QUOTE(Siguteb @ 2006 01 16, 09:48)
Sveikutes, aciu visoms atsakiusioms... Na as vis tikiuosi kad gimdymo veikla prasides pati ir tada jau gims leliukas - na man planinis keistai skamba - gal lelyte dar nori patupeti pilvelyje bet laikas keliauti pas mamyte... Kai pjums buvo? Beje ar jums nubego vandenys ar saremiai prasidejo ar irgi visi sedinuku leliuku cezariai planiniai nepatiriant tikrosios gimdymo pradzios?
Na mes vis dar sekmingai sedim... su vyru jau atzymejo paskutini savaitgali 2se ir laukiam penktadienio - lelytes gimtadienio!!
sekmes
Na mes vis dar sekmingai sedim... su vyru jau atzymejo paskutini savaitgali 2se ir laukiam penktadienio - lelytes gimtadienio!!
sekmes
man darė neplanuotą cezarį. Vandenys nubėgo apie 2 sav. prieš terminą. Lelius sedėjo, buvo nedidelis(aš irgi smulkutė), todėl bandėm gimdyt naturaliai, tik kad sarėmiai vis neprasidėjo. Kaklelis buvo 2 cm atsidaręs, suleido skatinamuosius-vistiek nebuvo sarėmių, palaukėm 2 val. ir padarė cezarį, nes laukti jau nebuvo ko

Tik keista, kad manęs paklausė, ar noriu pati gimdyt ar ne, nes šiaip gydytojai nerizikuoja su sėdmenukais. Jei viską atsukt atgal, tai turbūt būčiau planavusi cezarį.
Dar klausimas, kurioj ligoninėj planuoji gimdyti ?