Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Storzieviu storzievis mad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jaigu leisit man isiterpt tai mano nuomone yra tokia, kad Rusnyte tavo draugas yra is tu tipo vyru, kuriems visada neuztenka tureti viena moteri. Jaigu tu dabar nepadarysi ryztingo zingsnio, jis tikrai nenutrauks tokiu savo poelgiu. Ir jaigu tu uz jo istekesi, visada turesi taikytis su jo ejimu pas kitas. Jaigu to nori, lik su juo, jai nenori tvirtai pasiryzk ir nutrauk tuos santykius. Tokiu elgesiu jis tave zemina. Nezinau, as tikriausiai ta pati vakara kai jus viska aiskinotes tikrai buciau ismetus skudurus uz duru ir ji pati. Bet turbut patart lengviau, nei ta padaryt. As tai tau linkiu tikrai tvirtai nusprest kokio tu gyvenimo nori, ir padaryt ryztinga zingsni. Nesvarbu kad jis nesijaucia kaltas, tai reiskia, kad jis jau vopse sugedes. Idomu ka jis butu sakes, jai butu rades tavo tokius laiskus? Tikriausiai negalvotu, kad cia nieko tokio. Negailek jo, nes jai pagailesi visa gyvenima teks gailetis tik saves.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 12, 11:08)
QUOTE (Mirabela @ 2004 11 12, 11:03)
Jau pradedu galvoti,kad esi del jo pakvaisusi,nes jei taip nebutu tai butum ji isgrudusi.

Ne, cia jau noreciau papriestarauti. Sprendimui isgrusti kita karta ziauriai maiso toks dalykas kaip gailestis ar net ryzto stoka. Kad taip imtum ir isgrustum staiga, turi buti "ant karstuju" supykusi arba to zmogaus ziauriai nekesti. Kazkin, ar Rusnyte jo nekencia, jonai tiesiog nusprende, kad su tokiu vyru jai ne pakeliui

Teisingai,ne taip issireiskiau,bet jau taip siutas ima,kad norisi ji susirasti ir sudraskyti mad.gif
Rusnyte,nepasiduok!
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 11:04)
Matau, kad teisiog, savo laimei, nesi susidurusi su tokiu porushiu vyru doh.gif Teoriskai tu esi netgi labai teisi. Reikia kalbeti, kalbeti, kalbeti... Bet kai kalbeti nori tik vienas, tai problemos neisspres.... JIS NESIJAUCIA KALTAS. Ir tokiam vyrui, nors mieta ant galvos tashyk, savo mastymo jis nepakeis.... Ir gali kalbeti iki pazaliavimo mad.gif

Nezinau ar su tokiu porusiu, bet buvau susidurus su dabartiniu savo vyro porusiu. Kai mes dar draugavom, jis pemiegojo su viena merguzele, ir man apie tai prisipazino. As buvau baisiai supykus, bet ivertinau tai, kad jis man prisipazino ir kad dar nebuvom vede ir prisieke pries Dieva. Jis papasakojo viska iki smulkmenu, as ji supratau, atleidau ir mes kartu laimingai gyvenam, be tokiu cirku. Juk jis galejo man tada ir nieko nesakyti, ir nebuciau suzinojus. Vertinu atviruma ir nuosirduma. Ko gero dauguma mano vietoj butu iskart ji palikus, bet as pasirinkau kelia, kuriuo einam kartu.
Atsakyti
Rusnyte, cia tau visos pataria tam kad tu pasimokytum is JU klaidu, ne is SAVO ir neprarastum laiko...
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 12, 11:27)
Nezinau ar su tokiu porusiu, bet buvau susidurus su dabartiniu savo vyro porusiu. Kai mes dar draugavom, jis pemiegojo su viena merguzele, ir man apie tai prisipazino. As buvau baisiai supykus, bet ivertinau tai, kad jis man prisipazino ir kad dar nebuvom vede ir prisieke pries Dieva. Jis papasakojo viska iki smulkmenu, as ji supratau, atleidau ir mes kartu laimingai gyvenam, be tokiu cirku. Juk jis galejo man tada ir nieko nesakyti, ir nebuciau suzinojus. Vertinu atviruma ir nuosirduma. Ko gero dauguma mano vietoj butu iskart ji palikus, bet as pasirinkau kelia, kuriuo einam kartu.

Tai jeigu ir Rusnytes draugas butu taip elgesis kaip taviskis, mes cia net nediskutuotume. Bet as vis dar tikiu, kad tu neskaitei tos vietos, kur Rusnyte pasakojo, kad jis dar ja del to kaltina. Ir dar tikriausiai neskaitei ir tos vietos, kur jis pats pripazino, kad ji jam buvo "dzin" kaip trumpam buvo issikyre. O tu tik matai jame savo vyra ir rasai viska taip, lyg ten butu jis. Isigilink i kito zmogaus situacija, o ne kalbek apie savo, lyg butu ta pati.
Atsakyti
Parasiau jam, kad noriu skirtis... dry.gif Kol kas reakcijos jokios... g.gif
Atsakyti
Rusnyte, as tau galiu papasakot apie savo vyro biciuli. Jis su pana draugavo 8 metus, kol ji priverte jai pasipirst. Tuos 8 metus jie gyveno skirtinguose miestuose. Tas bicas visa laika turejo kitu panu. Dabar jie vede vos metai, o jis dulkina savo sekretore huh.gif As tau sakau, jis niekada nepasikeis. Padaryk sprendima dabar kol dar neesat vede.Paskui atsiras vaikai, ir gyvensi su vaikais, o vyras eis na levo. huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 11:41)

Stiprybes tau. smile.gif O jam matyt vienodai jei reakcijos jokios... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 11:41)

Pradzia padaryta,dabar duosiu viena patarima,nors gali pasirodyti kvaila,bet as jau taip nudegiau ir nenoriukad tau taip atsitiktu.Jei gali,iseik dabar is darbo ir lek kuo greiciau namo bei sukrauk jo daiktus.Ir buk namie ne viena.
Dabar viska paaiskinsiu.
1.Jis nebegales taves taip lengvai perkalbeti.
2.Jis gali buti is tu,kurie susinervine gali pakelti ranka,nors galbut anksciau to nebuvo ir apie tai net nepagalvotum.
3.Nenustebk,jei nerasi namuose vertingu daiktu,jam gali pasirodyti.kad jam taip pat priklauso.
Mano ex man tokiu pokstu buvo prikretes,kad blink.gif ohmy.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Laurama @ 2004 11 12, 11:46)
Stiprybes tau. smile.gif O jam matyt vienodai jei reakcijos jokios... sad.gif

Manau, kad ne dzin - jis dabar karstligiskai turetu svarstyti, kur reiks deti savo manta ir kaip dar kelerias dieneles pratempti pas Rusnyte..
Todel ir neturi laiko galvoti apie atsakyma wink.gif
Atsakyti
O as noreciau tiketi, kad jam nors truputi suskaudo... dry.gif
Atsakyti