Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:13)
QUOTE (mjk @ 2004 11 11, 14:11)

na ir gerai, imkis ryztingu veixmu. labai palankus metas greit susirasti kas pakeicia spyan ir daiktus sudeti, kuomet jis darbe:)

Tik, kad siandien jam laisva diena g.gif

nu tai tada arba grieztai saki susidek daiktus ir pats paskui juos iseik, arba palauki kol jis eis i darba, tada nuo pat ryto viska ir sutvarkai:)
o dar geriau, akd tu jo daiktus sudejusi, nusiutum jam juos i darba:)
jeigu dar nebus visiskas asilas, supras ka tia reiskia mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 14:08)
Nu nepergyvenk taip. Taigi jai geriausiai zinoti ar dar yra vietos jos gyvenime jam ar ne.
As tai susilaikau taip drasiai rekti - mesk tu ji mesk.

Ir as taip manau, susilaikau wink.gif
Tai mes cia tik dviese tokios, nesutinkancios su daugumos nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 15:13)
QUOTE (mjk @ 2004 11 11, 14:11)

na ir gerai, imkis ryztingu veixmu. labai palankus metas greit susirasti kas pakeicia spyan ir daiktus sudeti, kuomet jis darbe:)

Tik, kad siandien jam laisva diena g.gif

Va tegul ir pakeicia spynas, tik raktu jam neduok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:16)
Ech...turbut reikes nusipirkti suniuka..., kad liudna nebutu ir neisjausciau viena. rolleyes.gif Jis bent jau neisduos! laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Geras poziuris! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 14:17)
Ir as taip manau, susilaikau wink.gif
Tai mes cia tik dviese tokios, nesutinkancios su daugumos nuomone g.gif

mane praleidai mad.gif laugh.gif

Rusnyte, o kiek nauju pazinciu laukia vedziojant suniuka wub.gif
Atsakyti
O va, dabar, tai jau as tikru tikriausiai isiutau!!! katik, idomumo delei buvau usukus i ta saita, kur jis meiluzes iesko. Norejau paziureti, ar jis jau buvo tam saite. Ir ka jus manot??? blink.gif Ogi jis ne tik jame buvo, bet ir spejo slaptazodi pasikeisti!!! Kad as nebelisciau. g.gif Tai kaip jums tai patinka???Jam siandien laisva diena, o jis sugebejo nuvaziuoti i darba arba i interneto svetaine ir pasikeite slaptazodi!!! blink.gif Tai, jei tai buvo TIK nekaltas flirtas, tai kas cia per bajeriai dedasi!!! gun_bandana.gif
Atsakyti
rusnyte>>>manau nera ka cia be mastyti kaip mest jy lauk,as net nebemastyciau jau taip elgtis tai as apsalus,brudas ne vyras,jam tikrai nerupi,vardant to,kad stengtusi taisyti padeti,turetu atsiklaupes slaiuzioti aplink tave,o jis atvirsciai duoda suprasti,kad ir toliau tai bus...........ir tikrai nesibaigs,jei nori kenteti tai jis tikrai tiks......ot ......ot....truksta zodziu koks jis mad.gif
Atsakyti
Oi, Rusnyte, man atrodo bek tu kuo greiciau nuo tokio. Veliau bus dar blogiau. Ir net nesigilink kodel taip daro. Manau, kad praejus kuriam laikui, jam noresi tik aciu pasakyti.
Atsakyti
Nu va, jau buvau beveik nusiraminus, susitaikius su esama padetim, o dabar vel baisiausiai susinervinau. mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:43)
O va, dabar, tai jau as tikru tikriausiai isiutau!!! katik, idomumo delei buvau usukus i ta saita, kur jis meiluzes iesko. Norejau paziureti, ar jis jau buvo tam saite. Ir ka jus manot??? blink.gif Ogi jis ne tik jame buvo, bet ir spejo slaptazodi pasikeisti!!! Kad as nebelisciau. g.gif Tai kaip jums tai patinka???Jam siandien laisva diena, o jis sugebejo nuvaziuoti i darba arba i interneto svetaine ir pasikeite slaptazodi!!! blink.gif Tai, jei tai buvo TIK nekaltas flirtas, tai kas cia per bajeriai dedasi!!! gun_bandana.gif

kaip slapiu skuduru per veida! mad.gif blink.gif va cia tai vyras doh.gif mad.gif
Atsakyti
Rusnyte, tu gali slaptazodi suzinoti atsisiuntus ji i jusu bendra pasta. Tiesiog eini i ta saita ir rasai kad pamirsai slaptazodi ir irasai pasto adresa. Atsius tau nauja slaptazodi ir suzinosi ka jis dar prdirbo.
Istvermes tau.
Atsakyti
QUOTE (Laurama @ 2004 11 11, 14:53)
Rusnyte, tu gali slaptazodi suzinoti atsisiuntus ji i jusu bendra pasta. Tiesiog eini i ta saita ir rasai kad pamirsai slaptazodi ir irasai pasto adresa. Atsius tau nauja slaptazodi ir suzinosi ka jis dar prdirbo.
Istvermes tau.

Ai, Laurama, nebelisiu ir nebezeminsiu saves. Kam man dar tu nervu ir taip jau juodam strese sedziu. Reiskias toks jau jis zmogus... sad.gif Tik gaila, kad tai suvokiau tik dabar...
Atsakyti