QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:13) | ||
Tik, kad siandien jam laisva diena ![]() |
nu tai tada arba grieztai saki susidek daiktus ir pats paskui juos iseik, arba palauki kol jis eis i darba, tada nuo pat ryto viska ir sutvarkai:)
o dar geriau, akd tu jo daiktus sudejusi, nusiutum jam juos i darba:)
jeigu dar nebus visiskas asilas, supras ka tia reiskia

QUOTE (Brazile @ 2004 11 11, 14:08) |
Nu nepergyvenk taip. Taigi jai geriausiai zinoti ar dar yra vietos jos gyvenime jam ar ne. As tai susilaikau taip drasiai rekti - mesk tu ji mesk. |
Ir as taip manau, susilaikau

Tai mes cia tik dviese tokios, nesutinkancios su daugumos nuomone

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 15:13) | ||
Tik, kad siandien jam laisva diena ![]() |
Va tegul ir pakeicia spynas, tik raktu jam neduok

QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 14:17) |
Ir as taip manau, susilaikau ![]() Tai mes cia tik dviese tokios, nesutinkancios su daugumos nuomone ![]() |
mane praleidai

Rusnyte, o kiek nauju pazinciu laukia vedziojant suniuka

O va, dabar, tai jau as tikru tikriausiai isiutau!!! katik, idomumo delei buvau usukus i ta saita, kur jis meiluzes iesko. Norejau paziureti, ar jis jau buvo tam saite. Ir ka jus manot???
Ogi jis ne tik jame buvo, bet ir spejo slaptazodi pasikeisti!!! Kad as nebelisciau.
Tai kaip jums tai patinka???Jam siandien laisva diena, o jis sugebejo nuvaziuoti i darba arba i interneto svetaine ir pasikeite slaptazodi!!!
Tai, jei tai buvo TIK nekaltas flirtas, tai kas cia per bajeriai dedasi!!!

rusnyte>>>manau nera ka cia be mastyti kaip mest jy lauk,as net nebemastyciau jau taip elgtis tai as apsalus,brudas ne vyras,jam tikrai nerupi,vardant to,kad stengtusi taisyti padeti,turetu atsiklaupes slaiuzioti aplink tave,o jis atvirsciai duoda suprasti,kad ir toliau tai bus...........ir tikrai nesibaigs,jei nori kenteti tai jis tikrai tiks......ot ......ot....truksta zodziu koks jis

Oi, Rusnyte, man atrodo bek tu kuo greiciau nuo tokio. Veliau bus dar blogiau. Ir net nesigilink kodel taip daro. Manau, kad praejus kuriam laikui, jam noresi tik aciu pasakyti.
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 14:43) |
O va, dabar, tai jau as tikru tikriausiai isiutau!!! katik, idomumo delei buvau usukus i ta saita, kur jis meiluzes iesko. Norejau paziureti, ar jis jau buvo tam saite. Ir ka jus manot??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaip slapiu skuduru per veida!

QUOTE (Laurama @ 2004 11 11, 14:53) |
Rusnyte, tu gali slaptazodi suzinoti atsisiuntus ji i jusu bendra pasta. Tiesiog eini i ta saita ir rasai kad pamirsai slaptazodi ir irasai pasto adresa. Atsius tau nauja slaptazodi ir suzinosi ka jis dar prdirbo. Istvermes tau. |
Ai, Laurama, nebelisiu ir nebezeminsiu saves. Kam man dar tu nervu ir taip jau juodam strese sedziu. Reiskias toks jau jis zmogus...