Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

vyras paėmė tą pačia naktį kai gimė thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu gerai pamenu,tai kai tik nuvaziavome i palata wub.gif
Atsakyti
Manasis ir lygtai pirmąją naktį paėmė,net nebeprisimenu gerai blush2.gif bet gerai prisimenu kad ir taip nedrąsiai drebančiomis rankomis dukrą laikė,o va kai gimė sūnus jau daug drąsiau jautėsi gi su patirtim jau buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiui pirma kart reikejo ibrukt tiesiog i rankas 1diena po gimdymo:ax: ir dabar neskuba imt ant ranku jei paduosi tai laikys, priziuri panesioja, bet pats is lovytes nepaims ax.gif vis bijo sulauzyt blush2.gif guli salia snekina bet nepaima gal jei nebuciau namuose ir paimtu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nareta20: 08 balandžio 2008 - 20:32
maniskis paeme pirma karta ligoninei.
Atsakyti
maniškis pirmą kartą paėmė tą pačią dieną po CZ, man seslė atnešė leliuką palaikyti į palatą, o vyrui vėliau liepė nunešti į naujagimių skyrių smile.gif
čia buvo kažkur kokios šešios val po operacijos smile.gif o ir dabar mielai ima ir tikrai nebijo wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmaja paeme po keliu minuciu,kai suvyste,o mane dar siuvo.Jaudinosi,bet nebijojo smile.gif
O suneli gavo tik trecia savaite,nes buvo isvykes unsure.gif
Atsakyti
Mano vyras su mumis buvo istisai gimdykloje,kol isveze i palata.Tik tada jis nuejo paimti daiktus ir atnese i palata.Tai,kai as dukryte pamaitinau,tada vyrui dave palaikyti,gan ilgai,kol mane tvarke sanitares.
Atsakyti
Maniškis paėmė tą pačią dieną thumbup.gif ,galiu pasakyti,kad su sūneliu jis jau jautiesi daug drasesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tą pačią minutę, kai tik akušerė pakvietė - be to, vyras buvo pirmasis, paėmęs savo dukrytę ant rankų - supo supo ir užmigdė... Aš ją paėmiau tik po gerų trijų valandų... wub.gif verysad.gif
Atsakyti
Mąnąjį paėmė vyras, nes aš po Cezario pjūvio be sąmonės gulėjau...
Atsakyti
vos tik gimusi vyras paeme, wub.gif nes atejus vaiku daktae apziuret sunu pasake grieztu balsu lotuliukas.gif TEVAS ATNESKITE KUDIKI smile.gif drebanciom rankom ir padave wub.gif
Atsakyti