Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 10:04)
Smurka, esi 100% teisi! Jis neturi kur eiti! Nes sioj situacijos as esu padeties seimininke. clap.gif Mano butas ir viskas, kas jame tyra nuo saukstu iki skalbimo masinos ir t.t. yra mano. Pirkta is mano asmeniniu pinigu, issimoketinai ir visaip kitaip, o jis prie gerbuvio gerinimo nieko neprisidejo. Mano (nebebijau taip sakyti) namuose yra tik jam priklauso tikjo rubai! blink.gif

tada labai parasta, jei nuspresi palikti ji: sukrauni rubus, ismeti uz duru, o pati pasikeiti spynas ir telefono numeri.. smile.gif
Atsakyti
rusnyte>>>buk stipri,nepaluzk....bet manau jis nevertas taves,tuo labaiu,kad itarinejimu yra ne tik dabar ,bet ir anskcaiu,zinau,kad nelengva,as tavo vietoij,tikrai atskirai pagyvenciau,o paskui kaip jau bus taip tegu laikas tvarko,tegu eina pas tevus jau cia tegu buna jo problema,sneketi graziai jis gali,bet cia tik padlaiziavimas,o kai jis iseitu tavo vietoij nesedeciau namuose vis kazkur su draugem eiciau,bendrauciau su zmonemis,kad kuo maziau minciu butu apie jy...pasiryszk ......as neatleisicua bet jau kolkas.....

o ka pati manai daryti ,ar pasirysi su juo nutraukti santykius<>>???nes juk spresti tau<>??
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 10:04)
Smurka, esi 100% teisi! Jis neturi kur eiti! Nes sioj situacijos as esu padeties seimininke. clap.gif Mano butas ir viskas, kas jame tyra nuo saukstu iki skalbimo masinos ir t.t. yra mano. Pirkta is mano asmeniniu pinigu, issimoketinai ir visaip kitaip, o jis prie gerbuvio gerinimo nieko neprisidejo. Mano (nebebijau taip sakyti) namuose yra tik jam priklauso tikjo rubai! blink.gif

ohoho ohmy.gif Nepaisant to, kad kuilys, bet dar pasirodo ir alfonsiukas dry.gif Feeee dry.gif
Atsakyti
Taigi taigi, gyvenimas jam toks labai patogus. blink.gif Net dabar i kina eidami mokam kiekvienas uz save...Nesuprantu, ka as su juo veikiu iki pat dabar... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 10:32)
Taigi taigi, gyvenimas jam toks labai patogus. blink.gif Net dabar i kina eidami mokam kiekvienas uz save...Nesuprantu, ka as su juo veikiu iki pat dabar... g.gif

O tai jis nedirba? Ar jo uzdirbti pinigai yra tik jo asmeniniams poreikiams? Tada tikrai bloga situacija.. Mes,pvz., net nevede turejom bendra biudzeta, nesvarbu kiek kuris uzdirbam..
Atsakyti
Misterija isterija.

Vakarykste jusu situacija tipiska, draugas gynesi puolimu, tada neige, poto bande apsimesti lyg nieko neivyko, tada bande taikytis ir t.t. Susilaikysiu nuo tavo draugo vertinimo, man tai gal jo daugiau gaila laugh.gif , kadangi visgi tiek laiko galejo elgtis, o dabar se tau kazkas pasikeite laugh.gif .
Gal tau reikia pateisinamos priezasties ji palikti, spyrio i uzpakali taip sakant wink.gif , tai dabar ja turi.

O juos kazanovom ir tranais mes pacios padarom wink.gif Siulyciau visoms merginoms susilaikyti nuo komentaru kaip alfonsas, kuilys, kazanova, nes taip labai pazeminat pacia Rusnyte, kuri pasirinko toki vyra ir buvo su juo 9 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 11 lapkričio 2004 - 10:34
QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 10:35)
O juos kazanovom ir tranais mes pacios padarom wink.gif Siulyciau visoms merginoms susilaikyti nuo komentaru kaip alfonsas, kuilys, kazanova, nes taip labai pazeminat pacia Rusnyte, kuri pasirinko toki vyra ir buvo su juo 9 metus.

Meile kartais buna akla. Is tos meiles ne viena panasu susiranda. Ir tau taip ali nutikti tongue.gif Niekas nieko cia neketina zemiti. Mes tik padedam Rusnytei placiau atmerkti akis, kurios, kaip jau atrodo, ir be musu pagalbos veriasi.
Atsakyti
QUOTE (daliuke @ 2004 11 11, 10:34)
O tai jis nedirba? Ar jo uzdirbti pinigai yra tik jo asmeniniams poreikiams? Tada tikrai bloga situacija.. Mes,pvz., net nevede turejom bendra biudzeta, nesvarbu kiek kuris uzdirbam..

Dirba ir uzdirba jis nemazai. Tik neaisku kur jis tuos pinigus isleidzia. Gal registracijoms ivairuose saituose? g.gif O siaip jo tokia pozicija, kad tu uzsidirbi pati ir gali uz save moketi. Na, supratimas jo isties yra gana keistokas... dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 11, 10:38)
Meile kartais buna akla. Is tos meiles ne viena panasu susiranda. Ir tau taip ali nutikti tongue.gif Niekas nieko cia neketina zemiti. Mes tik padedam Rusnytei placiau atmerkti akis, kurios, kaip jau atrodo, ir be musu pagalbos veriasi.

Aisku, kad man taip ir buvo nutike laugh.gif laugh.gif wink.gif

Bet man cia akla meile is Rusnytes puses net nekvepia wink.gif

Man tai irgi, kadangi labai knieti padeti ir atverti jai akis, noretusi gerai ispirti i uzpakali tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 11 lapkričio 2004 - 10:47
QUOTE (Smurka @ 2004 11 11, 10:38)

Na, zeminama tikrai nesijauciu. rolleyes.gif Tik va saves kazkaip gailetis pradejau, o tai man visai nepatinka. mad.gif Buvo jau ir anksciau tu minciu apie skyrybas, bet vis kazko gaila budavo. Kaip mano mama sako: lyg sikt noris, lyg kazko gaila. wink.gif Bet dabar vis labiau linkstu prie tos minties. huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 10:35)

Mano buves draugas irgi man ragus stume mad.gif Nu ir ka, nesijausiu nei kiek del to pazeminta. Cia jis pazemintas. O as buvau istikima ir del to jauciuosi tik paaukstinta laugh.gif Ir dar - nesutinku, kad mes juos tokiais padarom: buna tokiu, kad tik grabas istiesint gali. biggrin.gif cia kaip tik tu pazemini Rusnyte sakydama, kad ji pati ji toki padare ir pati kalta. Visai ne - jinai faina moteris ir susiras jos verta dieda. Toki, kurio nereikes perdarineti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 10:46)
Aisku, kad man taip ir buvo nutike laugh.gif laugh.gif wink.gif

Bet man cia akla meile is Rusnytes puses net nekvepia wink.gif

Meile akla buvo gal pirmus 3 metus, o po to labai jau viskas banguotai pas mus klostesi. Dabar jau gal daugiau ir pripratimas. g.gif
Atsakyti