Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

gimdykloj vos apšluostytą ir suvyniotą paėmė vyras,nes mane siuvo smile.gif Nešiojo aplink ir žiūrėjo, atsižiūrėt negalėjo biggrin.gif Vėliau man maitinti paguldė wub.gif
Atsakyti
Manasis pirmą kartą paėmė ant rankų jau palatoj.
Atsakyti
Pacia pirma diena wub.gif
Atsakyti
Maniškis tik ką gimusį paėmė, dar šlapią ir nevystytą wub.gif , ir virkštelę nukirpo.... Nors bandė vaizduot erelį, bet įtariu viduj drebėjo.. rolleyes.gif ir pirmą kartą maudė... wub.gif
Atsakyti
Iskarto pogimdymo tik apilove ir idave tetukui. thumbup.gif Pazindinosi kol mama siuvo ir tvarke. 4u.gif
Ir vis dar iki siol maudo (7 sav) nes mama bailiuke. blush2.gif Tetuko dideles rankos patikimesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zosiukas2: 25 balandžio 2008 - 13:53
O mano vyras gimdyme nedalyvavo.Palatoje nebuvo didelio reikalo imti ant rankų,nes dukrytė miegodavo,kai tėtis ateidavo aplankyti.O kai grįžome namo, nors ir labai bijojo,bet palaikė trumpai.Po to įsivažiavo į savo naują rolę.
Atsakyti
Kadangi buvo cezaris tai pirmas paeme, nes man buvo kateteris puslej ir dar lasaline leido. Nors per gimdyma sake, turbut bijosiu paimti biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras anksciau uz mane paeme ant ranku. Kol mane "tvarke", sesute nusivede ji kur mazaja prause ir svere, ir pats turejo parsinesti atgal i palata, tai jau toks isdidus iejo su maziuke ant ranku, bet kartu taip atsargiai ir kartu stipriai apkabines, kaip tikra lobi wub.gif
Atsakyti
Mano sūnelis irgi pirmiausia tėčiui ant rankų pabuvojo, nes mane operavo. Paskui abu nekantriai palatoj laukėm, kol mums parneš mūsų grožį ax.gif
Atsakyti
Iš karto po gimdymo. Pirmiau už mane wub.gif
Atsakyti
mano vyras leliuką paėme tik palatoj 4u.gif , nes gimdykloj mano glėbį šildėsi ir kai tik atvažiuodavo vis nešiodavo, sesutės net stebėjosi kad taip gražiai rūpinasi wub.gif
Atsakyti
kai tik gimė gimdykloj biggrin.gif
Atsakyti