Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 13:59)
Rusnyte, sekmes tau didziausios ir kaip seksis pranesk, kad ir ka nusprestum wink.gif

BUTENT!!! thumbup.gif mes su tavim ir tave palaikom!!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Tutsi @ 2004 11 11, 13:56)
Rusnyte, o kodel jie taip sakydavo? kokie buvo ju motyvai? g.gif

Na, pirmiausia, tai jiems i akis krito musu issilavinimu skirtumas. As baigus tris aukstuosius, ji - aukstesniaja. Nepagalvokit, kad skirstau zmones pagal issilavinima. Kalba eina labiau apie issiauklejima. MAte tevai tuos musu santykius, tuo labiau, kad buvo visi isvaziave i kelione pailseti. tai ten tokiu fokusu jis prikrete, kad man pries tevus teko blush-anim-cl.gif wacko.gif . Tai tada tetis ir pasake, kad jam jis atrodo nedadirbtas. laugh.gif Oi, kaip skaudu man buvo del tu zodziu, bet is esmes jis buvop teisus. Juk negali 30 m. vyras demonstruoti savo principu, ypac prie tevu, ir ypac kvailu principu tokiu, kaip, ai, tu man demesio per mazai skiri, tai as imsiu ir uzsisiksiu visai dienai" blink.gif Ir siaip elgesys jo buvo tikrai ne galantiskas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (klajune @ 2004 11 11, 14:59)
Dar kai zmogus gailisi ir supranta suklydes - galima tartis (nors pas mane po antro karto jokiu santykiu nebutu), bet toks jo elgesys... virs visko.

Butent.Pasitaiko ivairiu situaciju,bet siuo atveju zmogaus elgesys "po to" pasako labai daug.
Atsakyti
Jus visos labai daug man padedat. Nezinau, kaip jausciaus, jei jusu cia nebutu. Aciu visoms! heart.gif
Dabar ne viena turbut ir galvoja, kas as veikiau su tokiu zmogum tiek laiko??? blink.gif
O va, i si klausima as atsakyti ir nebesugebu.. sad.gif
Bet dabar imsiuos ryztingu veiksmu...
Atsakyti
QUOTE (gvida @ 2004 11 11, 14:02)
rusnyte>>>tai jau siandiena isvarysi anr<>?as vis bijau,kad jis taves neikalbytu pasilikti kazko labai stengdamasis ar dar ko,ziurek nesuskysk ir isvadas daryk kuo greiciau,cia teisingai merginos sako jam vieta NEBE TAVO GYVENIME,AISKU IR BUTE

Nu nepergyvenk taip. Taigi jai geriausiai zinoti ar dar yra vietos jos gyvenime jam ar ne.
As tai susilaikau taip drasiai rekti - mesk tu ji mesk.
Atsakyti
Spirk i subine ir kuo stipriau, kad kuo toliau skristu.... mad.gif mad.gif mad.gif
Jie ne vienas nevarti musu asaru.

Zinai atrodo skaudu bus, bet tu neisivaizduoji koks palengvejimas ateis veliau, as tau is patirties sakau, aisku man tokiu bajeriuku jis nekrete bet buvo kiti niuansai, tad tik pirmyn, zinai kiek vyru dar taves laukia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:08)
Jus visos labai daug man padedat. Nezinau, kaip jausciaus, jei jusu cia nebutu. Aciu visoms! heart.gif
Dabar ne viena turbut ir galvoja, kas as veikiau su tokiu zmogum tiek laiko??? blink.gif

na ir gerai, imkis ryztingu veixmu. labai palankus metas greit susirasti kas pakeicia spyan ir daiktus sudeti, kuomet jis darbe:)
Atsakyti
QUOTE (mjk @ 2004 11 11, 14:11)

na ir gerai, imkis ryztingu veixmu. labai palankus metas greit susirasti kas pakeicia spyan ir daiktus sudeti, kuomet jis darbe:)

Tik, kad siandien jam laisva diena g.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 14:08)
Nu nepergyvenk taip. Taigi jai geriausiai zinoti ar dar yra vietos jos gyvenime jam ar ne.
As tai susilaikau taip drasiai rekti - mesk tu ji mesk.

as irgi wink.gif nors mintyse as ji jau isvadinau baisiausiais zodziais ir tikrai Rusnyte palaikau visom prasmem, bet negaliu taip drasiai rekti, kad jinai ji mestu. na, ne mano tai gyvenimas, ne man spresti, o be to, niekas, net as, negali zinoti, kaip as pati jos vietoj budama pasielgciau g.gif
Atsakyti
Rusnyte,mes galime tik patarti,o nuspresti turi tu pati. Daryk,kaip liepia sirdis ir protas.Tu pasirinksi teisinga sprendima wink.gif .
Mes su tavimi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:08)

Sekmes tau, Rusnyte clap.gif clap.gif clap.gif
O buvai tu su juo greiciausiai is ipratimo. Kol neprisiko ant dusios. Va tada ir pradedi galvoti koks jis negeras.
As kai susipykstu sa savuoju, kazkodel negalvoju kaip buvo geras ir gaila ji palikti, o koks jis negeras toks ir anoks.
Atsakyti
Ech...turbut reikes nusipirkti suniuka..., kad liudna nebutu ir neisjausciau viena. rolleyes.gif Jis bent jau neisduos! laugh.gif
Atsakyti