Na, as tai irgi gimdziau su cezariu.
Man profesorius tik mane pamates padare prielaida, jog teks daryti cezari, o kaip echoskopu pasiziurejo tai ir patvirtino, jog be jo neapsiesim. manau kad klubu siaurumas ar platumas cia nieko detas,kadangipazystu nemazai mamu, kurios labai sekmingai pagimde vakucius su siaurais klubais. itariu, jog pagrindine priezastis, tai vaiko svoris, padetis ir mamos dubens kaulu paslankumas arba tam tikros ligos (cukralige, silpnas regejimas na ir pan.)
O kai prasidejo gimdimas, tai aplinkybes susikloste taip , kad teko pas kita gydytoja gimdyti. ji dar tikejosi kad as pati pagimdysiu, bet nieko is to gero neisejo, nors kaklelis ir atsivere iki7 cm, ir greitai padare cezari.
vienas is cezario pjuvio privalumas, bent jau KMUK tokia yra tvarka, kad nakciai jei mama pati to pageidauja, vaikuti issinesa, kad galetumei pailseti.
o mano palatos drauge begimdant , kaip liaudyje sakoma "suplyso", jai labai jau viskas skaudejo ir sunku buvo, ir poilsio truko, bet leliko niekas nensinese, ne priklauso.
Кроме высшего образования нужно иметь хотя бы среднее соображение и, как минимум, начальное воспитание.