nueik i faberlic.lt arba fl.lt, gali rasti info apie sia kosmetika, o siaip yra platintoju...bet kaip suprantu, cia negalima sios info skleisti, tad tyliu..
as pati sia kosmetika naudojuos ir ji man tikrai gera, ypac drekinantis pienelis kunui
mano sausa oda ir ryte pasitepus ji vakare jau budavo sausa pleiskanojanti, o tas pienelis
islaiko ja elastinga ir nesausa visa para
as pati sia kosmetika naudojuos ir ji man tikrai gera, ypac drekinantis pienelis kunui

yra atskira tema apie faberlic, ten rasit kas tuo uzsiima, jei ne, taj turiu viena pazistama platinotja, kaip nors suvesiu.
as pati prisiregistravau faberlic vien del tos kosmetikos, kad nereiktu ieskoti platintoju ir laukti, pati nulekiu kai man tik prisireikia ir isigyju ko reikia
ir draugem parupinu
tos vis praso..

ir draugem parupinu

ta faberlic rusishka? ar ash ne taip supratau?
taip. rusiska. esme ten visa akvaftemas, toks junginys, kuris padeda isisavinti deguoni odai. sita technologija is ju bande nupirkti garsios prancuzu firmos, bet nepardave tipo....nezinau, gal cia reklaminis triukas...siaip tai kremukai geri, pati naudoju, ypac LUX serijos
ir atsiliepimai geri..

QUOTE (brendule @ 2004 12 09, 19:08) |
O ar geras Braun depiliatorius???Senokai jau noriu nusipirkti,bet nežinau kokį ![]() ![]() |
Aisku kad geras.Vokieciai(vyrai ) tik Braun skutimosi masineles perka.Laiko patikrinti ir patvirti kokybiski depiliatoriai.
na gerai, bet ar tie skirtingi depiliatoriai kokie nors itakoja plaukeliu iauginejima, ar ne? ar tik kremais dar sau galima pasigelbeti?
as su elektriniu salinu plaukus gerus metus, bet kojos tai baisiai dabar atrodo - kur iauge, tai tokie raudoni kaip spuogai ir jie vis giliau iauga, kad ten jei su adata bandai isimt ar spasut, tai labai pasistengt reikia ir zaizdeles pasidaro. zodziu nusivyliau labai... kai skutau kojos graziau atrode, tik kad skusdavau kiekviena ryta.. nezinau ka ir daryt. dabar bandysiu to faberlic kremo ieskot, gla pades.. o jei ne?..
as su elektriniu salinu plaukus gerus metus, bet kojos tai baisiai dabar atrodo - kur iauge, tai tokie raudoni kaip spuogai ir jie vis giliau iauga, kad ten jei su adata bandai isimt ar spasut, tai labai pasistengt reikia ir zaizdeles pasidaro. zodziu nusivyliau labai... kai skutau kojos graziau atrode, tik kad skusdavau kiekviena ryta.. nezinau ka ir daryt. dabar bandysiu to faberlic kremo ieskot, gla pades.. o jei ne?..

prigasdinai čia mane
o aš užsiprašiau vyriuko depiliatoriaus kad senis šaltis atneštų...
Negi taip jau blogai ta sdepiliatorius? Nu netikiu, kad visoms taip

Pliusas tik tai tas,kad plaukai,ne taip greitai atauga.
Kad ir koks naujas depiliatorius bebutu,vistiek iaugineja plaukai i oda.
Kad ir koks naujas depiliatorius bebutu,vistiek iaugineja plaukai i oda.
tikra tiesa
ash vargstu su iauginejanchiais plaukais, kojos atrodo lygiai taip pat... nekaip...
paskutine viltis tas faberlic kremas, gal pades...
bet turiu pasakyt. buvau viena pusmeti likusi be depiliatoriaus ir vel turejau susidraugaut su skustuvu ir kremais. nu ir kchiortu... kasdien ta pati procedura, kojos dar kojos, bet pazhastys... kazhkaip net ir tik ka nuskutus neatrodydavo grazhiai
vis delto lieku ishtikima depiliatoriui. kazhkaip tai imanoma kovot su tais iauganchiais plaukeliais...

ash vargstu su iauginejanchiais plaukais, kojos atrodo lygiai taip pat... nekaip...
paskutine viltis tas faberlic kremas, gal pades...
bet turiu pasakyt. buvau viena pusmeti likusi be depiliatoriaus ir vel turejau susidraugaut su skustuvu ir kremais. nu ir kchiortu... kasdien ta pati procedura, kojos dar kojos, bet pazhastys... kazhkaip net ir tik ka nuskutus neatrodydavo grazhiai

vis delto lieku ishtikima depiliatoriui. kazhkaip tai imanoma kovot su tais iauganchiais plaukeliais...
ojee
is pradziu skaitau, ir murmu po nosim, kaip depiliatoriaus noriu, o paskutiniai pasisakymai vel upa atmuse
gudziais pirmakursiu laikais su drauge buvom igudusios plaukelius pincetu issirovinet
atrodydavo gerai, bet po keliu dienu - baisus spuogeliai, iaugimai - tai ka, tie stebuklingi aparateliai ta pati daro?
ale pabandyt norisi... kaip be tu kremu gelbetis? gal kokia liaudiska priemone ar maldele yra?