ka tik gimusi pirma karta ir paeme. Zinoma labai nedrasiai

tik po 5paru,kai grizom namo.........pati igrudau,nes jau taip bijojo,kad nesuspaustu,nors gimdyme pats dalyvavo/
Vyras paėmė sūnų praėjus porai valandų po gimdymo, kai mane vežė į palatą ant ratukų- jam davė sūnų nešt
.

Kai man tik gimusią dukrytę ant pilvo paguldė, tėtis ašarodamas ranką prie jos rankytės padėjęs buvo, tai mažoji jam į pirštą įsikibo. Nebuvau savo vyro tokio mačiusi
- sutirpo iš laimės. Ir palaikyti paėmė gimdykloje. Tiksliau akušerė "įteikė". Kai perkėlė į palatą sesutė mažiukę paguldė į jai skirtą lopšį, o vyras iš to lopšio ją į glėbį ir pas mane į lovą perkėlė. O pampersus namuose pati keičiau ir kažkodėl jam nedaviau, o ir neprašė tik stebėdavo. Mažoji buvo trijų savaičių, kai tėtis mane eilinį kartą išleido prasiblaškyti, o man toks dėdė į šoną įvažiavo
Policijai prisiskambinti problema, tas dėdė dar pradėjo pūstis, kad jis nekaltas. Matau, kad reikalas gali užsitęsti, o mažąjai valgyti tuoj laikas. Skambinu vyrui, sakau: važiuokit čia, mašinoje pamaitinsiu... Mūsų tėtis ilgai pasakojo kaip dukrytei papmersą keitė ir ji jam į saują prisisiojo... Ką ten ta avarija... smulkmena kažkokia

Mano vyras jau kelios valandos po gimdymo laikė rankose mūsų mažę, pirmas išmoko keisti pampersus, galiu pasakyti, kad jam net geriau sekės nei man

mano vyras musu vaika peeme po 14 dienu nes nei per gimdyma nei veliau jo nebuvo (darbo reikalai) tai kai paeeme taip ir nepaleido viska pats norejo daryt
tik maitint negalejo
tai duodavo man

Manasis jau gimdykloje ant rankų sūpavo, nors prieš tai sakė, kad bijos paimti. Taip, kad šios probelmos pas mus nėra

Vyras buvo pirmas ,kuriam daktare padave vaikus

Iskart kai gime
pirmiau uz mane

pirmiau uz mane