Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 09:05)
doh.gif doh.gif doh.gif Jei nezinociau, kad mano ex ne Lietuvoje, pamanyciau, kad tai jis.... Tokia zinoma situacija, pazistama reakcija. Po toi, kai budavo nutvertas, visuomet as "tapdavau" paranojike, isterike, durnele ir t.t. O jis butinai demonstratyviai kur nors dingdavo. Tipo, "as nieko cia blogo nepadariau", o jei tu nori, tai ir pyk.... Zodziu, auka budavo jis dry.gif Ir taip buvo ne viena, ne du, ir netgi ne desimt kartu....

Turbut musu ex klonai laugh.gif .Man irgi tokia situacija pazistama iki skausmo. Apie internetinius pasismaginimus jau nebesneku,as netgi nutverusi realiame gyvenime savo ex su meiluze likau isterike,paranojike ir durnele.O jis visad likdavo auka.Netgi dabar,kai paliko mane su vaikais ir isejo pas meluze,jis yra baisi auka,o as-ragana dry.gif .Cia taip visiems deklaruojama.
Jei man dabar pasikartotu tokia situacija su kitu vyru,spirciau ji be pasigailejimo,o tada vis pritrukdavo ryzto. Kuo tai baigesi,jau minejau.
Atsakyti
QUOTE (pievu_ragane @ 2004 11 12, 09:16)
Zinai Rusnyte, man atrodo, kad jis is tos kategorijos vyru, kurie isitikine, kad jie vieninteliai ir nepakartojami.

Taip taip, jis toks ir yra. Cia visai nesenai, dar pries sita konflikta, jis man buvo pareiskes, kad, kai mes buvo issiskyre (buvo toks laikas), tai jam visai sirdies neskaudejo ir apie mane jis prisimindavo tik labai retai. blink.gif Ir dar pridure, kad kas gi be jo mane dar taip myletu su tokiu mano charakteriu. blink.gif Nes jam, jo zodziais tariant, reikia ne asmenybes, o moters! doh.gif As tai priemiau kaip komplimenta! clap.gif
Atsakyti
Net nebandyk jaustis kalta del "atradimu" mad.gif Jis pyksta ne ant taves, o kad buvo pagautas mad.gif Ir pas draugus iki isnaktu buna ne todel, kad negalvoja apie tave dar kazkiek; o todel, kad nejaukiai jauciasi sioje situacijoje.
Atsakyti
QUOTE (Tutsi @ 2004 11 12, 09:20)
Rusnyte, tai vadinasi, cia tu del visko kalta? g.gif tau gaila, kad jis ten uzsiregistraves? kad su kitom susitikineja? tu pati kalta, kad landzioji po JUSU bendra meila ir skaitai JO mergu ir JO laiskus. tu kalta, kad pyksti, kad kabinejiesi, kad neleidi jam kvailioti. tu del visko kalta, o jis tik AVINU AVINAS mad.gif mad.gif

Tai, zinomas, kad cia as "kalta" del visko!!! wink.gif Jis isvis pas mane su sventumo aureole vaiksto, tik as cia viena nieko nesuprantu santykiuose ir gyvenime... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:23)
Nes jam, jo zodziais tariant, reikia ne asmenybes, o moters! doh.gif As tai priemiau kaip komplimenta! clap.gif

Na, as tai pagalvociau, kaip jis apibrezia MOTERI visu pirma g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:02)
Taip, ta as ir pati suprantu... dry.gif Tik va, viena mano pusele nori juo patiketi, o kita stipriai priesinasi ir abejoja. unsure.gif Va,kad mes jau butume pykesi ir nesutare jau anksciau, tai butu daug lengviau, bet dabar tai kaip perkunas is giedro dangaus... mad.gif

Zinau, kad tau dabar labai sunku, bet kai ta pusele, kuri nori juo tiketi, tegul prisimena, kad jis pasikeite visus slaptazodzius ir toliau sau sekmingai susirasineja su kitom merginom. Jei tai butu padurnavojimai, nemanau kad butu keites nickus ir slaptazodzius. Cia viena. O antra, kad jis visiskai abejingas tavo siandieninei nuotaikai. Liudna...
Atsakyti
Taip taip, jis toks ir yra. Cia visai nesenai, dar pries sita konflikta, jis man buvo pareiskes, kad, kai mes buvo issiskyre (buvo toks laikas), tai jam visai sirdies neskaudejo ir apie mane jis prisimindavo tik labai retai. blink.gif Ir dar pridure, kad kas gi be jo mane dar taip myletu su tokiu mano charakteriu. blink.gif Nes jam, jo zodziais tariant, reikia ne asmenybes, o moters! doh.gif As tai priemiau kaip komplimenta! clap.gif

blink.gif blink.gif blink.gif va cia tai vyras!!! blink.gif blink.gif blink.gif zinai, dabar jau ne tik voztelciau, bet ir gerokai gnybtelciau kai kur mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti

As tai priimciau kaip izeidima. Ir dar, isiklausyk ka jis ta pasake: as apie tave negalvojau nei kiek (mazdaug man tu dzin), bet vis tiek taves taip niekas nemyles. Nu durniu durnius. Nesuprantu, kodel iki siol jo nepalikai. Turetum buti likimui dekinga, kad dave tau tokia proga, nes galejai taip visam gyvenimui i mesla ilysti. Matyt is auksciau tave kazkas saugo smile.gif
Atsakyti
Rusnyte, man atrodo, cia ne apie tavo vyra reiktu diskutuoti, o apie tave heart.gif Koks jis bebutu, manau, reiktu ieskoti priezasciu savyje, kas vercia NORETI buti su tokiu zmogumi po visko.

Sekmes tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 12, 09:27)
Na, as tai pagalvociau, kaip jis apibrezia MOTERI visu pirma g.gif

Jo supratimu ir pasakymu, tai as daugiau asmenybe, o ne moteris! laugh.gif Jam, matyt, niekaip netelpa galvoj, kad ir moteris gali buti asmenybe! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 12, 09:30)
Rusnyte, man atrodo, cia ne apie tavo vyra reiktu diskutuoti, o apie tave heart.gif Koks jis bebutu, manau, reiktu ieskoti priezasciu savyje, kas vercia NORETI buti su tokiu zmogumi po visko.

Sekmes tau wink.gif

Ar esi palikusi per viena diena vyra, kuri muli? Manau, kad ne. Nes tokie klausimai net nekiltu.... Sunku yra ta padaryti ziauriai.... Nes protas rekia, kad REIKIA ji mesti, bet sirdies, kad ir koks plonytis balselis bando tam priesintis. Is pradziu tyliai tyliai, po nepajunti, kad uzciaupia ta reksni proto balsa laugh.gif Taigi reikia nemazai laiko ir pastangu, kad ismokti nutildyti ta sirdies balseli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:33)
Jo supratimu ir pasakymu, tai as daugiau asmenybe, o ne moteris! laugh.gif Jam, matyt, niekaip netelpa galvoj, kad ir moteris gali buti asmenybe! wink.gif

A, nu ne taip supratau biggrin.gif blush-anim-cl.gif

Pasistenk pagalvoti apie savo poreikius siandiena, nes visur pabrezi VYRO mintis. Koks tau skirtumas, kokia jo filosofija? Panasu, kad bent vertybiu skale jusu tai skirtinga, tad ka cia besugalvosi sad.gif
Atsakyti