QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 10:04) |
Smurka, esi 100% teisi! Jis neturi kur eiti! Nes sioj situacijos as esu padeties seimininke. ![]() ![]() |
tada labai parasta, jei nuspresi palikti ji: sukrauni rubus, ismeti uz duru, o pati pasikeiti spynas ir telefono numeri..

rusnyte>>>buk stipri,nepaluzk....bet manau jis nevertas taves,tuo labaiu,kad itarinejimu yra ne tik dabar ,bet ir anskcaiu,zinau,kad nelengva,as tavo vietoij,tikrai atskirai pagyvenciau,o paskui kaip jau bus taip tegu laikas tvarko,tegu eina pas tevus jau cia tegu buna jo problema,sneketi graziai jis gali,bet cia tik padlaiziavimas,o kai jis iseitu tavo vietoij nesedeciau namuose vis kazkur su draugem eiciau,bendrauciau su zmonemis,kad kuo maziau minciu butu apie jy...pasiryszk ......as neatleisicua bet jau kolkas.....
o ka pati manai daryti ,ar pasirysi su juo nutraukti santykius<>>???nes juk spresti tau<>??
o ka pati manai daryti ,ar pasirysi su juo nutraukti santykius<>>???nes juk spresti tau<>??
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 10:04) |
Smurka, esi 100% teisi! Jis neturi kur eiti! Nes sioj situacijos as esu padeties seimininke. ![]() ![]() |
ohoho

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 10:32) |
Taigi taigi, gyvenimas jam toks labai patogus. ![]() ![]() |
O tai jis nedirba? Ar jo uzdirbti pinigai yra tik jo asmeniniams poreikiams? Tada tikrai bloga situacija.. Mes,pvz., net nevede turejom bendra biudzeta, nesvarbu kiek kuris uzdirbam..
Misterija isterija.
Vakarykste jusu situacija tipiska, draugas gynesi puolimu, tada neige, poto bande apsimesti lyg nieko neivyko, tada bande taikytis ir t.t. Susilaikysiu nuo tavo draugo vertinimo, man tai gal jo daugiau gaila
, kadangi visgi tiek laiko galejo elgtis, o dabar se tau kazkas pasikeite
.
Gal tau reikia pateisinamos priezasties ji palikti, spyrio i uzpakali taip sakant
, tai dabar ja turi.
O juos kazanovom ir tranais mes pacios padarom
Siulyciau visoms merginoms susilaikyti nuo komentaru kaip alfonsas, kuilys, kazanova, nes taip labai pazeminat pacia Rusnyte, kuri pasirinko toki vyra ir buvo su juo 9 metus.
Vakarykste jusu situacija tipiska, draugas gynesi puolimu, tada neige, poto bande apsimesti lyg nieko neivyko, tada bande taikytis ir t.t. Susilaikysiu nuo tavo draugo vertinimo, man tai gal jo daugiau gaila

Gal tau reikia pateisinamos priezasties ji palikti, spyrio i uzpakali taip sakant

O juos kazanovom ir tranais mes pacios padarom

QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 10:35) |
O juos kazanovom ir tranais mes pacios padarom ![]() |
Meile kartais buna akla. Is tos meiles ne viena panasu susiranda. Ir tau taip ali nutikti

QUOTE (daliuke @ 2004 11 11, 10:34) |
O tai jis nedirba? Ar jo uzdirbti pinigai yra tik jo asmeniniams poreikiams? Tada tikrai bloga situacija.. Mes,pvz., net nevede turejom bendra biudzeta, nesvarbu kiek kuris uzdirbam.. |
Dirba ir uzdirba jis nemazai. Tik neaisku kur jis tuos pinigus isleidzia. Gal registracijoms ivairuose saituose?

QUOTE (Smurka @ 2004 11 11, 10:38) |
Meile kartais buna akla. Is tos meiles ne viena panasu susiranda. Ir tau taip ali nutikti ![]() |
Aisku, kad man taip ir buvo nutike

Bet man cia akla meile is Rusnytes puses net nekvepia

Man tai irgi, kadangi labai knieti padeti ir atverti jai akis, noretusi gerai ispirti i uzpakali

QUOTE (Smurka @ 2004 11 11, 10:38) |
Meile kartais buna akla. Is tos meiles ne viena panasu susiranda. Ir tau taip ali nutikti ![]() |
Na, zeminama tikrai nesijauciu.

QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 10:35) |
O juos kazanovom ir tranais mes pacios padarom ![]() |
Mano buves draugas irgi man ragus stume