Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (pievu_ragane @ 2004 11 11, 10:47)
cia kaip tik tu pazemini Rusnyte sakydama, kad ji pati ji toki padare ir pati kalta. Visai ne - jinai faina moteris ir susiras jos verta dieda. Toki, kurio nereikes perdarineti thumbup.gif

Aciu aciu aciu! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (pievu_ragane @ 2004 11 11, 10:47)
Mano buves draugas irgi man ragus stume mad.gif Nu ir ka, nesijausiu nei kiek del to pazeminta. Cia jis pazemintas. O as buvau istikima ir del to jauciuosi tik paaukstinta laugh.gif Ir dar - nesutinku, kad mes juos tokiais padarom: buna tokiu, kad tik grabas istiesint gali. biggrin.gif cia kaip tik tu pazemini Rusnyte sakydama, kad ji pati ji toki padare ir pati kalta. Visai ne - jinai faina moteris ir susiras jos verta dieda. Toki, kurio nereikes perdarineti thumbup.gif

Aisku jinai super, del to niekas net nediskutuoja cia.
O as gi aiskiai noriu pasakyti - vyrai elgiasi su mumis tiek, kiek mes jiems leidziam wink.gif
Atsakyti
zinai, mar rodos mesk tu ji per borta. Pazliumbsi menesi, bet po to lengviau pasidarys arba isvaziuok kur nors pailseti viena, tada dazniausiai viskas i vietas atsistoja
Atsakyti
tai rusnyte tu saunuole,tai paliksi jy nors kazkuriam laikui aaaa ne,ar dar spendi,bet ziuriu tikrai logiskai mastai ir akys atsiverusios,tik idomu ka nusprendei<>?
Atsakyti
reikia dziaugtis kad jus nevede ir neturite vaikuciu. Greiciau spirk ji lauk, matyt tikras vyras taves laukia ateityje! Sekmes!
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 10:52)
O as gi aiskiai noriu pasakyti - vyrai elgiasi su mumis tiek, kiek mes jiems leidziam wink.gif

Nebutinai, kartais net nezinai, kaip elgiasi. sad.gif Man taip buvo: elgesi su manim graziai, siaip buvo neblogas, protingas bicas, o apie neistikimybe suzinojaus tik issiskyrus su juo. Negaliu sakyt, kad sudariau jam salygas taip elgtis: nu nesekiau gi jo, perdeto pasitikejimo irgi nebuvo, kartais pagalvodavau, bet taip protingai ir gudriai "na leva" vare, kad net jokiu kabliuku nebuvo. Tiesiog tokiu yra ir cia nieko nepadarysi, o jei kaltinsi save is to nieko gero nebus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE (gvida @ 2004 11 11, 10:58)
tai rusnyte tu saunuole,tai paliksi jy nors kazkuriam laikui aaaa ne,ar dar spendi,bet ziuriu tikrai logiskai mastai ir akys atsiverusios,tik idomu ka nusprendei<>?

Kad dar ir nenusprendziau 100%, bet drauge jau siandien mane isbare, kad jau vakar jam neliepiau susideti daiktu. tongue.gif Jin ji irgi labai gerai pazista ir pataria tik viena iseiti sioj situacijoj - skyrybas! g.gif O as siandien net nenoriu i namus grist po darbo...Reiks vaziuoti i koki soliariuma...del saves ka nors padaryti. Arba ka nors nusipirkti grazaus. Man paprastai tai padeda wink.gif
Atsakyti
Karta einu gatve nuo panasiu problemu istinusia galva, o uzpakaly dvi pagyvene ruses bedavojasi: 'vyras kaip cemodanas - ir tampyt sunku, ir ismest gaila'. clap_1.gif Rusiskai zinoma daug efektyviau skamba, padekojau sirdy tom moteriskem ir pasijuokiau is saves wink.gif Stiprybes tau, Rusnyte.
Atsakyti
Rusnyte, tik nesuskystek vakare smile.gif Grieztai liepk issinesdinti per valanda. Mes tave palaikom smile.gif
Atsakyti
pritariu>>>tegu sneka ka nori,tik nesuskysk,o liepk susideti daigtu wink.gif ir ate ate,jis to nusipelne mad.gif
Atsakyti
QUOTE (pievu_ragane @ 2004 11 11, 11:01)
Nebutinai, kartais net nezinai, kaip elgiasi. sad.gif Man taip buvo: elgesi su manim graziai, siaip buvo neblogas, protingas bicas, o apie neistikimybe suzinojaus tik issiskyrus su juo. Negaliu sakyt, kad sudariau jam salygas taip elgtis: nu nesekiau gi jo, perdeto pasitikejimo irgi nebuvo, kartais pagalvodavau, bet taip protingai ir gudriai "na leva" vare, kad net jokiu kabliuku nebuvo. Tiesiog tokiu yra ir cia nieko nepadarysi, o jei kaltinsi save is to nieko gero nebus. blink.gif

Kiekvienam konkreciam atvejui savos isvados ir savi sprendimai.

Rusnytes atveju as jau parasiau savo subjektyvia nuomone.

O tavo atvejis man visai nepanasus i sita, kitokie butu ir mano komentarai.
Atsakyti
Na nezinau, as jo nevaryciau lauk, kazkaip laiko gaila butu, visgi tiek kartu nugyventa, o dabar vsio huh.gif Nezinau, bet man tavo vietoj butu labai sunku likt vienai, ypac vakarais, ir miegot vienai didelej lovoj sad.gif Kazkaip liudna pasidare, atrodo, kad pati savo dieda noriu isvaryti huh.gif
Atsakyti