Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Protingiausia butu ji isvaryti. tik ne abejo tai moraliskai sunku. Tuo labiau kad jau ir vestuves suplanuotos. Tik pagalvok ar nebus skaudziau, kaip kazkuri minejo, uztikti ji su kita savo nuosavame bute, judvieju lovoje? Ziauru, bet mano vienai pazistamai taip ir buvo. Ji turejo budeti ligonineje prie mirstancio tevo ir trumpam grizo namo kazka pasiimti... sad.gif blink.gif
Taigi, grizk anksciau uz ji namo, sukrauk jo smutkes ir pamacius kad jau grizta, isnesk i laiptine ir uzsirakink kad jis negaletu ieiti i buta. Ir visiskai ignoruotk jo skambucius bent pora dienu. O jau kita diena pasinerrk i soliariumu, masazu ir sukuosenu keitimo malonumus. rolleyes.gif
Sekmes bet kokiu atveju, tik nesileisk skaudinama. O vakarykste jo reakcija tiktai nezada nieko gero ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 13:02)
Na nezinau, as jo nevaryciau lauk, kazkaip laiko gaila butu, visgi tiek kartu nugyventa, o dabar vsio huh.gif Nezinau, bet man tavo vietoj butu labai sunku likt vienai, ypac vakarais, ir miegot vienai didelej lovoj sad.gif Kazkaip liudna pasidare, atrodo, kad pati savo dieda noriu isvaryti huh.gif

Taip, vienatve isties baugina, bet gyvent su tokiu zmogum, kuriuo nepasitiki, tai, manau, butu saves pacios kankinimas...dar sau kokia neuroze isivarysiu... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 13:02)
Na nezinau, as jo nevaryciau lauk, kazkaip laiko gaila butu, visgi tiek kartu nugyventa, o dabar vsio huh.gif Nezinau, bet man tavo vietoj butu labai sunku likt vienai, ypac vakarais, ir miegot vienai didelej lovoj sad.gif Kazkaip liudna pasidare, atrodo, kad pati savo dieda noriu isvaryti huh.gif

Tai siulai dar 10 metu gyventi su tokiu zmogum ir tada skirtis? Tada nebus gaila laiko, o ir ko gero vaiku? Zinoma, geriausiai kai tokiu zmoniu net nesutinki savo gyvenime...
Atsakyti
Keisciausia, kad siandien jis man nei skambina, nei sms raso! Va, kaip jam viskas DZIN! blink.gif As jo vietoj bandyciau kazkaip gelbeti situacija, tuo labiau, kad, jo teigimu, tai tebuvo pramogos. unsure.gif
Atsakyti
Pasakysiu atvirai-isspirk ji lauk ir pasistenk isspirti ji is savo sirdies,nors ir kaip skaudu.Kitos iseities sioj situacijoj nera,nebent nori,kad taip tave durnintu visa gyvenima ir jokiais budais netekek,nes be pasitikejimo nebus jokios seimos.
blink.gif Ir kokia dar cia gali buti vienatve,esi jauna ir nepriklausoma moteris,visas gyvenimas tau pries akis.Blembacki,atsikratyk jo,pakeisk garderoba ir sukuosena,pradek dziaugtis gyvenimu ir net nepastebesi kaip tavo gyvenime atsiras vyras,kuris tave myles ir gerbs bei suteiks galimybe pasitiketi juo.Pakelk galva aukstyn ir pirmyn,baik save kankinti ir gyvenk del saves,o ne del kitu.Va taip va.Gal ir per grieztai bet teisingai!
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 13:26)
Keisciausia, kad siandien jis man nei skambina, nei sms raso! Va, kaip jam viskas DZIN! blink.gif As jo vietoj bandyciau kazkaip gelbeti situacija, tuo labiau, kad, jo teigimu, tai tebuvo pramogos. unsure.gif

Gal jis jauciasi labai kaltas ir nebezino ka daryti g.gif O gal dar kokia staigmena tau ruosia g.gif
Atsakyti

nu siknius koks mad.gif mad.gif ohmy.gif O butas tavo? ar nuomojates? reikia paziureti ir i praktine reikalo puse, nors gal ir ne visia vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 13:30)
Gal jis jauciasi labai kaltas ir nebezino ka daryti g.gif O gal dar kokia staigmena tau ruosia g.gif

