Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 10:27)
O gal galit kuri nors atvaziuot pas mane, sukraut jo daiktus ir pasakyt jam, kad negriztu??? laugh.gif tongue.gif
Oi, itariu, kaip jau atsibodau cia jums visoms su tom savo problemom... doh.gif

O cia dvi forumietes kitai forumietei taip ir padare (neminesim niku). Atvaziavo, surinko kuilio manta, sunese i jo masina, paskambino jam ir pasake, kad visi tavo videakai ir kita aparatura yra tavo masinoj, tad kuo greiciau atvaziuosi visko pasiimti, tuo didesne tikimybe, kad mantos vagys nepavogs laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 10:27)
O gal galit kuri nors atvaziuot pas mane, sukraut jo daiktus ir pasakyt jam, kad negriztu??? laugh.gif tongue.gif
Oi, itariu, kaip jau atsibodau cia jums visoms su tom savo problemom... doh.gif

Taip pykstu ant tavo diedo, kad su mielu noru taip ir padaryciau. O siaip tai pagalvojau is tikruju, jei jau ruosiesi ismesti tau negalima vienai to daryti: pasikviesk drauge, seseri, mama, zodziu ka nors, kas tau moraliskai padetu, nes kitaip jis vel tave savo plepalais gali suvystyt. Man sita situacija labai gerai zinoma: mano teta kai svyra norejo palikti, tai taip metus tampesi, atvaziuoja ji pas mus, gyvena, paskui jos vyras atvaziuoja, ja ikalba ir t.t... Situacija buvo tokia pat - butas jos, tai viskas baigesi, kai ji savo tecio paprase, kad tas atvaziuotu ir tiesiogine sio zodzio prasme ji iskraustytu. Jei ne tetis, tai gal iki siol butu "prasiusi" kad iseitu. O dabar sau laimingai gyvena parazito atsikraciusi ir vargo nemato biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif laugh.gif maniskiui kraut daug nereiketu. Tik jo rubus! biggrin.gif
Atsakyti
Ne, Rusnyte, neatsibodai, tik matosi, kad labai nori likti su juo ir lauki pritarimo, bet nesulauki.... wink.gif Dauguma is savo patirties patarimus desto. As irgi toki vyra vyciau lauk. Draugavau su panasiu kazkada, kai visai buvau jaunute. Eidavo jis na lievo, bet as jam atleisdavau, nes jo teigimu "ten nieko nebuvo", kol galiausiai viena diena - pakele ranka. Va tada ir nutraukiau santykius. Ta pacia minute. O poto kai suzinojau visa tiesa apie ta "nieko nebuvo" tai blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
vot as jeigu ne kaune gyvenciau tai tikrai tau atvaryciau padeti biggrin.gif
tikrai, rusnyte, susiimk ir viska baik pagaliau. kuo ilgiau tempsi, tuo bus tik sunkiau... blink.gif sad.gif
Atsakyti
Zinai, geriau neliepk jam susikrauti daiktu, kol taves nera namuose, nes ims ir prichvatizuos tavo geru daikteliu kartu su savo skurliukais..geriau savaitgali pati supakink ir nuvezk juos pas jo koki drauga ir VISKAS.

P.S. vistiek nesuprantu tokiu vyru..nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babble: 12 lapkričio 2004 - 10:37
QUOTE (Aidar @ 2004 11 12, 10:35)
Ne, Rusnyte, neatsibodai, tik matosi, kad labai nori likti su juo ir lauki pritarimo, bet nesulauki.... wink.gif

