Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Mes tai nė vienas negalėjom paimti savo sūnelio ant rankų, nes iškart jį išnešė į inkubatorių.Aš jį galėjau paimti tik po 4 parų, o vyras po 5 parų verysad.gif
Atsakyti
Mano paėmė kelios valandos po gimdymo, kai dukrytė buvo aprengta. mirksiukas.gif Mano brangiausias ir pirmą sauskelnę pakeitė, tikras supertėtė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kadangi mane operavo, tai lėlytė tuo tarpu išimta iš mamytės pilvelio keliavo į vaikučių palatą. Va tada tėtis ją ir laikė. Tai net pusvalandis nuo gimimo nebuvo praėję... smile.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytę vyras pirmą kartą paėmė praėjus vos valandai po gimimo, beveik iškarto kai ją aprengė. Prausti ir sauskelnes keisti ryžosi tik po kelių dienų 4u.gif
Atsakyti
Grazus atsiminimai.... 4u.gif
Atsakyti
Teciui akusere iteike vaika kai tik jis islindo.
As tuo metu leisgyve gulejau ir miegojau (kai siuvo)

Tada vaika ismaude, perrenge ir vel tevui dave. Tevas nusinese prie lango ir sako: va, ziurek, cia pasaulis, susipazink.
Atsakyti
Iškart, kai gimė.
Atsakyti
Maniskis irgi pirmiau nei as paeme ant ranku. kai nueme nuo pilvo, pamatavo, pasvere, suvyste ir padave teciui (as dar ant stalo gulejau). Dukryte truputi verke, tai jis ja supavo ir ramino. Uztai dar ir dabar prisimena, kad pirmasisi dukryte sugebejo nuraminti thumbup.gif
Atsakyti
Man dare cezari, todel akusere isnese ir dave jam palaikyti pirmam musu suneli, mama pasakojo, kad is susijaudinimo asaros riedet pradejo. Kiekviena kart kai man ji atnesdavo maitint vyras budavo pas mane ir pirmas ji paciupdavo, nors ir nedrasiai... 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi anksciau uz mane laike musu vaikeli biggrin.gif Laikydamas ja jisai net gi spejo visiems pranesti apie savo stebukleli tongue.gif
Atsakyti
mano vyras pirmiau paeme nei as smile.gif nes 23.18 pagimdziau, apie 02.00 perejom i palata, o dukryte nemiegojo iki 6ryto ta nakti, tai vyras ja ir nesiojo.
Atsakyti
ech...kai gime dukryte, pakviete vyra paziuret, mat per pati svarbiausia momenta daktares ji isprase,nes jis stambus pas mane tongue.gif , vietos daug uzeme. tada viena tvarke dukryte, o kitos mane... mirksiukas.gif , o kai palata atlaisvejo tai ir vyras atejo ir paeme dukryte ir abu ziurejom kaip mane m oke maitint ax.gif
keist, valyt ar rengt vyras ilgai negalejo...bijojo nesugraibyt ir uzgaut savo turta biggrin.gif

kita diena po gimdymo, kai keiciau pampersa, dukra paleido tokia storia ir ilga geltona ciurksle biggrin.gif tevelis vos spejo pasitraukt biggrin.gif , sake tai cia pasireiske dukters nuomone, kad tevelio ji neklausys biggrin.gif
Atsakyti