Man irgi Senis Šaltis atnešė dovanų depiliatorių. Kojas depiliuot - dalykas pakenčiamas, ba pas mane plaukeliai gan negausiai ten želia. Galvoju pabandysiu bikini zoną... Skausmelis tai ohoho, mažai nepasirodė.

Ievux, epiliatoriai (jei turi omenyje tuos elektrinius) visi veikia vienuodu principu - yra tokie besisukantys diskai, kurie "pagave" plaukeli, ji israuna iki pat saknies. Todel plaukas neatauga ilgiau, nei tu ji nusiskustum.
Kadangi plaukai turi 3 "gyvavimo" stadijas (vieni auga, kiti jau isaugo, bet dar neiskrito, treti dar "miga" svogunelyje ir ruosiasi augt), tai depiliuotis teks mazgaug kas 2-3 savaites (kaip kam). Bet ju kaskart yra maziau, ir jie silpnesni, todel baisiausias ir skausmingiausias yra pirmas kartas
Epiliatoriu diskai turi apsauga, kad neitrauktu odos, todel gali drasiai braukyti per kojas/rankas, ar ka ten dar mes depiliuojam
Jei tavo labai jautri oda, tai, deja, tau toks daiktas netiks, nes oda labai dirgina...
Yra visokiu nuskausminamuju priemoniu (visokie masaziukliai, saldymai), kurie veikia vienu metu su epiliatoriumi ir kazkiek sumazina skausma. Bet tokie epiliatoriai yra brangesni. Pigesni, kur tik diskai yra, as pries 3 metus pirkausi uz 70-80Lt, dabar tiksliai nepamenu, bet negaliu juo naudotis, nes labai jau man skauda. Dabar turiu Phillips Ice, kuris saldo. Ne taip skauda
Ana atidaviau sesei, jai labai gerai, sako visai neskauda. Nu, kaip kam
Pasirinkimas didelis, tai kad ziurek i savo odos tipa, ir pinigelius, kuriuos gali tam reikalui isleisti
Kadangi plaukai turi 3 "gyvavimo" stadijas (vieni auga, kiti jau isaugo, bet dar neiskrito, treti dar "miga" svogunelyje ir ruosiasi augt), tai depiliuotis teks mazgaug kas 2-3 savaites (kaip kam). Bet ju kaskart yra maziau, ir jie silpnesni, todel baisiausias ir skausmingiausias yra pirmas kartas

Epiliatoriu diskai turi apsauga, kad neitrauktu odos, todel gali drasiai braukyti per kojas/rankas, ar ka ten dar mes depiliuojam

Jei tavo labai jautri oda, tai, deja, tau toks daiktas netiks, nes oda labai dirgina...
Yra visokiu nuskausminamuju priemoniu (visokie masaziukliai, saldymai), kurie veikia vienu metu su epiliatoriumi ir kazkiek sumazina skausma. Bet tokie epiliatoriai yra brangesni. Pigesni, kur tik diskai yra, as pries 3 metus pirkausi uz 70-80Lt, dabar tiksliai nepamenu, bet negaliu juo naudotis, nes labai jau man skauda. Dabar turiu Phillips Ice, kuris saldo. Ne taip skauda

Pasirinkimas didelis, tai kad ziurek i savo odos tipa, ir pinigelius, kuriuos gali tam reikalui isleisti

aš mečiau depiliatorių, nes visa kojų oda tragiška liko -dėmelės dėmelės...
Dabar inirtingai užsiėmiau jų naikinimu, tikiuos iki vasaros pagerint situaciją, nes gėda plikas kojas rodyt.
Bet čia kaip kam veikia, turbūt nuo pačių plaukelių priklauso, ir aišku, odos reakcijos.

Dabar inirtingai užsiėmiau jų naikinimu, tikiuos iki vasaros pagerint situaciją, nes gėda plikas kojas rodyt.
Bet čia kaip kam veikia, turbūt nuo pačių plaukelių priklauso, ir aišku, odos reakcijos.
O as kiek bandziau epiliatoriu- tai man jie visi vienodi- ar saldo ar nesaldo ir pan. su tuo ledu man net nepatogus, nes per didelis, o tas ledas tik erzina. Esu apsistojusi ties paciu paprasciausiu Phillipsu (tik kad pas mane tik vieno greicio, geriau dvieju greiciu, nes su letesniu kai kurioms vietoms geriau). Dabar maciau Phillipsas 2 greiciu Rimi su nuolaida parduodamas uz 69 berods litus, buvo - 99.
Ir mano drauges tokius turi.
O del plauku iaugimo - tai nereik per daznai naudoti. As saltuoju metu laiku tik vienakart ar dukart naudoju, o pavasari ir vasara kazkur kas 2 menesius, taip, kad dabar tuo plauku iaugimu nesiskundziu, o ir siaip ju jau sumazejo gerokai- tai ir skauda ne taip jau smarkiai.
O del plauku iaugimo - tai nereik per daznai naudoti. As saltuoju metu laiku tik vienakart ar dukart naudoju, o pavasari ir vasara kazkur kas 2 menesius, taip, kad dabar tuo plauku iaugimu nesiskundziu, o ir siaip ju jau sumazejo gerokai- tai ir skauda ne taip jau smarkiai.
As turiu Braun epiliatoriu,Silk Soft.Ten daug priedu dvi skirtingos galvutes(pradedancioms ir jau igudusioms),saldanti pirstine,galvute plaukams nuskusti(bikinio zonai ir pazastims,ji man pati fainiausia,nes greitai plaukai pasalinami) ir galvute ilgiems plaukams nukirpti(kaip vyru skutimo masinele).
Ka cia pasakius apie epiliatoriu,gerai jis epiluoja.Nesu turejusi kito epiliatoriaus tai ir palyginti su kitais negaliu.
Ka cia pasakius apie epiliatoriu,gerai jis epiluoja.Nesu turejusi kito epiliatoriaus tai ir palyginti su kitais negaliu.
as uz philps satinelle dvieju greiciu
QUOTE(Onora @ 2005 04 07, 09:45)
Dabar maciau Phillipsas 2 greiciu Rimi su nuolaida parduodamas uz 69 berods litus, buvo - 99.
o as kaip tik galvojau toki pirkt

Dekui uz nuorada i nuolaida

O as turiu ta saldanti Phillips Satinelle Ice berods, ir man labai patinka
Ten taip pat pilna visokiu priedu, ir skutimuisi, ir slifavimui...
O be nieko tai man per daug skauda, as viena koja depiliuojuosi 2val. Ir po to dar paraudimai lieka
Nu, cia gal nuo odos priklauso

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 07, 13:57)
O as turiu ta saldanti Phillips Satinelle Ice berods, ir man labai patinka
Ten taip pat pilna visokiu priedu, ir skutimuisi, ir slifavimui...
O be nieko tai man per daug skauda, as viena koja depiliuojuosi 2val. Ir po to dar paraudimai lieka

Labukas,
As taip pat juo naudojuosi, tik dar niekad neteko naudotis slifavimo fukcija

Beja girdejau kad epiliatoriai netinka toms kurios turi pavirsutines kraujagysles, nes taip gali susigadinti kojytes!!!
QUOTE(mazee @ 2005 04 07, 14:30)
Beja girdejau kad epiliatoriai netinka toms kurios turi pavirsutines kraujagysles, nes taip gali susigadinti kojytes!!!
Aš irgi gordėjau, kad netinka toms, kurios turi paviršines kraujagysles