Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Rusnyte, pasistenk nusiraminti. Zinau, kad labai sunku, bet pasistenk. Nuvaryk su kokia draugeska kazkur, pasivazinek, pagulek soliariume ar dar kazka tik nesinervink. Juk tu tik pati sau kenki. Lai eina jis velniop.....
Atsakyti
Na paklausyk mano, senos tetos smile.gif, visgi jau tuoj tuoj 32 meteliai patarimo, nes puikiai tave suprantu ir žinau ką reiškia, kai vyras ruošiasi ar yra neištikimas - kai man maniškis pasakė, kad įsimylejo už mane daug daug jaunesnę mergaičiukę, tą pačia naktį nuodijausi, šiaip ne taip atpumpavo, o komoj labai daug ką supratau. Jeigu vyrai ieško kažko, tai kaltos tik MES PAČIOS. Sorry, moteriškės, bet taip jau yra. Reiškias, vyrui įsipyko rutina, gal jau 10 metų mylitės ta pačia poza, gal 10 metų ta pati šukuosena, gal per mažai skiriate sau dėmesio, gal mažai praleidžiate laiko kartu. Čia reikia ramiai atsisėsti pagalvoti, kas pasikeitė nuo pirmųjų pažinties mėnesių iki dabar, o tada reikia dėti visas pastangas, kad būtume tokios pat žavingos kaip ir 10 metų atgal. Taip jau yra, kad 99 proc. vyrų yra tieisog užprogramuoti poligamijai, ir nieko čia nepadarysi. Reik užsimerk ir susitaikyti su tuo faktu. Išmokime būti kaip arabės, kurio mėgaujasi vyro meile ir ja dalijasi dar su keliomis žmonomis. Aišku, mums šiaurietėms tai labai sunku suvokt, įsisamonint ir perprasti. Bet visgi, kad savęs nekankintum, tikrai siūlau tau tame internetiniame skyrelyje apsimesti super gražuole ir taip jį suvilioti ir pasiskyrus pasimatymą į jį ateiti, taip jis susižavės tavimi, pradės pavydėti, nes pagavos, kad rašei ne jam vienam - o pavydas pats geriausias vaistas nuo vyrų neištikimybės, o tu pati moraliai jausies atkeršijusi. Patikėk manim, viską nutraukti yra labai lengva, bet surišti yra labai sunku. Svarbiausia - sukelk jam pavydą: pirkis pati sau gėlių, dovanėlių ir sakyk, kad gavai nuo gerbėjo, vakarais su "kažkuo" paslaptingai kalbėk telefonu, nors tai galbūt bus draugė, apsimesk, kad kažkam rašai SMS ar panašiai - vyrai yra užkariautojai - ir jei pamatys, kad tu jam slysti iš rankų, vėl norės tave susigrąžinti ir bent jau kuriam laikui pamirš internetines kvailystes. Aš tave labai puikiai suprantu, suprantu ir tai, kad tai merginai, su kuria susirašinėja tavasis, tu norėtum akis iškabint, suprantu, kad net jei ir atleisi, pamiršti bus daug sunkiau, bet juk meile turi nugalėti viską. Jei jį myli -kovok, o meilėj - kaip kare- visos priemonės leistinos. Taip kad sėkmes tavo kare už tavo laimę ir meilę, palaikau tave visom 4. Būk apdairi ir protinga, ir niekur jis nuo tavęs nedings.
Atsakyti
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 12:56)
Jei jį myli -kovok, o meilėj - kaip kare- visos priemonės leistinos. Taip kad sėkmes tavo kare už tavo laimę ir meilę, palaikau tave visom 4. Būk apdairi ir protinga, ir niekur jis nuo tavęs nedings.

