As irgi Philips'a naudoju kokius gal 3-4 metus. Nu skauda tai ziauriai. Ale kenciu. Va skaitau, kad beveik visoms plaukeliai iaugineja, nu man turbut dar nei vienas neiaugo.
O as vat patenkinat sitasi elektriniais daikciukais. vat iauginejimo problema ir mane kamuoja, eisiu faberlik kremo ieskoti. o vat del i auginejimo tikrai ne tik elektrinis epiliatorius kaltas, nes as ir paprastu skustuku nusiskutus kojas kartasi iauginejimo neisvengiu
Nu jus pavarot... Ka, su depiliatorium per pazatis einat??? Nekvailiokit, toje vietoje pilna prakaito liauku, galima prisizaisti su augliukais. Depiliatoriu kojoms naudoju jau gal 8 metai (philips satinelle). Iauginejimo galima isvengti reguliariai darant pylinga depiliuotoms vietoms. Bikini sriti syki bandziau praeiti su depiliatorium....
Tai po to gal valanda rankos kojos drebejo ir is zandu raudonis nedingo. Nu ir skausmelis.....

Man pernai vyras padovanojo (nu ne delto kad labai plaukuota buvau, o kad pati prasiau
) Philips su masaxuojancia galvute. Kai rinkausi, jau buvo ir tas saldantis, bet pardaveja kazkodel masazuojanti labiau gyre (nors jis ir pigesnis), sake tas saldymas neka labiau veikia nei masazavimas. O del skausmo - tai buvau bandzius Satinele berods, be pribumbasu ir dabar ta masazini, tai panasiai man veikia, dilgcioja ir su vienu ir su kitu...
Pazastis visada skutu, su depiliatorium man baisu butu... O bikini depiliavau kelis kartus, nu bet skausmas tai eina kakot...
Vis ruosiuosi eit su vasku salint, tikiuosi bus ne taip skausminga

Pazastis visada skutu, su depiliatorium man baisu butu... O bikini depiliavau kelis kartus, nu bet skausmas tai eina kakot...

o as vakar bandziau bikini . nu zinote man visai neskaudejo. nes palukeliai nedidukai. pastebejau kuo plaukeliai ilgesni tuo skausmingiau
as tai taip prisizaidziau su tais elektriniais depiliatoriais, kad jezusmarija ... naudojau ji apie pora metu (mano plaukai labai stiprus ir super greit augantys, depiluot turedavau kas 4-5 dienas), taiksciausi su ne itin graziai atrodanciomis nuo iaugusiu plaukeliu kojomis (kad tik skust pora kartu per diena nereiketu, nes ryte nusiskutus kojas, vakare jau juodi dygliukai duria ...), vis maniau "praeis" ... bet, kai jau darbe sefas per kojines pamates mano randuotas kojas paklause, kad gal kartais savaitgali miske praleidau ir uodai sugele, vsio nusprendziau, kad uzraukiu su el. depiliatoriumi. Sakau neperdedama - koju randus gydziausi apie pusantru metu ...
Mielai grizciau prie depiliatoriaus (jokio skausmo nejausdavau), bet taip ziauriai bijau vel visas kojas susibjauroti ...
Mielai grizciau prie depiliatoriaus (jokio skausmo nejausdavau), bet taip ziauriai bijau vel visas kojas susibjauroti ...
Kaip bikini zona jus depiliuojat - sunkiai isivaizduoju:) As tik kojas, o bikini - einu vasku darytis pas kosmetologe. Dariau anksciau ir kojas - bet kad baisiai brangu gaunasi, tai depiliatorius kojoms ok:)
QUOTE(Aušrinė @ 2004 12 13, 14:36)

prigasdinai čia mane
o aš užsiprašiau vyriuko depiliatoriaus kad senis šaltis atneštų...
Negi taip jau blogai ta sdepiliatorius? Nu netikiu, kad visoms taip

tai tikriausiai ne visoms vienodai. mano sesuo naudoja, tai jai ne taip baisiai viskas, jai mazai plaukeliu iauga, ir siaip plaukai pas ja leciau auga. o pas mane tai gana greitai. kai skusdavau, bent kiekviena diena svelni grazi vaiksciojau, tik i vakara truputi sukildavo, o dabar tai skaityk, kad pastoviai su plaukuciais. pliusas tik toks, kad tie plaukuciai svelnus ir vos matomi pasidare. o siaip tai auga kaip velniai. ir ziauriai iaugineja. siandien pasiziurejau ir net issigandau - daugiau nei puse plauku iauge ir tokios demes tada matosi. nebezinau, ka cia daryt.
QUOTE(super @ 2004 12 29, 09:36)
as tai taip prisizaidziau su tais elektriniais depiliatoriais, kad jezusmarija ... naudojau ji apie pora metu (mano plaukai labai stiprus ir super greit augantys, depiluot turedavau kas 4-5 dienas), taiksciausi su ne itin graziai atrodanciomis nuo iaugusiu plaukeliu kojomis (kad tik skust pora kartu per diena nereiketu, nes ryte nusiskutus kojas, vakare jau juodi dygliukai duria ...), vis maniau "praeis" ... bet, kai jau darbe sefas per kojines pamates mano randuotas kojas paklause, kad gal kartais savaitgali miske praleidau ir uodai sugele, vsio nusprendziau, kad uzraukiu su el. depiliatoriumi. Sakau neperdedama - koju randus gydziausi apie pusantru metu ...
va va, as ziuriu pas amne kuo toliau, tuo baisiau. o kaip dabar tu plaukelisu shalini?
As gavau elektrini depiliarotiu Kaledu proga ir esu be galo laiminga.
Kiek anksciau bandydavau vasku pasalinti pazastu plaukus niekas neissiraudavo,o sis daikciukas visa svariai svariai isrove, tik asaros kayse buvo ir padejuot iteko
Na kitas kartas jau nebus toks skaudus. Dabar kojos ir bikini sirtis laukia savo eiles.
Kantrioms panelems tikrai rekomentuoju toki daikta.
Kiek anksciau bandydavau vasku pasalinti pazastu plaukus niekas neissiraudavo,o sis daikciukas visa svariai svariai isrove, tik asaros kayse buvo ir padejuot iteko

Kantrioms panelems tikrai rekomentuoju toki daikta.
Мне читать даже больно

Man Kalėdų senis irgi atneše epiliatorių.Skauda tai skauda,bet bent jau nereikia taip daznai su tais peiliukais žaisti.O be to,jie visi vienu metu neatauga,tai automatiškai kitą sykį ne taip skauda.Per kančias į žvaigždes