Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Laurama @ 2004 11 12, 10:49)
Dar vienas, labai elementarus budas padeti tau, Rusnyte, apsispresti. Tiesiog paimi lapa ir vienoj pusej surasai jo teigiamas, o kitoj neigiamas savybes. Vaikiska, bet labai padeda smile.gif

aha, jau taip dariau tongue.gif . Ir pliusu isejo daaauuug maziau, nei minusu. blink.gif Ir tie pliusai buvo visai ne svarus: a la geras kuno sudejimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 12, 10:43)
Rusnyte, paimkit buteli vyno, pasiruoskit kartu vakariene, suseskit draugiskai ir pasisnekekit, pasakyk, kas tave skaudina ir isklausyk ji. Susitaikykit, gal visgi jis nera toks blogas wink.gif

Tai kad jam nera cia ko kalbeti laugh.gif Jis gi nemato JOKIOS problemos laugh.gif laugh.gif Cia tik Rusnyte nezino ko prisigalvoti doh.gif O jis gi vyras, nuostabusis pasaulio bamba, NIEKO TOKIO BLOGO NEPADARE. Ir jam ner ko cia su Rusnyte kalbeti
Atsakyti
Manau, Rusnyte, kad sprendimas turetu buti jau priimtas. Jau net ir minusu daugiau. Lieka tik issirinkti taktika, kaip ji iskeldinti: ar pati sugebesi, ar prireiks pagalbos.
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 10:54)
Tai kad jam nera cia ko kalbeti laugh.gif Jis gi nemato JOKIOS problemos laugh.gif laugh.gif Cia tik Rusnyte nezino ko prisigalvoti doh.gif O jis gi vyras, nuostabusis pasaulio bamba, NIEKO TOKIO BLOGO NEPADARE. Ir jam ner ko cia su Rusnyte kalbeti

Jei nemato problemos, tai reikia jam ja parodyti, todel ir sakau, kad reikia kalbetis. As jam pasakyciau, ar jam patiktu, jei jis butu mano vietoje, kaip tada elktusi, ka galvotu. As saviskiui visad primenu, kad ir ka bedarytu, visad pagalvotu, kas butu, jei mes apsikeistume vietomis. smile.gif
Atsakyti
Jau pradedu galvoti,kad esi del jo pakvaisusi,nes jei taip nebutu tai butum ji isgrudusi.
Siaip ar taip gaila,kad negyvenu Vilniuje,ns tikrai ateiciau ir sukrauciau jo daiktus,jei dar sios paslaugos reikes kita savaite-pranesk,nes busiu Vilniuje ir mielai tai padarysiu,nors aisku visos sakys,kad nesikisk,patys issiaiskins,bet negaliu zinoti,kad vienas kiaule is visos kiauliu gimines taip kvailina forumiete.
Rrrrrrrrr,kaip pykstu mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 12, 10:43)
Rusnyte, paimkit buteli vyno, pasiruoskit kartu vakariene, suseskit draugiskai ir pasisnekekit, pasakyk, kas tave skaudina ir isklausyk ji. Susitaikykit, gal visgi jis nera toks blogas wink.gif

Atsimerk - jis gi nenori net kalbeti kaip su lygiu zmogum su ja (bet gal tu neskaitei visko, tada atleistina), jis gi dar ja kaltina, kaip jau rasiau, nori ivartyti nepilnavertiskumo kompleksa, kad pradetu galvoti: "gal timtai cia dalis mano kaltes, gal kito tokio nesusirasiu". Su tokiais jokiu budu negalima, ir dar prie alkoholio, kalbetis, nes tik pazemins, isaiskins, kad ji buvo bloga del to ir ieskojo meiluziu ir t.t... Jis gi laiko ja visisko nulio vietoj.
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 12, 11:01)
As jam pasakyciau, ar jam patiktu, jei jis butu mano vietoje, kaip tada elktusi, ka galvotu.

As jam tai vakar jau sakiau ir jis mano vieto taip pat labai pyktu! blink.gif g.gif Bet juk, jo zodziais, cia NIEKO TOKIO nebuvo! g.gif Tai prie ko cia tas pyktis tada? g.gif
Atsakyti
Jei nemato problemos, tai reikia jam ja parodyti, todel ir sakau, kad reikia kalbetis. As jam pasakyciau, ar jam patiktu, jei jis butu mano vietoje, kaip tada elktusi, ka galvotu. As saviskiui visad primenu, kad ir ka bedarytu, visad pagalvotu, kas butu, jei mes apsikeistume vietomis. smile.gif

Matau, kad teisiog, savo laimei, nesi susidurusi su tokiu porushiu vyru doh.gif Teoriskai tu esi netgi labai teisi. Reikia kalbeti, kalbeti, kalbeti... Bet kai kalbeti nori tik vienas, tai problemos neisspres.... JIS NESIJAUCIA KALTAS. Ir tokiam vyrui, nors mieta ant galvos tashyk, savo mastymo jis nepakeis.... Ir gali kalbeti iki pazaliavimo mad.gif
Atsakyti
Tada ko tu lauki, Rusnyte? Kol rasi ji lovoje su kita? Suprantu, kad tau liudna ir sunku, bet pasikviesk kokia drauge, tokia kad neleistu tau persigalvoti, kartu sudekit jo daiktus ir nuvezkit jo draugui kokiam ar tevams. Ir parasyk sms, kad jo namu adrasas pasikeite laugh.gif
Atsakyti

doh.gif Jei tu dar manai,kad su tokiu zmogum galima kalbeti......
Nepyk,bet esi naivi,as cia nepiktai,bet kai tau atsiprasant prisika i sirdi ir dar sako,kad pati del to kalta,jau sorry,bet tokia moteris tikrai nemoka saves gerbti mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirabela @ 2004 11 12, 11:03)
Jau pradedu galvoti,kad esi del jo pakvaisusi,nes jei taip nebutu tai butum ji isgrudusi.

Ne, cia jau noreciau papriestarauti. Sprendimui isgrusti kita karta ziauriai maiso toks dalykas kaip gailestis ar net ryzto stoka. Kad taip imtum ir isgrustum staiga, turi buti "ant karstuju" supykusi arba to zmogaus ziauriai nekesti. Kazkin, ar Rusnyte jo nekencia, jonai tiesiog nusprende, kad su tokiu vyru jai ne pakeliui
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 11:04)
JIS NESIJAUCIA KALTAS.

Tiesa, dar vakar jis man pareiske, kad, jei jis mane taip iskaudino ir man dabar taip blogai, tai jis gali atsiprasyti, bet juk is esmes, tai jis nieko blogo nepadare, bet, jei jau man taip reikia to atsiprasymo, tai tada "atsiprasau". mad.gif
Atsakyti