Rusnyte, gerai pagalvok, ar tikrai verta... Visko neskaiciau, gal ko nezinau, bet... Pareiskimu nunesimas dar ne viskas...
Maniskis kiek pamenu su draugeliu tipo del idomumo uzsiregistravo pacioj santuokos pradzioj. Tai tesiasi nuolat... Nepagavau uz rankos, bet...
Dabar tie laiskeliai jo man gal pades teisme skyrybu posedi...
Rusnyte, tu atrodo rashei, kad jus tik 1 metus gyvenat kartu? ( iki tol draugavot, bet gyvenot netgi atskiruose miestuose)...? tai jei taip, tai gal jis papraschiausiai buvo priprates bendrauti su kitomis?
ir jam dabar sunku atprasti.....juk dar tik metai kaip kartu dalinates buitimi...o zhinok, tie pirmi metai dazhniausiai buna sunkiausi... reikia laiko susigyventi. Nezhinau jusu tikrosios situacijos, bet gali buti taip, kad ateityje viskas pasikeis...reiketu aishku rimtai pasikalbeti..be jokiu pykchiu...kodel jis taip elgiasi? kodel ieshko kitu? kas jam netinka tavyje? ko jam truksta? bet jei tu jo nemyli ir buni tik shiaip-tada neverta nieko daryti. Tik norejau pasakyti, kad pirmi metai gyvenant bendrai yra dazhniausiai sunkus ir didelis ishbandymas dviems zhmonems.

Sveikos visos.
Vakar grizus namo, jo neradau. Paskambinau i mobilu, jis, aisku, nekele. Susinervinau juodai iskart.
Po kokios valandos dar karteli jam paskambinau. Atsiliepe kaip niekur nieko ir pareiske, kad pirmo skambucio negirdejo.
(cia jau ryskiai jo issigalvojimas). Jis, pasirodo, su savo broliu be jokiu ceremoniju sedejo pas viena drauga. Kai paklausia kada jis zada gristi, pasake, kad apie 22h.
Tai kaip tai suprasti: santykiai ant skyrybu ribos, o jis net nebando nieko daryti.
Nors gal jis nenujaucia, kad cia taip viskas rimta.
Zodziu, as jau miegojau, kai jis grizo. Pabudau, zinoma, nuo duru trinktelejimo. O jis kaip niekur nieko paklause ar as vis dar pykstu???
Kai bandziau jam sneketi, jis tik pasake, kad, jis nieko blogo nedare, manes neisdave, tai tebuvo eilinis padurniavimas ir, jei as noriu pykti ir buti uzsisikus, tai cia mano reikalas ir jis nekreips i tai jokio demesio.
Dar suoke, kad as jo vienintele meile ir t.t. Zodziu, jam kaip nuo zasies vanduo.
Tai va, vakar nakti jo neismeciau. Turbut pritruko jegu...
Na, ir ka manot?

Na, ir ka manot?

Nu va, pasiseke bicui, kad velai grizo, bet nieko ateina savaitgalis, manau tada viskas ir issipres, arba ne
Manau, kad kuo ilgiau "tempsi" guma, tuo bus sunkiau ji pro duris praspirti kaip jau anksciau lyg ir planavai
Cia jau reikia apsispresti ko is tiesu nori ir ryztingai veikti, o toks laukimas ir gyvenimas su nerimu ir nuolatinem abejonem tai ir paciai ne i sveikata, ir naudos jokios.

QUOTE (Ramunne @ 2004 11 12, 08:57) |
Manau, kad kuo ilgiau "tempsi" guma, tuo bus sunkiau ji pro duris praspirti kaip jau anksciau lyg ir planavai ![]() |
Taip, ta as ir pati suprantu...

QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 16:37) |
O ka domina mano psichologines problemos - tai ar manot kad psichologe gali kamuoti save nuvertinimo problema? ![]() Is visu tik irgirdziu, kad esu per daug save isaukstinus, o ne numenkinus. Tiesiog esu labai tolerantiska. |
Neįsižeisk, bet psichologai - irgi žmonės ir jie taip pat turi problemų. Ne vieną psichologą esu kalbinusi siužetams, tai daugumai jų tikrai reikėtų asmeninės konsultacijos

O vyras (ir aplinkiniai) tave gerbs tiek, kiek gerbsi save pati. Ir jei bet kokia kaina norisi išlaikyti namie sutuoktinį, nusižeminant ir toleruojant bet kokį elgesį, verta pagalvoti, kam reikalinga mazgotė? Neįsižeisk. Čia tik mano pamąstymai.

Rusnyte, esi vyresne, nei as tuomet buvau, neturi vaikiuku, jei tik gali, rask jegu ir mesk ji lauk..... Kvepia man labai, kad jis is tos vyru serijos, koks buvo ir maniskis... As taip tave gerai suprantu, kad patikek..... Nors jau beveik 4 metai, kai as gyvenu be jo, bet perskaiciusi visa tai, sugrizau mintimis atgal, ir toks pyktis sueme prisiminus

As gailiuosi tik vieno savo gyvenime, kad 9 metus (o, sutapimas

RASK JEGU JI MESTI!!!!!!!
P.S. Jei nori, parasyk man i AZ
Zinai Rusnyte, man atrodo, kad jis is tos kategorijos vyru, kurie isitikine, kad jie vieninteliai ir nepakartojami. JIs galvoja, kad tu i ji isisvaigus nerealiai ir del to gali nors ir prisikt ant galvos ir mano, kad tu vis tiek is meiles jam atleisi. Jo, cia jau didybes manija.
Ir visu menkystu strategija: gynyba su puolimu. O pikciausia,kad jie tokiu elgesiu meteris priveda prie nepilnavertiskumo komplekso. Dabar turetu vykti viskas tokia seka: jis prades aiskinti, kiek del taves yra padares, o tu labai nedekinga ir pati esi del viska kalta, ir joks kitas vyras to nepakestu, dar turetu pasakyti kazka panasaus, kaip "kito tokio faino nenusirasi". Ir kuo ilgiau dvejosi, tuo labiau jo sita strategija pasiteisins.

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:02) |
Va,kad mes jau butume pykesi ir nesutare jau anksciau, tai butu daug lengviau, bet dabar tai kaip perkunas is giedro dangaus... ![]() |
Pyktis nera blogai

Rusnyte, tai vadinasi, cia tu del visko kalta?
tau gaila, kad jis ten uzsiregistraves? kad su kitom susitikineja? tu pati kalta, kad landzioji po JUSU bendra meila ir skaitai JO mergu ir JO laiskus. tu kalta, kad pyksti, kad kabinejiesi, kad neleidi jam kvailioti. tu del visko kalta, o jis tik AVINU AVINAS
ech, sutikciau ji dabar, tai uz tave ir uz mus visas taaaaaaip voztelciau

ech, sutikciau ji dabar, tai uz tave ir uz mus visas taaaaaaip voztelciau