Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Kol mane apziurejo,akusere vyrui dave vaika i rankas, o tas zado netekes , susikaustes ir laike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 31 sausio 2007 - 09:42
Na as gimdziau be vyro ,nezinau kodel bet paskutine minute, kai jau su vyru atvaziavom i ligonime, as nusprendziu kad nebenoriu, kad jis dalivautu, gal kokia piesgimdibine depresija blink.gif , atidaviau diktus ir pasakiau vaziuok namo. O pirma kart paeme kai tik pamate, nors bijoji, bet nebuvo kur detis, vaikas verke jei paguldai, o as valgit norejau... jis pasake"dievuliau, jis toks mazas, as bijau, kaip ji imt.." bet paeme ir nieko atsitiko bigsmile.gif , bet laimingas buvo thumbup.gif
Atsakyti
kai tik pasvėrė, aprengė ir padavė vyrui. Po to palatoj pats pirmas ir sauskelnes keitė, nes aš dar nelabai norėjau keltis.
Atsakyti
aha ps mus irgi tik pagimdzius padave teveliui dar ranksluostyje. Ale reikejo matyti kaip jis ten ji laike....juokemes visa palata (nu nepiktybiskai). O po to namie kaskaip drasiai nesiodavo ir laukdavo kol atsirugs.
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 01 18, 18:11)
Na, maniškis dalyvavo gimdyme, tai sūnelį dar gimdykloj laikė ant rankų smile.gif

mano vyras pirma karta vaika paeme tik palatoj, maciau kaip jaudinosi ir drebejo rankos ax.gif bet sake kad nebijo ir nera ko bijot bigsmile.gif
Atsakyti
Abu kartus vyras pirmiau uz mane paeme ant ranku dukrytes. wub.gif
Po pirmo gimdymo(po cezario) pirma diena pati ant koju nestovejau, man dukryte tik pamaitint atnesdavo. O po antro gimdymo uzdejo man ant pilvuko dukryte, bet po to isveze i reanimacija, i kita miesta ir as tik trecia para ja pamaciau verysad.gif Tai irgi vyras pirmas buvo nuvaziaves ja aplankyt ir paeme.
Atsakyti
visus kartus gimdziau be vyro,tai visus vaikus vyras paeme ant ranku vos tik pamate...smagu buvo stebet kai p kiekviena savo atzalele paima vis drasiau...kiek baimes ir susikaustymo buvo paimamt pirmagymi,o trecia jau griebe kaip profesionalas ax.gif
Atsakyti
Maniškis irgi tik gimusį į rankšluostį suvyniotą palaikyti gavo. Po to sakė, kad bijojo sulaužyti, ar dar ką ne taip padaryti ax.gif
Atsakyti
Musu tetukas maziuka paeme praejus vos keletui minuciu po jo gimimo.. Nes dalyvavo gimdyme, abu verkem is laimes ir negalejom patiketi ka tik ivykusiu stebuklu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamulyte21 @ 2007 02 02, 17:03)
Musu tetukas maziuka paeme praejus vos keletui minuciu po jo gimimo.. Nes dalyvavo gimdyme, abu verkem is laimes ir negalejom patiketi ka tik ivykusiu stebuklu!  wub.gif

thumbup.gif
musu situacija lygiai tokia pati buvo. wub.gif
Atsakyti
musu tevelis pupuliuka paeme ant ranku kai mus jau perveze i palata. kaip grazu ziureti, kaip vyras dziaugiasi savo atzalele wub.gif
Atsakyti
Tėvelis paėmė sūnelį pats pirmas, kadangi man dare cezarį.Tik vaikeli ištraukus nunešė tėčiui, o jis su nuejo su seselem aprengti, pasverti ir pamatuoti mažylio.Po operacijos jaučiausi silpna, pati ant rankų paėmiau tik gal po 4 dienų, bet gera buvo mažylį jausti šalia kai maitindavau.O vyras ligoninėje mane nustebino puikiai mokėjo elgtis su pirmagimiu, jis pirmosiomis dienomis ji perrenginejo, prause, keitė pampersus, žinojo kaip laikyti, buvau sužavėta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti