Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Kai tik gime dukryte ja padejo ant mano pilvuko, o po to suvyniojo ir padave vyrui,tai jis ziurejo ir matyt buvo atsijunges nuo pasaulio,kad gydytojai kelis kartus paklausus kelinta valanda gime dukryte,jis nieko neatsake.
Atsakyti
kai gimė pradžioj padėjo man ,o paskui jau tėvelis gavo mažyle. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmiau man dave palaikyti suneli,o paskui tevelis gimdykloje paeme vaikuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa_lt @ 2008 05 12, 18:01)
Pirmiau man dave palaikyti suneli,o paskui tevelis gimdykloje paeme vaikuti smile.gif

Man lygiai taip pat buvo 4u.gif
Atsakyti
Kita diena, kadangi tik gimusi neverke manoji tai nese patikrinti, bet uz porors valandu jau ja turejau wub.gif Tik tevelis jau buvo isvykes namo, tai kita diena atvyko ir paeme ant ranku.
Atsakyti
gimdykloj,bet po manes smile.gif
Atsakyti
O mano draugas sūnelį išdrįso paimti ant rankų tik kažkur po 5 dienų, tai labai pykau ant jo, galvojau kad jis jo nelaukė, nemyli, nors ir sakė, kad myli mus, tik labai jau bijojo paimti, kad tokio mazucio neuzgautu. Na prie mano pykčio dar prisidėjo pogimdybinės depresijos pradžia doh.gif . Bet kai jau paėmė ant rankų, tai viskas pasikeitė į gerą pusę, visada tik gryžęs iš darbo iškart ima sūnų ant rankų pasisveikinti thumbup.gif ir didžiąją dalį vakaro praleidžia su juo ant rankų arba jam gulint žaidžia abu 4u.gif
Atsakyti
paeme iskarto kaip tik pagimdziau wub.gif
Atsakyti
Mano vyras pamate ir paeme vaikeli ant ranku anksciau manes. Kol miegojau po narkozes (nes dare Cezari su pilna nejautra), tai vyra nusiunte laukt prie palatos, i kuria mane pervez po operacijos. O vaikiuka iskart nunese i vaiku skyriu... Vyras net nesuprato, kai mane atveze i palata be vaiko, tai bego iskart ieskoti i vaiku skyriu, kad neduok Dieve nesupainiotu... lotuliukas.gif
Sesuo sake, kad paemes ant ranku ilgai ziurejo i mazuli... biggrin.gif
Atsakyti

pirmiau už mane. kol mane po cezario siuvo, sesutė jį pasikvietė ten, kur prausė ir svėrė. o paskui koridoriuj sėdėjo 15 minučių su Ignu ant rankų, kol sesutė kažkur sulakstė biggrin.gif sakė po tokio įtempto laikymo labai rankų raumenis skaudėjo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 05 17, 19:29)
pirmiau už mane. kol mane po cezario siuvo, sesutė jį pasikvietė ten, kur prausė ir svėrė. o paskui koridoriuj sėdėjo 15 minučių su Ignu ant rankų, kol sesutė kažkur sulakstė biggrin.gif  sakė po tokio įtempto laikymo labai rankų raumenis skaudėjo lotuliukas.gif

Nu geras ir pas mane ignas bigsmile.gif , ir irgi vyras pirmiau uz mane ji gavo ant ranku palaikyt, tik ne taip ilgai lotuliukas.gif Ir as pati po cezario, tai ir kita diena vyras visa diena ji nesiojo, pakol as lovoje gulejau be jegu doh.gif
Atsakyti
jis iskart pasiciupo,kol mane siuvo,jau nesiojo ten aplinkui patenkinatas visas smile.gif
Atsakyti