Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

paeme dar gimdykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2008 06 02, 20:03)
paeme dar gimdykloj smile.gif

mano irgi paėmė kai buvom gimdykloj tai buvo nuostabi pažintis su tėveliu wub.gif
Atsakyti
po 2 minuciu po gimdymo smile.gif tiksiliau po cz smile.gif
Atsakyti
Na maniskis paeme musu mazyle, kai buvo kokios 6val po gimdymo smile.gif gal dar ir nebutu emes, nes irgi bijojo, bet buvo atvaziave mano teveliai, tai jam uosviene net neklausus iteike biggrin.gif po to jau tik ateidavo ir pats paiimdavo, isleisdavo mane ir i dusa, dingo visos baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
dar gimdykloj...
Atsakyti
pirmaja mergyte tai labai bijojo imti, tik kita diena, o antraja tai jau kaip profas, iskart kai tik suvyste blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Paėmė dar prieš mane gimdykloje. Kai fotografavo - jis su dukra centre.. o aš kažkur šone lotuliukas.gif
Atsakyti
Paėmė į rankas dar gimdykloje, o ir po to, grįžus namo nebuvo problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
po suvystimo ir pradejo foto sou hihihi.gif
Atsakyti

kai pagimdziau, tai paskui suvyste ir is karto padave vyrui smile.gif buvo toks laimingas tongue.gif
Atsakyti
na Jusu visu teciai - superiniai thumbup.gif , kai paskaiciau temoj. mirksiukas.gif
mano pirma dukra bijojo imti ant ranku labai ilgai, jam vis atrode, jog ji suluz. Stipriai draugauti jie pradejo gal tik nuo 1,5 men.
O vat jau su antraja jokiu problemu - kai ja suvyste - taip ir paeme. wub.gif
Atsakyti
Mana istorija tokia: pagimdžiau, su vaiku nutransportavo į palatą, vyras visada buvo šalia, tai kai palatoj sūnelis pradėjo kniurksėt, tai ir paėmė ant rankų, pirmiau už mane wub.gif
Atsakyti