Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

*****,kaip jam liezuvis apsiverte sitaip sakyti blink.gif As jam parodyciau bash.gif
Tik pagalvok,tai cia dar ir tu kalta blink.gif Varyk ji lauk ir kuo greiciau,vaziuok namo, sukrauk jo daiktus ir pastatyk uz duru bei paprasyk,kad kas nors pakeistu spynas!Tuoj pat!
Laikykis ir nesigailek,nes ji nevertas net tavo mazojo pirstelio,tegul susiranda kvaile,kuri juo tikes.
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 13:26)
Keisciausia, kad siandien jis man nei skambina, nei sms raso! Va, kaip jam viskas DZIN! blink.gif As jo vietoj bandyciau kazkaip gelbeti situacija, tuo labiau, kad, jo teigimu, tai tebuvo pramogos. unsure.gif

Argi daznai vyras ka nors pridirbes puola kalbeti, atsiprasineti wink.gif ?
Juk tai reikstu pripazinti savo kalte wink.gif ir prarasti situacijos kontrole.
Atsakyti
Negaishk laiko su tokiu vyru! Pazystamos man tokios situacijos,oi kaip pazistamos huh.gif . Jau negana tave iskaudino savo tokiais poelgiais,bet jo reakcija po tavo tiesos isklojimo isvis shokiruojanti blink.gif . Tox jausmas,kad jam visishkai tas pats,ka jauti ir ka galvoji.Visiskas abejingumas mad.gif .O ypac slykstus tas jo gynimasis ir kaltes vertimas tau dry.gif .Butu normalus zmogus,kalbetu kitaip.O su tokiu shikniumi neverta gaishti laiko,juolab dar nesate susituoke ir neturite vaiku.
Aisku,lengva kalbeti,sunku padaryti,bet,manau,iseitis viena... huh.gif .
Sekmes tau ir stiprybes heart.gif .
Papildyta @ [mergetime]1100173835[/mergetime]
Sumasciau dar viena varianta-o gal tai buvo samoningai suplanuotas veiksmas jusu santykiams nutraukti g.gif .
Atsakyti
Teisingai sake man mama ir tetis dar pries gerus metus, kad greiciau ji mesciau. Betgi as neklausiau, vis maniau, kad nesupranta jie mano jausmu... mad.gif O dabar pati susivokiu, kokie jie teisus buvo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 13:54)
Teisingai sake man mama ir tetis dar pries gerus metus, kad greiciau ji mesciau. Betgi as neklausiau, vis maniau, kad nesupranta jie mano jausmu... mad.gif O dabar pati susivokiu, kokie jie teisus buvo. blink.gif

Rusnyte, o kodel jie taip sakydavo? kokie buvo ju motyvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE (indreja @ 2004 11 11, 13:48)
Sumasciau dar viena varianta-o gal tai buvo samoningai suplanuotas veiksmas jusu santykiams nutraukti g.gif .

blink.gif tai tada isvis as be zodziu buciau. Jei jau nori skirtis, tai imi ir pasakai sviesiai tiesiai, o ne galvoji kazkokius iskreiptus budus. blink.gif
Atsakyti
Pamirsk ka sake tevai ir baik save grauzti,nes laiko atgal neatsuksi.Jei noresis verkti,verk viena,kai kiti nematys, o visi tegul galvoja,kad esi stipri ir tau dzin taip kaip jam.
Mes su tavim!
Atsakyti
Rusnyte, bučkis tau į kaktą heart.gif
Žmogus, kuris įskaudina, prikakoja vidun, nemoka/negali/nenori atsiprašyt - nevertas nei vienos ašaros, nei sekundės susimąstymo apie jį, nieko nevertas.
Atsakyti
Zinai, as jau vakar buciau pati surinkus jo daiktus ir geriausiu atveju sudejus uz duru, blogiausiu - ismetus pro langa. Dar kai zmogus gailisi ir supranta suklydes - galima tartis (nors pas mane po antro karto jokiu santykiu nebutu), bet toks jo elgesys... virs visko.
Atsakyti
Rusnyte, sekmes tau didziausios ir kaip seksis pranesk, kad ir ka nusprestum wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:57)
blink.gif tai tada isvis as be zodziu buciau. Jei jau nori skirtis, tai imi ir pasakai sviesiai tiesiai, o ne galvoji kazkokius iskreiptus budus. blink.gif

Cia tik galima prielaida.Nesakau,kad yra butent taip smile.gif.Bet buna vyru,kurie tiesiai pasakyti nemoka ir tiesiog sukuria tokias situacijas,kad pasiektu norima rezultata.
Na tu saviski geriau pazisti wink.gif .
Atsakyti
rusnyte>>>tai jau siandiena isvarysi anr<>?as vis bijau,kad jis taves neikalbytu pasilikti kazko labai stengdamasis ar dar ko,ziurek nesuskysk ir isvadas daryk kuo greiciau,cia teisingai merginos sako jam vieta NEBE TAVO GYVENIME,AISKU IR BUTE
Atsakyti