Tai kad cia, kaip suprantu, daugiau galvojama ne kaip del jo kovoti, o ar apskritai verta bendra gyvenima planuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 14:56)
Na paklausyk mano, senos tetos smile.gif, visgi jau tuoj tuoj 32 meteliai patarimo, nes puikiai tave suprantu ir žinau ką reiškia, kai vyras ruošiasi ar yra neištikimas - kai man maniškis pasakė, kad įsimylejo už mane daug daug jaunesnę mergaičiukę, tą pačia naktį nuodijausi, šiaip ne taip atpumpavo, o komoj labai daug ką supratau. Jeigu vyrai ieško kažko, tai kaltos tik MES PAČIOS. Sorry, moteriškės, bet taip jau yra. Reiškias, vyrui įsipyko rutina, gal jau 10 metų mylitės ta pačia poza, gal 10 metų ta pati šukuosena, gal per mažai skiriate sau dėmesio, gal mažai praleidžiate laiko kartu. Čia reikia ramiai atsisėsti pagalvoti, kas pasikeitė nuo pirmųjų pažinties mėnesių iki dabar, o tada reikia dėti visas pastangas, kad būtume tokios pat žavingos kaip ir 10 metų atgal. Taip jau yra, kad 99 proc. vyrų yra tieisog užprogramuoti poligamijai, ir nieko čia nepadarysi. Reik užsimerk ir susitaikyti su tuo faktu. Išmokime būti kaip arabės, kurio mėgaujasi vyro meile ir ja dalijasi dar su keliomis žmonomis. Aišku, mums šiaurietėms tai labai sunku suvokt, įsisamonint ir perprasti. Bet visgi, kad savęs nekankintum, tikrai siūlau tau tame internetiniame skyrelyje apsimesti super gražuole ir taip jį suvilioti ir pasiskyrus pasimatymą į jį ateiti, taip jis susižavės tavimi, pradės pavydėti, nes pagavos, kad rašei ne jam vienam - o pavydas pats geriausias vaistas nuo vyrų neištikimybės, o tu pati moraliai jausies atkeršijusi. Patikėk manim, viską nutraukti yra labai lengva, bet surišti yra labai sunku. Svarbiausia - sukelk jam pavydą: pirkis pati sau gėlių, dovanėlių ir sakyk, kad gavai nuo gerbėjo, vakarais su "kažkuo" paslaptingai kalbėk telefonu, nors tai galbūt bus draugė, apsimesk, kad kažkam rašai SMS ar panašiai - vyrai yra užkariautojai - ir jei pamatys, kad tu jam slysti iš rankų, vėl norės tave susigrąžinti ir bent jau kuriam laikui pamirš internetines kvailystes. Aš tave labai puikiai suprantu, suprantu ir tai, kad tai merginai, su kuria susirašinėja tavasis, tu norėtum akis iškabint, suprantu, kad net jei ir atleisi, pamiršti bus daug sunkiau, bet juk meile turi nugalėti viską. Jei jį myli -kovok, o meilėj - kaip kare- visos priemonės leistinos. Taip kad sėkmes tavo kare už tavo laimę ir meilę, palaikau tave visom 4. Būk apdairi ir protinga, ir niekur jis nuo tavęs nedings.

ojojojojojojojoi............ Baisu net skaityti. Cia is serijos, kad jei moteri musa, tai irgi jinai pati kalta... Tipo, ech, kentekim, susitaikykim, bile tik vyras doh.gif Nu baisu... Neturiu daug laiko kontrargumentuoti, bet siaip nuomonei NEPRITARIU, NEPRITARIU, NEPRITARIU!
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 13:41)
Butas nuomojamas. Kaip dar draugaudama su juo pati ji islaikiau, taip ir toliau galeciau. Tas dideles reiksmes neturi. Tik, kai radau ta buta, jis buvo visai be baldu, o dabar yra pilnai apstatytas (mano pirktais daiktais). Bet kazkaip anksciau as negalvodavau ir neskaiciuodavau - tavo, mano. Paprasciausiai daug daugiau uz ji uzdirbu ir galiu sau leisti nusipirkti koki daikta buiciai gerinti. Galvoju apie ateiti. Juk po metu ar kitu turesiu savo busta, tai jau daug daiktu ir nebereikes pirkti. O jam buvo labai patogu ateiti gyventi ant mano gero. dry.gif kazkaip anksciau taip negalvodavau, bet dabar... g.gif

