Man tai baisu skaityti, kaip kai kurios moterys siulo zemintis del vyro, uz ji kovoti ( cia matyt trauma giliai vaikystej issivyste, kai tetis mama musdavo, o ji su tuo taikesi). Gerai, nenorejau nieko izeisti, tik siaip viena pazistama prisiminiau...
O is tiesu ta kova del vyro, tai reiskia viso gyvenimo kancias, mes, kad ir kaip stengtumemes buti arabemis, jomis nebusime. Esme yra ta, kad geriau jokio vyro negu bet koks. Negi versiesi per galva svarbu,kad tas padaras su pimpalu butu?
O is tiesu ta kova del vyro, tai reiskia viso gyvenimo kancias, mes, kad ir kaip stengtumemes buti arabemis, jomis nebusime. Esme yra ta, kad geriau jokio vyro negu bet koks. Negi versiesi per galva svarbu,kad tas padaras su pimpalu butu?
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 15:15) |
Dar viena pritrenkianti zinia: jis ne tik slaptazodi pasikeite, bet ir nick'a ir pasto dezute kita susikure...vadinasi, tai tesis ir toliau... ![]() |
nu cia kaip sakoma "visiskas ****".

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 15:15) |
Dar viena pritrenkianti zinia: jis ne tik slaptazodi pasikeite, bet ir nick'a ir pasto dezute kita susikure...vadinasi, tai tesis ir toliau... ![]() |
Kad tai tesis -supratai

Bet ar supratai, kad JIS ISDRISO TIKETIS, kad visa tai tesis, nesikeiciant "status quo" jusu santykiuose? T.y., kad jis ir toliau gyvens bute, uz kuri Tu moki (kaip supratau), miegos ant Tavo lovos (su Tavimi), valgys Tavo pagaminta maista, deves Tavo skalbyklej skalbtus rubus ir t.t., ir pan. Kam jam tada net nauja pasto deze?
Beje, nemanau, kad taip paprastai jo atsikratysi. Jis taip paprastai neiseis. Tikrai neiseis. Bus skandalai laiptinej ir pan. slykstus dalykai.
Todel siulyciau Tau pasieskot kito buto. Kai rasi, pasakyk jam, kad Tu persikraustai nuo tada ir tada, tik netempk ilgai, nes jis, zinoma, bandys taikytis (jei liks cia gyvent). Jei baldai ir kt. butu ne Tavo, galetum pagyvent pas kokia nors drauge, bet ka gali zinoti, ar tada jis nepakeis spynu.
Dabar pagalvojau, kad, jei leistu finansai, per viena diena issinuomociau sandeli, isvezciau ten viska, kas man priklauso, atsiskaityciau su buto seimininkais ir pasiprasyciau pas kokia nors drauge pagyvent, kol susirasciau kita buta. Manau, "brangiojo" akys atrodytu smagiau, negu sios

Nepamirsk auksines taisykles - "po vestuviu buna tik blogiau". (cia toms, kurios tikisi, kad po vestuviu vyras pasikeis i geresne puse). DEJA!
Man tai baisu skaityti, kaip kai kurios moterys siulo zemintis del vyro, uz ji kovoti ( cia matyt trauma giliai vaikystej issivyste, kai tetis mama musdavo, o ji su tuo taikesi). Gerai, nenorejau nieko izeisti, tik siaip viena pazistama prisiminiau...
>Nu man traumos nebuvo, nes as augau be tecio ir mamos
. Tetis kaleime, mama - amzinai ligoninej 
Tiesiog minedama arabes, norejau pasakyti, kad nebukim mes jau tokios ziaurios feministes - tipo mano vyras man turi but po padu. Pagalvokim, kokia tada meile, jeigu mes is mylimo zmogaus kazko reikalaujame? Kai myli, priimi zmogu toki, koks jis yra ir myli uz tai, kad jis aplamai yra, o ne uz kokias nors savybes. Tiesiog mums truksta tolerancijos ir pakantumo vieni kitiems. Na jeigu jusu vyrai uzdraustu jums daryti tai ka megstat - ar jums patiktu? Taigi arba reikia priimti zmogu toks koks jis yra, o jei keli jam kazkokias salygas - tai jau ne meile, o isskaiciavimas. Myleti reikia altruistiskai, o ne egoistiskai. Tokia mano nuomone.
>Nu man traumos nebuvo, nes as augau be tecio ir mamos

Tiesiog minedama arabes, norejau pasakyti, kad nebukim mes jau tokios ziaurios feministes - tipo mano vyras man turi but po padu. Pagalvokim, kokia tada meile, jeigu mes is mylimo zmogaus kazko reikalaujame? Kai myli, priimi zmogu toki, koks jis yra ir myli uz tai, kad jis aplamai yra, o ne uz kokias nors savybes. Tiesiog mums truksta tolerancijos ir pakantumo vieni kitiems. Na jeigu jusu vyrai uzdraustu jums daryti tai ka megstat - ar jums patiktu? Taigi arba reikia priimti zmogu toks koks jis yra, o jei keli jam kazkokias salygas - tai jau ne meile, o isskaiciavimas. Myleti reikia altruistiskai, o ne egoistiskai. Tokia mano nuomone.
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 16:08) |
>Nu man traumos nebuvo, nes as augau be tecio ir mamos ![]() ![]() Tiesiog minedama arabes, norejau pasakyti, kad nebukim mes jau tokios ziaurios feministes - tipo mano vyras man turi but po padu. Pagalvokim, kokia tada meile, jeigu mes is mylimo zmogaus kazko reikalaujame? Kai myli, priimi zmogu toki, koks jis yra ir myli uz tai, kad jis aplamai yra, o ne uz kokias nors savybes. Tiesiog mums truksta tolerancijos ir pakantumo vieni kitiems. Na jeigu jusu vyrai uzdraustu jums daryti tai ka megstat - ar jums patiktu? Taigi arba reikia priimti zmogu toks koks jis yra, o jei keli jam kazkokias salygas - tai jau ne meile, o isskaiciavimas. Myleti reikia altruistiskai, o ne egoistiskai. Tokia mano nuomone. |
Nu as daug ka galeciau toletruoti. bet jau ejimo nalieva NIEKADA.
Tiesiog minedama arabes, norejau pasakyti, kad nebukim mes jau tokios ziaurios feministes - tipo mano vyras man turi but po padu. Pagalvokim, kokia tada meile, jeigu mes is mylimo zmogaus kazko reikalaujame? Kai myli, priimi zmogu toki, koks jis yra ir myli uz tai, kad jis aplamai yra, o ne uz kokias nors savybes. Tiesiog mums truksta tolerancijos ir pakantumo vieni kitiems. Na jeigu jusu vyrai uzdraustu jums daryti tai ka megstat - ar jums patiktu? Taigi arba reikia priimti zmogu toks koks jis yra, o jei keli jam kazkokias salygas - tai jau ne meile, o isskaiciavimas. Myleti reikia altruistiskai, o ne egoistiskai. Tokia mano nuomone. |
o tai normalus, verti pasitikejimo vienas kitu santykiai, tavo manymu, jau yra buvimas po padu?

Nepyk, bet visai nesupratau tavo nuomones.

ai, merginos, jau pakankamai cia pridalinom vargsei Rusnytei patarimu. viena aisku, mest ji lauk ir viskas, manau ir tau paciai, Rusnyte, tai akivazidu. Sunku, zinoma, nu bet ne paskutinis gi vyras pasaulyje. As tai is savo patirties zinau, isduoda, prisika i dusia, bet po to vis tiek kas nors gera ivyksta. ner to bloga, taip sakant, laikykis
, tu vis tiek sauni mergina

Kai myli, priimi zmogu toki, koks jis yra ir myli uz tai, kad jis aplamai yra, o ne uz kokias nors savybes. |
Nu jooooo

Sorry, as tokios meiles visai nesuprantu

QUOTE (smarki @ 2004 11 11, 16:16) |
ai, merginos, jau pakankamai cia pridalinom vargsei Rusnytei patarimu. viena aisku, mest ji lauk ir viskas, manau ir tau paciai, Rusnyte, tai akivazidu. Sunku, zinoma, nu bet ne paskutinis gi vyras pasaulyje. As tai is savo patirties zinau, isduoda, prisika i dusia, bet po to vis tiek kas nors gera ivyksta. ner to bloga, taip sakant, laikykis ![]() ![]() |
Aciu

nu cia jau kai kokis serialas gaunasi, linkiu tau didelio pasitikejimo savim