukas atsuktas į viršų???) ir neįsistatė galvutė (ko gero dėl tos veidinės padėties) ir darė cezarį. Bet man tikrai nesvarbu, svarbu, kad abi sveikos ir gyvos soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 06 06, 00:25)
o del vaikucio veidones padietes visad daro cezary  g.gif ?

QUOTE(Ingushka @ 2006 06 06, 15:44)
mano nėštumas buvo labai lengvas  nestuke.gif  . Gimdymo pradžia irgi gera, kaklelis atsivėrė greitai (atvažiavau su 4 cm, likę per 3 val.). bet man taip pat buvo veidinė padėtis (kaip suprantu, kai veidukas atsuktas į viršų???) ir neįsistatė galvutė (ko gero dėl tos veidinės padėties) ir darė cezarį. Bet man tikrai nesvarbu, svarbu, kad abi sveikos ir gyvos  soske.gif

Man gydytoja poto pasakojo kad kudikelis turi kaip graztas eiti i dubeni ir sukdamasis lysti pas mamyte ir tetuka... O jei veidine padetis tai reiskia kad eiga nenormali ir kudikelis nenori isvis islyst biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Niu aisku dabar juokingai skamba kai viskas jau praejo...
Tai manau visada daro Cezari
Atsakyti
visas neštumas buvo komplikuotas,pastovios ligoninių palatos ir lovos rėžimas visą neštumą.Cezaris buvo atliktas po 14val saremių,dėl netaisklingos galvytes statmenos.
Atsakyti
Mano abu vaikai gimė po operacijų. Abiems pradėjo dinginėti širdelės tonai. Antrą gal ir būčiau pati pagimdžius, bet gydytoja visiškai neaiškino kaip stumti. Į mano klausimą: kaip stumti? Atsakymas buvo: paprastai. g.gif Viskas baigėsi Cezariu.
Atsakyti
Nęštumas buvo lengvas, jaučiausi puikiai, mažulėlis augo gerai. Bet jau mano ginekologė sakė, kad bus didelis vaikelis. Gimdymas prasidėjo gerai, per penkias valandas kaklelis atsivėrė iki 7cm,bet per kitas tris valandas daugiau neatsidarė, nors ir lašino skatinamuosius. Susirinko grupė gydytojų, pasitarė ir rekomendavo daryti pjūvį. Baisiausia buvo, kai vežė į operacinę, nes nebemačiau monitoriuje, kaip plaka mažulėlio širdelė.
Atsakyti
I ligonine atvaziavus kaklelis buvo 4 cm atsidares. Per nepilnas 4 valandas jau buvo visi 10, bet visikai nebuvo jokio noro stumti. Jau buvo juodai igrise tie klausimai: na, ar jau nori š.....? Taip prasikankinau dar 6 valandas kol nepradejo silpti dukrytes sirdies tonai, na tada aisku visu greiciu i operacine. Po to pasake kad vaikutis neisistatinejo i dubens kaulus ir virkstele du kartus asisukus apie kakliuka. Tai paskui dekojau dievui kad tas kosmaras pagaliau baigesi unsure.gif
Atsakyti
Kaklelis skatinamuju pagalba nuo 1,5cm atsidare iki 10,bet va dubens kaulai uzstrigo ties 6cm,tad teko daryti skubu Cezari unsure.gif
Atsakyti
Pas mane kliniškai siauras duobuo, paaiškėjo po 10 valandų sarėmių, ir darė pjūvį, akušerė sakė, jog kitą vaikelį ir pati galėsiu gimdyti..priklausys nuo gimdymo eigos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 03 lapkričio 2006 - 12:37
Na man panasiai, viskas labai gerai vyko atsidarineja kaklas po 1.5cm i valanda o va 10cm atsidarymas o veiksmo jokio paaiskejo, kad ir pas mane kliniskai siauras dubuo...operavo... Na o kaip su kitu gimdymo, tai bus matyti.. sake gyd galiu ir pati pagimdyti....
Atsakyti
Man visi pranasavo sunku gimdyma. Netgi tai, kad neisgimdysiu (ypac anyta, nes mano vyras gime didele galva ir ja isdraske, tai ir man, atseit, tas pats bus...).
O pagimdziau be problemu, net neplysau. Todel, manau, nereikia iskart uzsifiksuoti, kad bus sunku. Juk nuo daugelio dalyku priklauso sklandus gimdymas - vienas is ju, manau, nusiteikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Villke: 06 lapkričio 2006 - 12:25
turejau klasioke, kuri buvo smulkute, mazyte, kai pastojo, visos sakem kad pati nepagimdys, ir ka jus manot, pagimde, ir labai lengvai, net ir vaikutis buvo netoli keturiu kg thumbup.gif todel nemanau, kad siauri klubai reiskia sunku gimdyma, mano platus,o gimdziau 18val doh.gif
Atsakyti
Pagal klubu dydi negalima nustatyti dubens dydzio. Man gydytoja sake ,kad dubens dydi siuo metu Lietuvoj galima nustatyti tiksliai tik su rengenu. Visi kiti matavimai tik apytiksliai. Taigi o nesciai tikrai nesinori darytis rengeno.
Atsakyti