QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 09:05) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turbut musu ex klonai

Jei man dabar pasikartotu tokia situacija su kitu vyru,spirciau ji be pasigailejimo,o tada vis pritrukdavo ryzto. Kuo tai baigesi,jau minejau.
QUOTE (pievu_ragane @ 2004 11 12, 09:16) |
Zinai Rusnyte, man atrodo, kad jis is tos kategorijos vyru, kurie isitikine, kad jie vieninteliai ir nepakartojami. |
Taip taip, jis toks ir yra. Cia visai nesenai, dar pries sita konflikta, jis man buvo pareiskes, kad, kai mes buvo issiskyre (buvo toks laikas), tai jam visai sirdies neskaudejo ir apie mane jis prisimindavo tik labai retai.

QUOTE (Tutsi @ 2004 11 12, 09:20) |
Rusnyte, tai vadinasi, cia tu del visko kalta? ![]() ![]() ![]() |
Tai, zinomas, kad cia as "kalta" del visko!!!

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:02) |
Taip, ta as ir pati suprantu... ![]() ![]() ![]() |
Zinau, kad tau dabar labai sunku, bet kai ta pusele, kuri nori juo tiketi, tegul prisimena, kad jis pasikeite visus slaptazodzius ir toliau sau sekmingai susirasineja su kitom merginom. Jei tai butu padurnavojimai, nemanau kad butu keites nickus ir slaptazodzius. Cia viena. O antra, kad jis visiskai abejingas tavo siandieninei nuotaikai. Liudna...
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:23) |
Taip taip, jis toks ir yra. Cia visai nesenai, dar pries sita konflikta, jis man buvo pareiskes, kad, kai mes buvo issiskyre (buvo toks laikas), tai jam visai sirdies neskaudejo ir apie mane jis prisimindavo tik labai retai. ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:23) |
Taip taip, jis toks ir yra. Cia visai nesenai, dar pries sita konflikta, jis man buvo pareiskes, kad, kai mes buvo issiskyre (buvo toks laikas), tai jam visai sirdies neskaudejo ir apie mane jis prisimindavo tik labai retai. ![]() ![]() ![]() ![]() |
As tai priimciau kaip izeidima. Ir dar, isiklausyk ka jis ta pasake: as apie tave negalvojau nei kiek (mazdaug man tu dzin), bet vis tiek taves taip niekas nemyles. Nu durniu durnius. Nesuprantu, kodel iki siol jo nepalikai. Turetum buti likimui dekinga, kad dave tau tokia proga, nes galejai taip visam gyvenimui i mesla ilysti. Matyt is auksciau tave kazkas saugo

QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 12, 09:30) |
Rusnyte, man atrodo, cia ne apie tavo vyra reiktu diskutuoti, o apie tave ![]() Sekmes tau ![]() |
Ar esi palikusi per viena diena vyra, kuri muli? Manau, kad ne. Nes tokie klausimai net nekiltu.... Sunku yra ta padaryti ziauriai.... Nes protas rekia, kad REIKIA ji mesti, bet sirdies, kad ir koks plonytis balselis bando tam priesintis. Is pradziu tyliai tyliai, po nepajunti, kad uzciaupia ta reksni proto balsa

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:33) |
Jo supratimu ir pasakymu, tai as daugiau asmenybe, o ne moteris! ![]() ![]() |
A, nu ne taip supratau

Pasistenk pagalvoti apie savo poreikius siandiena, nes visur pabrezi VYRO mintis. Koks tau skirtumas, kokia jo filosofija? Panasu, kad bent vertybiu skale jusu tai skirtinga, tad ka cia besugalvosi