nu tada trigubas siknius, spirk lauk ir dar parasyk i ta saita, kad jis gejus, nu kaip anksciau sakiau ir susirask meiluzi, vo kai pavariau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Stichija, kovoti verta del VYRO, o ne del jo parodijos wink.gif
Atsakyti
O del ko cia verta kovoti? Del jausmo????? Su tokiu vyru tas jausmas labai greit isgaruos per pakausi. Elgesys neatleitinas, nepateisinamas ir dar visaip kaip ne.....
Paziurejau kiek jai metu. Nu jeigu jie jau visa desimtmeti kartu, tai nieko nuostabaus, kad nelabai tas zmogus vertas jos demesio. Cia zinoma, tik mano nuomone. Kiek suprantu, tai ji visa, o gal net keliom, galvom auksciau uz ji. Jeigu nesugeba zmogus tobulet kartu su ja, tai jiems ir nepakeliui. Sutinku, kad jeigu ji ir karjeros moteris, o jis tik namu seimininke ar pan., tai tikrai nereiskia, kad jiems nepakeliui. Bet jeigu jau net pagarbos nera, tai jau tada sorry.
Atsakyti
Nu gerai - pataisymas smile.gif Aš be savo balvono negaliu gyventi, užtat sugebėjau jį atsikovoti ir net pakišti po padu smile.gif, bet visgi dabar perskaičiusi pilnai visus Rusnytės išgyvenimus, visgi, Rusnyte, jei abejoji, ar tu jį myli taip, kad galėtum dėl jo numirti -tada mesk per bortą. Ir kuo greičiau tą skaudulį nuo savęs nupjausi, tuo bus geriau. Bet spręsti turi tu pati. Turi pagalvoti ir suderinti širdies ir proto balsą - ir apsispręsti - myli tu jį, ar esi prisirišusi ar dar kas nors....Tik tokiu atveju, jeigu negali be jo gyventi siūlau kovoti dėl jo, o jei gali irbe jo -tai kam vargt?
Atsakyti
Dar viena pritrenkianti zinia: jis ne tik slaptazodi pasikeite, bet ir nick'a ir pasto dezute kita susikure...vadinasi, tai tesis ir toliau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 14:56)

PRITARIU.
Jei myli ta vyra, turi kovoti del jo, gyvenime ne viskas rozem klota, visko buna ir visi mes darome klaidu.
Jei nemyli - varyk ji velniop, kam jis tau tada reikalingas wink.gif

Man tai kazkaip atrodo, skirtis del kazkokiu kvailu susirasinejimu, nerimta. Man turi but faktai, o ne speliones. wink.gif
Atsakyti
>>sticija>>nepritariu,bliamba kodel pries tos vyrus zemintis ar jie galvoja pries tai nueidami apie mus,kodel jis pradeamas marazmus nepasake ko jam trukst air ko jam reikia neeee pirma nueina i sona paskui pasako,kad tu kalta del to apsurdas kazkoks,o sis vyras net gailescio neturi toliau varo savo.....neatleisciau tikrai,tuo labaiu,kad ne vaikai ne vedybos nerisa,nereikia galvot,kad va 9 metai,tai jau viskas ........ne ne ne,nepritariu....bendradarbei irgi panasi situacija gyvena jau 20metu bet tie metai tokie kosmarai,kad dabar kiekvienas gyvena atskiruose kambariuose,PASITYKEJOMO NEBELIEKA,VISADA IATRINEJI,KOSMARASS........MES RUSNYTE TIKRAI YRA VYRU GERENSIU UZ TAVISKI,KAD BENT PASTANGAS DETU,KIEK PIKTIS EINA FUI TOKIUS VYRUS,KAD JUOS GALAS KAIP SUSINERVINAU mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE (gvida @ 2004 11 11, 15:17)
MES RUSNYTE TIKRAI YRA VYRU GERENSIU UZ TAVISKI,KAD BENT PASTANGAS DETU,KIEK PIKTIS EINA FUI TOKIUS VYRUS,KAD JUOS GALAS KAIP SUSINERVINAU mad.gif mad.gif mad.gif

Tik nesinervink, tau negalima!!! heart.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti