QUOTE(drambiuke @ 2010 02 10, 22:57)
Nezinau kas yra gimdimo skausmai, saremiai bet del to niekiek nesijauciu nepilnaverte. As su savo pupuliu susitikau tik po ekstra cezario, o priezastis buvo, kadangi 9 diena po termino nebuvo jokios gimdimo veiklos, vaikas gan nemazas, o as vos 1,59ugio
Atvaziavus eilini karta i ligonine pasimatuoti maziuko sirdies tonu, pasake, kad jau nebeisleis kol nepagimdysiu, stebes nes tonai sumazejo, sulasino skysciu padetis nepasitaise, taigi man pranese kad bus ekstra cezaris, net nesuspejau susigaudyti, o jau buvau pooperacinei palatoj.
O trecia diena su savo maziuku jau ir namie. Nors nepagimdziau jo naturaliai, bet nejauciu del to jokiu priekaistu sau, juk svarbiausiai ne kaip gimsta o pats kudikelis
Nu aisku cia gal tik mano nuomone, ir esu labai patenkinta, kad man neteko patirt skausmo. 

Aš irgi nepatyriau kas yra gimdymo skausmai. Man dar ir dabar keista, kad nepajaučiau kaip mano zuikis atėjo į šį pasaulį

QUOTE(dafniele @ 2010 04 23, 14:24)
su pirmu vaikeliu prakankinausi 10val su saremiais bet taip pati nepagimdziau tada skubi operacija.Diagnoze kliniskai siauras dubuo ir virksele 2k.apsisukus aplink kalka.
galejo viskas laaabai tragiskai baigtis jei nebutu atejus vyr.gyd..nes su gyd.susipikau tai jisai pakviete vyr.gyd.ta apziurejo ia paskubom i operacine.o tai gyd.dar po visko atejo i pooperacine palata ir sako nepamirskite atsiliginti(nes tariausi su tuo gyd.rekomendavo mano akusere)tai dar reikejo 1000lt moket uz tai kad jis atvaziavo iki ligonines nors nieko ir nepadare
dabar laukiuosi antro vaikelio tai va ir nezinau ar pati gimdysiu ar cezari darys(ziaurei bijau)

Nu šakės, koks dar naglas

QUOTE(Katukė @ 2010 04 29, 21:55)
Sveikos, pirmasis mano gimęs per CP.
Man 36sav. nubėgo vandenys, o atvykus į GN lipant ant "lėktuvo" apžiūrai iškrito virkštelė
Vaikiukas pradėjo dusti, todėl kai tik pavyko prisišaukti pagalbą išvežė mane į operacinę. Sūnutis buvo nebegyvas..., bet po gaivinimo veiksmų sugrįžo pas mus
Tai buvo Šv.Velykų ryto stebuklas 
Man 36sav. nubėgo vandenys, o atvykus į GN lipant ant "lėktuvo" apžiūrai iškrito virkštelė

Košmaras, ačiū dievui , kad su laiminga pabaiga
O mano diagnozė - preeklamsija. Labai užkilo spaudimas. Pasiskambinau gydytojai, tai liepė skubiai atvažiuot pasižiūrėt. ir ką, pasitikrinus dar rado baltymo šlapime ir tiesiai į operacinę teko gult.