Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Laurama @ 2004 11 12, 09:27)
Zinau, kad tau dabar labai sunku, bet kai ta pusele, kuri nori juo tiketi, tegul prisimena, kad jis pasikeite visus slaptazodzius ir toliau sau sekmingai susirasineja su kitom merginom. Jei tai butu padurnavojimai, nemanau kad butu keites nickus ir slaptazodzius.

Tiesa, as jo vakar dar paklausiau kodel jis vel buvo tam saite, tai jis pasake, kad istryne savo anketa. g.gif Arba pasikeite duomenis (cia jau mano pamastymai) mad.gif
Atsakyti
Man atrodo gal cia musu daug vienu klonu (o gal klounu laugh.gif )dalinomes laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Rusnyte, taigi gali su juo gyventi ilgai ir laimingai........ laugh.gif bet tik su viena salyga.....jeigu sutiksi is meiles susitrenkti galva i saligatvi ir patirti amnezija, tada pazvelgsi i ji naujomis akimis ir suprasi koks jis nepakartojams, didziuosiesi jo pasiekimais, vyriskumu, is laimes sudrekusiomis akimis garbinsi kiekviena jo veiksma....

Del santykiu issiaiskinimo su juo - tai man atrodo, vienintelis budas uzklupti ji netiketai tarkim kambaryje kur nebutu teliko, uzrakinti duris, nes jisai kai pradesi aiskintis bandys sprukti, ir neissleisti kol neissiaiskinsi visu tau rupimu dalyku wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 09:36)

Ar esi palikusi per viena diena vyra, kuri muli? Manau, kad ne. Nes tokie klausimai net nekiltu....

Esu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 12, 09:38)
Rusnyte, taigi gali su juo gyventi ilgai ir laimingai........ laugh.gif bet tik su viena salyga.....jeigu sutiksi is meiles susitrenkti galva i saligatvi ir patirti amnezija, tada pazvelgsi i ji naujomis akimis ir suprasi koks jis nepakartojams, didziuosiesi jo pasiekimais, vyriskumu, is laimes sudrekusiomis akimis garbinsi kiekviena jo veiksma....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:33)
Jo supratimu ir pasakymu, tai as daugiau asmenybe, o ne moteris! laugh.gif Jam, matyt, niekaip netelpa galvoj, kad ir moteris gali buti asmenybe! wink.gif

Gal as kazko nesupratau, bet is ano tavo pasakymo supratau atvirksciai
Atsakyti
QUOTE (Tutsi @ 2004 11 12, 09:20)
o jis tik AVINU AVINAS mad.gif mad.gif

Nu jau baik tikrai jau tongue.gif rolleyes.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 09:37)
Tiesa, as jo vakar dar paklausiau kodel jis vel buvo tam saite, tai jis pasake, kad istryne savo anketa. g.gif Arba pasikeite duomenis (cia jau mano pamastymai) mad.gif

rusnyte,o jisai ten buvo idejes savo nuotrauku? Jei buvo, mygom galiu as ji isristi, gi to saito nare kaip ne kaip esu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 12, 10:06)
rusnyte,o jisai ten buvo idejes savo nuotrauku? Jei buvo, mygom galiu as ji isristi, gi to saito nare kaip ne kaip esu rolleyes.gif

va va smurka detektyve pabus ir greit viska juodo ant balto pateix rolleyes.gif biggrin.gif thumbup.gif , tuomet jau niekur nedings tas smikis dry.gif

aiksu, tikrai nera palikti zmogu, kuriam kazka dar jauti. tad yra dvi galimybes: palieki, ir is naujo stengies gyventi savo gyvenima, nes kaip ir atrodo, jis net nebando suprasti kur jo klaida, ir netgi minciu tokiu neturi mad.gif
o antra, tai susitaikai, ir buni jam "moteris" beasmene.... mad.gif blink.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 12, 10:06)

Nea, nebuvo. dry.gif

Man rodos, imsiu ir parasysiu jam zinute, kad noriu pabuti savaitgali viena, tegul sau isvaziuoja pas savo tevus...O man reikia reabilitacijos wink.gif
Atsakyti
O aš jau norėjau lažybų derėt, kad Rusnytė padarys TAI. Bet kaip saka "PŠ" gavosi. Gaila... Rusnyte, neduok Die, ateis laikas, kai pasigailėsi, kad nedrįsai...
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 10:17)
Man rodos, imsiu ir parasysiu jam zinute, kad noriu pabuti savaitgali viena, tegul sau isvaziuoja pas savo tevus...O man reikia reabilitacijos wink.gif

Man rodos, imk ir parasyk jam, kad susirinktu daiktus ir negriztu. O dar geriau nerasius pati surink ir ismesk. Jei galvosi viena savaitgali, antra, tai tesis iki tol, kol lovoj ji su kuo nors uztiksi. Cia reikia padaryti greitai. Pamatysi, kaip palengves biggrin.gif
Atsakyti
O gal galit kuri nors atvaziuot pas mane, sukraut jo daiktus ir pasakyt jam, kad negriztu??? laugh.gif tongue.gif
Oi, itariu, kaip jau atsibodau cia jums visoms su tom savo problemom... doh.gif
Atsakyti