Kad jaustusi kaltas, tai labai mazai tiketina, nes jau vakar man pareiske, kad jis nieko blogo nepadare ir as is dalies esu kalta, kad viskas taip atsitiko. blink.gif O daugiau staigmenu tai jau gal aciu, kaip nors ir be ju galima butu issiversti! wink.gif Jua ir taip viena naktis beveik nemiegota, per pietus vaziavau siaip pasivazineti po miesta, nes masinoj atsipalaiduoju, ir dirbti nieko negaliu...Dar kokia staigmena padarytu, tai susikrauciau savo daiktukus ir vaziuociau i Nauja Vilnia drugeliu paisyti. laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 13:22)
Taip, vienatve isties baugina, bet gyvent su tokiu zmogum, kuriuo nepasitiki, tai, manau, butu saves pacios kankinimas...dar sau kokia neuroze isivarysiu... wink.gif

Butent. Draugystes pradzioj suzinojau kad mano draugas vis dar susiskambina su savo buvusia meiluze (ji istekejusi ir jie susitikdavo tik del sexo, o kai mes susipazinom, tai jis su ja nutrauke santykius. cia aisku vyro versija laugh.gif) Pykomes ir taikemes, jis man irodinejo vienaip, as galvojau kitaip, ir ilgai save kankinau tuo nepasitikejimu, nezinau kaip istveriau taip ilgai kol juo patikejau. Bet likus viena visada mintyse matydavau ji su ja ir apgalvodavau visus issiskyrimu variantus, zodziu depresija nuo tokiu minciu garantuota. O patikejau kai viena drauge, kuri pazista ir ja pasake, kad jie tiokrai nesusitikineje, nes jis mane myli, nenori prarasti ir t.t. ir pan. Bet to laiko kuri isgyvenau nelinkeciau nei vienai. tai grynas saves kankinimas. Daug lengviau kai issiskiri, tada nelauki to zmogaus zinuciu, skambuciu, nerupi kur jis ir su kuo
Atsakyti

teisingai tu sakai, jam istiesu dzin viskas dry.gif
arba jis mano, kad jeigu tau blogai, tu tu dabar ir lysk prie jo, ir taikykis.... mad.gif
palaikau tas kurios tau aptaria mest ji lauk. thumbup.gif
zinoma, ta vienatve kiek baugina, bet tu juk pati esi sakiusi, kad geriau jau vienai, nei kad su tuo kuriuos pasitiketi negali( soras, jei ne tiksliai perfrazavau) unsure.gif

manau kad emociskai tu jau senokai po truputi nuo jo atitrukusi esi, ir tau tik atrodo, kad ypatingai esi prie jo prisirisusi....
as perskaiciusi viska, susidariau nuomone, kad tu jam ne gramo jau nerupi, gyvena su tavim todel, akd stogas virs galvos yra ir siaip kitu privilegiju.... dry.gif mad.gif
Buk stipri, ir ryztinga, padaryk tai viena karta ir visiems laikams clap.gif

Atsakyti

Turbut jauciasi labai iskaudintas tavo nepasitikejimu laugh.gif
Tiesiog elgesi taip, kad tu pradetum gailetisir jaustis kalta, kad ji uzsipuolei...
Atsakyti
QUOTE (smarki @ 2004 11 11, 13:32)
nu siknius koks mad.gif mad.gif ohmy.gif O butas tavo? ar nuomojates? reikia paziureti ir i praktine reikalo puse, nors gal ir ne visia vietoj g.gif

Butas nuomojamas. Kaip dar draugaudama su juo pati ji islaikiau, taip ir toliau galeciau. Tas dideles reiksmes neturi. Tik, kai radau ta buta, jis buvo visai be baldu, o dabar yra pilnai apstatytas (mano pirktais daiktais). Bet kazkaip anksciau as negalvodavau ir neskaiciuodavau - tavo, mano. Paprasciausiai daug daugiau uz ji uzdirbu ir galiu sau leisti nusipirkti koki daikta buiciai gerinti. Galvoju apie ateiti. Juk po metu ar kitu turesiu savo busta, tai jau daug daiktu ir nebereikes pirkti. O jam buvo labai patogu ateiti gyventi ant mano gero. dry.gif kazkaip anksciau taip negalvodavau, bet dabar... g.gif
Atsakyti