Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

QUOTE(Siaip @ 2005 04 08, 14:50)
Turiu Philips su visais priedais. Kartais prisivertusi pasiimu, bet sugebu pusę kojos nusidepiliuot ir padedu atgal. Nors šiaip skausmo nebijau, man gimdyt geriau buvo, negu depiliuotis  schmoll.gif

Daugiau skauda, nei vasku???
Atsakyti
Dar man nepatiko, kad tas epiliavimas ilgai užtrunka - vargau virš valandos, atrodo kruopščiai - vistiek plaukų liko... O už savaitės ir vėl reik kartos sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 07, 18:29)
O ar neiaugineja plaukeliai po depiliavimo epiliatorium? Alergija buna mazesne ar didesne, nei po vasko?

Šiaip iš kalbų čia supratau kad vaškas geriau, jei salone vaškuotis. Tik vat kad depiliatorius pigiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 08, 15:36)
Daugiau skauda, nei vasku???

Vasku man daug labiau patiko ir daug greiciau. Tik ne pati, o salone.
Atsakyti
O man kaip tik atvirščiai: oda prie depiliatoriaus priprato, o visa procedūra užtrunka 30-45 min. Anksčiau naudojau Streep juosteles, karštą vašką, bet kai pabandžiau depiliatorių, tai iškart vaškas su juostelėm į šiukšlių kibirą lėkė. Su vašku žymiai daugiau buvo įaugusių plaukų. Aišku, depiliuotis reikia kas savaitę, bet daug greičiau, mažiau terliojimosi, nieks nelimpa, be to man, asmeniškai, tikrai žymiai mažiau skauda. Na, tik pirmą kartą ašaros ištryško biggrin.gif . Dabar viskas tikrai thumbup.gif Nesigailiu, kad pirkau. Turiu Philips satinelle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika: 08 balandžio 2005 - 21:32
na man asmeniskai tai po epiliatoriaus bent jau nesumato juodu taskeliu kai vos plaukai atauga, kas daznai po skutimosi buna, nes plaukai tik stipreja, o mano jau vos matomi, tad jei ir biski kas paauga taj is toli nesimato... thumbup.gif o siaip tai tik problema kad iausga plaukeliai... ir kai kuriuo taj auga zemyn.. gylyn... ir susidaro baisiu pulinuku.fu mad.gif
Atsakyti
Kaip jūs tuos įaugusius plaukelius tvarkot? Aš dezinfekuoju ploną adatą ir... krapštau, knisinėju po oda, kol iškeliu į paviršių, o tada tu pincetu ištraukiu arba dar kartą su elektrinuku "pravažiuoju". Patepu tą vietą cinko oksido tepalu ir viskas.
Atsakyti
Aš įaugusių plaukelių vengiu. Pora dienų po depiliacijos su masažuojančia, aštria kempinėle prabraukiu kojeles ir tie nevidonai plaukeliai kone nebeįauga tongue.gif Man tai sunku visas kojas švariai nusidepiliuot arba turiu kuistis gerą valandą verysad.gif O šiaip galiu pagirti ir savo elektrinį epiliatorių Phillips Satinelle super sensitive.
Atsakyti
Nezinau kuo skiriasi depiliatorius nuo epiliatoriaus ax.gif Parduotuvese ir tie ir tie vienoje lentynoje, kiek ziurejau neradau jokio skirtumo: abu rauna plaukelius. O vat kainos skirtumas tai neblogas g.gif Depiliatoriai philipsiukai 70 - 150 Lt, o salia epiliatoriai braun, kaina jau nuo 189 Lt cry.gif . Gal kas nors gali paaiskinti skirtuma tarp ju? please ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija22 @ 2005 04 07, 19:56)
O kodel tu jos nenaudoji? unsure.gif  Tai beveik tas pats kaip pilinguotis mirksiukas.gif  As tai bent karta per savaite paslifuoju. Oda tampa lygesne ir svelnesne thumbup.gif

As irgi dar ne karto nenaudojau blush2.gif Siaip parasyta, kad padeda, kad plaukeliai neiaugtu... ax.gif

QUOTE(Irka @ 2005 04 23, 12:53)
Nezinau kuo skiriasi depiliatorius nuo epiliatoriaus ax.gif  Parduotuvese ir tie ir tie vienoje lentynoje, kiek ziurejau neradau jokio skirtumo: abu rauna plaukelius.  O vat kainos skirtumas tai neblogas g.gif  Depiliatoriai philipsiukai 70 - 150 Lt, o salia epiliatoriai braun, kaina jau nuo 189 Lt  cry.gif . Gal kas nors gali paaiskinti skirtuma tarp ju? please ax.gif

O tai yra skitumas? blink.gif Visada galvojau, kad tiek ir yra to skirtumo tarp Epiliatoriu ir DEpiliatoriu, kad vadinasi skirtingai. Vienzo, kaip pavadinsi - taip nepagadinsi, bet daiktas tai tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irka @ 2005 04 23, 10:53)
Nezinau kuo skiriasi depiliatorius nuo epiliatoriaus ax.gif  Parduotuvese ir tie ir tie vienoje lentynoje, kiek ziurejau neradau jokio skirtumo: abu rauna plaukelius.  O vat kainos skirtumas tai neblogas g.gif  Depiliatoriai philipsiukai 70 - 150 Lt, o salia epiliatoriai braun, kaina jau nuo 189 Lt  cry.gif . Gal kas nors gali paaiskinti skirtuma tarp ju? please ax.gif

pasiziurek atidziai pardese, braun zenklo visos prekes brangesnes. o prietaisai tai egzekucijai veikia vienodu principu.man pardaveja aiskino, kad kas kaip nori tas taip pavadina-epiliatoriai ar depiliatoriai
Atsakyti
Na aš kai angliškus katalogus varčiau tai pastebėjau, ir šiaip anksčiau esu girdėjusi, kad epiliatoriai yra tie, kurie plaukelius išrauna, o depiliatoriai tie kurie nuskuta, kaip skutamosios mašinėlės moteriškos arba tie antgaliai skutimo prie epiliatoriu. Gal kai pakeiti antgalį tai epiliatorius (raunanti galvutė) virsta depiliatoriumi (skutančia galvute)? g.gif
Atsakyti