Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Oi Dieve, nu ir uzsipuolet jus cia mane sad.gif
Rusnyte, as jau pirmais sakiau, kad labai tave suprantu, bet tu turi pati savyje suvokti kaip stipriai ji myli -jei be proto, jei negali gyventi be jo -tai teks toleruoti sikima i dusia, jei nori kad jis butu salia taves. O jei suvoksi, kad isgyvensi ir be jo - tai reikia mesti per borta. Tiesiog as kalbejau apie meile su labai daug daug variantu ir atspalviu.......Viskas priklauso nuo "proto aptemimo " laipsnio.
Dideles tau stiprybes tavo pasirinkime ir siandienos vakariniame pokalbyje. :*
Atsakyti
Va, tame ir visas reikalas, kad protas man beveik niekuomet neaptemsta. laugh.gif bent jau is meiles... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 16:08)

>Nu man traumos nebuvo, nes as augau be tecio ir mamos smile.gif. Tetis kaleime, mama - amzinai ligoninej sad.gif
Tiesiog minedama arabes, norejau pasakyti, kad nebukim mes jau tokios ziaurios feministes - tipo mano vyras man turi but po padu. Pagalvokim, kokia tada meile, jeigu mes is mylimo zmogaus kazko reikalaujame? Kai myli, priimi zmogu toki, koks jis yra ir myli uz tai, kad jis aplamai yra, o ne uz kokias nors savybes. Tiesiog mums truksta tolerancijos ir pakantumo vieni kitiems. Na jeigu jusu vyrai uzdraustu jums daryti tai ka megstat - ar jums patiktu? Taigi arba reikia priimti zmogu toks koks jis yra, o jei keli jam kazkokias salygas - tai jau ne meile, o isskaiciavimas. Myleti reikia altruistiskai, o ne egoistiskai. Tokia mano nuomone.

Na čia jau itin silpni argumentai. protest.gif Čia ne meilė ir net ne tolerancija, čia mazochizmas. gun_bandana.gif O jeigu aš eičiau "na lievo", tai tavo supratimu, vyras tai irgi turėtų toleruoti? Juk, anot tavęs, jis negali man uždrausti tai, ką aš mėgstu? devil.gif Kas čia per "šeima" tada? mad.gif Išsigimimas kažkoks. blink.gif
Ar įsiskaitei: čia kalba ne apie tai, kad Rusnytė draudžia vyrui eiti į jo mėgiamas krepšinio rungtynes ar valgyti septintą cepeliną...
Aš irgi manau, kad turi rimtų psichologinių ir savęs nuvertinimo problemų. Sorry, bet iš tavo pasisakymų įspūdis susidaro tik toks.
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 16:18)
Aciu heart.gif Siandien dar vienas pokalbis nusimato.

oj, bijau, kad nebera apie ka kalbeti dry.gif nebent tu ruosiesi tvirtai pasakyti kazka, o jo nebeklausyti g.gif na, bet kuriuo atveju mes tave palaikom heart.gif auksciau nosyte wub.gif

P.S. nenusileisk jam wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 16:26)
Va, tame ir visas reikalas, kad protas man beveik niekuomet neaptemsta. laugh.gif bent jau is meiles... doh.gif

tai as ir sakau, kad tu saunuole, tik kad tas protas is pykcio neaptemtu blink.gif
Papildyta @ [mergetime]1100183589[/mergetime]
nu be siaip tai pagalvoju mes ir furijos, pasiskaicius visu mintis, mano taipogi clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (smarki @ 2004 11 11, 16:32)
tai as ir sakau, kad tu saunuole, tik kad tas protas is pykcio neaptemtu blink.gif
Papildyta @ [mergetime]1100183589[[b]*Rusnytė rgetime] [/b]
nu be siaip tai pagalvoju mes ir furijos, pasiskaicius visu mintis, mano taipogi clap_1.gif