Tai, kad nepasakyciau, kad labai noriu. unsure.gif Jei noreciau, tai ir nesvarstyciau, bet nezinau kas mane stabdo...kazko gaila... g.gif
Atsakyti
Miela Rusnyte, manau, turetum prasyti, ne kad kuri nors atvaziavus sukrautu daiktus, o kad atvaziavus prie TO SUBJEKTO pribegtu, apkabintu, svelniai (jei imanoma) pabuciuotu ir padarius dideles akis, rodydama pirstu i Tave paklaustu :"Brangusis, as ATVAZIAVAU!!!!!! O kas CIA TOKIA?" T.y., kad kazkas sukurtu Tau rimta akivaizdzia priezasti isguiti is savo namu toki nereikalinga inami... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Cia tik pajuokavimas, nes pastebejau, kad ir Tu dar juokauji. O tai, apskritai, geras zenklas.
Bet atsisveikint su juo, patikek, Tau reik. Nes dvasine ramybe imanoma (kaip kazkuri rase) tik po amnezijos... sad.gif
Suprantama, kad Tau gaila ji ismest (per geros sirdies esi, siuo atveju reik labai mylet save). Kazkada per savigynos treniruotes aiskino, kad uzpuolikui reik i aki durt pirstu. Tai skausminga ir labai veiksminga. Tik spek, kelios moterys isdristu TAI padaryti realioje situacijoje. Va, ir tada, kai aiskino, dauguma pasake, "juk skaudes", o treneris "mestelejo" i tai - "jei to nepadarysit, jums skaudes labiau.."
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 10:39)
Tai, kad nepasakyciau, kad labai noriu. unsure.gif Jei noreciau, tai ir nesvarstyciau, bet nezinau kas mane stabdo...kazko gaila... g.gif

Rusnyte, paimkit buteli vyno, pasiruoskit kartu vakariene, suseskit draugiskai ir pasisnekekit, pasakyk, kas tave skaudina ir isklausyk ji. Susitaikykit, gal visgi jis nera toks blogas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 12, 07:03)
QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 16:37)
O ka domina mano psichologines problemos - tai ar manot kad psichologe gali kamuoti save nuvertinimo problema? smile.gif
Is visu tik irgirdziu, kad esu per daug save isaukstinus, o ne numenkinus. Tiesiog esu labai tolerantiska.

Neįsižeisk, bet psichologai - irgi žmonės ir jie taip pat turi problemų. Ne vieną psichologą esu kalbinusi siužetams, tai daugumai jų tikrai reikėtų asmeninės konsultacijos wink.gif
O vyras (ir aplinkiniai) tave gerbs tiek, kiek gerbsi save pati. Ir jei bet kokia kaina norisi išlaikyti namie sutuoktinį, nusižeminant ir toleruojant bet kokį elgesį, verta pagalvoti, kam reikalinga mazgotė? Neįsižeisk. Čia tik mano pamąstymai.

taip, ir psichologai zmones. ir jie klysta.
bet tenka pastebet, kad tokio issilavinimo neturintys zmones labai megsta nustatineti kitiems ,,diagnozes", ypac jei tu kitu nuomone nesutampa su diagnoziu nustatinetoju nuomone.
jei zmogus tolerantiskas (nes ta duoda psichologijos studijos), tai vadinasi jau jo mastymas pasenes pusamziu, nesiuolaikiska moteris jau ji.
nes siuolaikiskos tai neina i kompromisus, ,,meta per borta", zino savo saviverte, bylinejasi del alimentu paskui ir tt...
tongue.gif
Atsakyti
O ar jis taves gaili? Ar bando kazka daryti, kad ispirktu savo kalte? Lyg ir ne. Juk jis teisus, o tu likai kalta, kad kazkokia moteryte i bendra pasta laiskiuka atsiunte (jeigu teisingai supratau). Tikiu, kad gaila drauge praleitu metu, bet nera to blogo, kad neiseitu i gera. Ne pirmas ir ne paskutinis vyras zemeje. Juk ne pasaulio bamba jis yra. Nors, kiek suprantu, tai butent taip jis ir galvoja.
Atsakyti
Dar vienas, labai elementarus budas padeti tau, Rusnyte, apsispresti. Tiesiog paimi lapa ir vienoj pusej surasai jo teigiamas, o kitoj neigiamas savybes. Vaikiska, bet labai padeda smile.gif
Atsakyti