Jis pa mane isvis netemsta! rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va Rusnyte, dabar tai jau man visiskai viskas aisku:)
Jei tau protas nuo meiles neaptemsta - tada ji reikia mest per borta ir vsio. Ner daugiau cia i ka gilintis. Labai skaudu, kad taip kankiniesi.
O ka domina mano psichologines problemos - tai ar manot kad psichologe gali kamuoti save nuvertinimo problema? smile.gif
Is visu tik irgirdziu, kad esu per daug save isaukstinus, o ne numenkinus. Tiesiog esu labai tolerantiska.
Ir man vyras leidzia eiti "na lievo ", jei man tik norisi. Tai tiesiog tolerancija, o ne issigimimas. Tik pastebejau, kad kai pradejome leisti vienas kitam daryti ka tik norime, visi norai eiti na lievo atsalo, nes uzdraustas vaisius visada skanesnis, o jei jis neuzdraustas, tai kam ji ragaut? smile.gif
O Rusnytei dar karta stiprybes!
Atsakyti
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 16:37)
Jei tau protas nuo meiles neaptemsta - tada ji reikia mest per borta ir vsio. Ner daugiau cia i ka gilintis. Labai skaudu, kad taip kankiniesi.
O ka domina mano psichologines problemos - tai ar manot kad psichologe gali kamuoti save nuvertinimo problema? smile.gif
Is visu tik irgirdziu, kad esu per daug save isaukstinus, o ne numenkinus. Tiesiog esu labai tolerantiska.
Ir man vyras leidzia eiti "na lievo ", jei man tik norisi. Tai tiesiog tolerancija, o ne issigimimas. Tik pastebejau, kad kai pradejome leisti vienas kitam daryti ka tik norime, visi norai eiti na lievo atsalo, nes uzdraustas vaisius visada skanesnis, o jei jis neuzdraustas, tai kam ji ragaut? smile.gif

jezauuuu, kaip tau gerai, o maniskis tai mane turbut jau tada kaip tavo mineta arabe laiko. laugh.gif laugh.gif as tai labai tokia bendraujanti ir su vyrais nieko pries paplepeti, tik keista, man net minciu nekyla "na lievo" nueiti, o jis taip rupinasi, kad nenuneiciau, kad as jam sakau, kad viena karta ims ir isprovokuos blink.gif
Atsakyti
Kaip jau minejau, man toks vyro elgesys labai pazistamas. Ypac po to, kai jis yra nutvertas nusikaltimo vietoje smile.gif As is prinicipo, viena koki nuklydima na lievo sugebeciau atleisti.... Bet cia kvepia totaliu savo moters negerbimu. Ir, manau, Rusnytes vyras yra is tu vyru serijos, kurie mano, kad ejimas na lievo (jiems) yra visai normalus dalykas doh.gif Taipogi suprantu, kad taip paimti ir vienu ypu nutraukti 9 metu santykius, turbut neiseis.... Juolab kad ir vestuves suplanuotos.
Bet gyvenimas yra vienas. Ir tas vyras nera vertas tavo to vienintelio gyvenimo. As tikiu, kad tu esi stipri moteris, ir padarysi tai. Galu gale, jei sikart stiprybes pritruks, ka padarysi.... Bet kad su juo sulauksi senatves, netikiu.... sad.gif Sekmes priimant sunku, bet teisinga sprendima smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 11, 14:28)
Ar įsiskaitei: čia kalba ne apie tai, kad Rusnytė draudžia vyrui eiti į jo mėgiamas krepšinio rungtynes ar valgyti septintą cepeliną...

thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 16:37)

Tai cia seima, kad kaip katinai vaiksto kur nori ir gulasi ant ko nori ir po kuo nori.... ohmy.gif blink.gif mad.gif

Seip tavo mastymas pusamziu atsilieka, jei jau turiu toki tai ir taikstytis reikia ir dar kovoti uz ji, nes jis ne dievas bet beveik, nusisvilpt i jo vita desimt, jei as buciau su tuo neissiskyrusi tai buciau nesutikusi savo vyro ir buciau neturejus to ka dabar turiu.

Nieko nebijok ir spjauk i ji, kaip jau sakiau i jo vieta desimt, as ta savo kadra meciau likus dviem savaitem iki vestuviu ir labai teisingai pasielgiau.
Atsakyti
nevertas, jis tave rusnyte. islaikytinis, paleistuvis, melagis.... toki tai jau bet kokiu atveju visada susirasi. taigi, negaisink savo jaunu meteliu ir negadink nervu su juo, o pradek nauja gyvenima smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti