Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 11:54)
O as noreciau tiketi, kad jam nors truputi suskaudo... dry.gif

o tu negalvok kad jam suskaudo. Galvok kad jam viskas dzin, kad jis didelis nieksas, apgaudines tave ir vis dar apgaudinejantis, kad jis negeras, neissilavines, kad leidziasi tavo islaikomas, ne seimos zmogus ir t.t. ir pan. Galvok tik blogiausia ka gali apie ji. Tada bus lengviau issiskirti. Nes lei galvosi kad jam suskaudo, gali pradeti jo gailetis. O sitoj situacijoj tai tikrai neverta.
Atsakyti
Tiek pasiskaicius, as net ant saviskio pradejau pykt, nors pagrindo jokio ner. mad.gif Reikes valdytis namuose, kad be reikalo neaprekciau dry.gif

O tau, Rusnyte, linkiu is sitos situacijos iseit aukstai pakelta galva smile.gif
Atsakyti
As jau saviskio pasta patikrinau. Nieko itartino smile.gif
Atsakyti
labai idomi situacija... g.gif isivaizduoju kaip sunku... kelis kartus kai vyras buvo isvedes is kanrtybes liepiau jam susikrauti daiktus, po vieno tokio pasiulymo - susikrove ir isejo wink.gif tiesa, po gero menesio mes vel pabandem susimest smutkes... bet tiesa sakant nezinau del ko - meile, pripratimas, gailestis, nesaugumo jausmas (nedirbu, auginu vaikuti)...??? tiesa, labiausia sirdi skaudejo del dukrytes... visada galvodavau apie ja - kaip jai geriau butu... bet mes nesiriedavom diena dienon, nesimusdavom smile.gif tiesiog labai bjaurus charakteriai... kadangi jis vaika labai mylejo, as neisivaizdavau kad ja gali glausti, myluoti kitas vyras (nesu is tu, kurios gali ilgai gyventi vienos, turbut isproteciau viena)... tai va galvoju kad vis tik vaikas daug leme apsisprendimui... na gyvenam dar, visko buna, kartais norisi i viska spjauti (ne tik man).... bet KITU zmoniu musu gyvenime nera (bent jau mano ziniomis)...
del jusu situacijos - cia visos kalba apie tuos internetinius laiskus ir pan.. as nemanau kad tai yra svari priezastis skyryboms, bet taip pat nemanau kad sita kose uzvire vien del to... keisciausia pasirode, kad jus gyvenat kartu, bet viska mokat atskirai, daiktus perki tu, vadinasi jam visai dzin jusu bendra ateitis... tuo labiau - tas norejimas moters o ne asmenybes.. g.gif tai gal jam pasluostes reikia? mano galva vyras turetu didziuotis tokia moterimi dry.gif nu netikiu kad jis vertas taves... tikrai , tie laiskai gal zenklas daryti sprendima kol ne velu... jei nebutu vaiko, as tikria nezinau ar mes dar butume kartu...nors negaliu sakyti kad jis labai blogietis, bet visi gi norime geriau.... o jusu niekas nesieja tik kartu praleisti metai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhiema: 12 lapkričio 2004 - 12:17
Rusnyte, as gyvenu Vilniuj, jei ka.
Galiu ryt ryte atvaryt padet sukraut tuos rubelius... wink.gif
Atsakyti
Parasiau jam, kad noriu skirtis... Kol kas reakcijos jokios...

Sakys, kad negavo zinutes, sprendziant is jo elgesio g.gif
Atsakyti
Zinai jei reakcijos jokios, nei skambucio nieko....
tai pati pagalvok - gavusi tokia zinute skambintum klaustum kas nutiko?
O jei nieko... tai gal masto kaip cia geriau padarius... bet nemanau, kad tas padarymas i gera tau.
Laikykis!
Tu juk viena musiskiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Merida @ 2004 11 12, 10:45)
taip, ir psichologai zmones. ir jie klysta.
bet tenka pastebet, kad tokio issilavinimo neturintys zmones labai megsta nustatineti kitiems ,,diagnozes", ypac jei tu kitu nuomone nesutampa su diagnoziu nustatinetoju nuomone.
jei zmogus tolerantiskas (nes ta duoda psichologijos studijos), tai vadinasi jau jo mastymas pasenes pusamziu, nesiuolaikiska moteris jau ji.
nes siuolaikiskos tai neina i kompromisus, ,,meta per borta", zino savo saviverte, bylinejasi del alimentu paskui ir tt...
tongue.gif

Psichologijos studijos dar nereiškia, kad žmogus bus geras psichologas (praktika rodo, kad tai tinka ir visų kitų profesijų atstovams).
Ir man labai įdomu, koks psichologas galėtų patarti moteriai TOLERUOTI vyro fizinį ir psichologinį smurtą (pažeminimą, niekinimą ir pan.)? g.gif Nori pasakyti, kad šito dabar moko universitete? Na jau tada atleiskite...
O "kompromisas" (lot. compromissum), brangioji, yra ABIPUSIS pasižadėjimas; priešingų nuomonių ir interesų atstovų susitarimas, pasiektas ABIPUSĖMIS nuolaidomis. Vat tamsta man, vištai, išaiškink situaciją: vienas net neatsiklausęs š.. į dūšią, atsiprašant. Kitas dėl to blogai jaučiasi ir prašo taip nedaryti - š...pavyzdžiui kur nors kitur (kad ir tualete). Tas pirmasis net į kalbas nesileidžia. Tai čia kompromisas, ar ne?
Atsakyti
Suprantu, kad tu dar nori tiketi, kad jam kazka suskaudo, kad prabudo sazine ar kazkas panasaus. Pati esu ne karta prigalvojusi iki beprotybes kvailu paaiskinimu, kuriais galima pagristi toki elgesi. Labai gerai zinau ta jausma kaip nori, kad suskaustu. Ir ta zinute parasei ne todel, kad butum nusprendusi issiskirti,o todel, kad norejai ji supurtyti. fear.gif Bet cia jai viskas, jau taskas. Man kazkodel net atrodo, kad ir jis tave paliktu, tik neturi kol kas kur gyventi, del to dar nori patempti guma. Pati pagalvok, kas geriau: dbar ji isdidziai isspirti, ar kita savaite buti paliktai tokio, kuris tau dar pries tai isaiskins, kokia tu nevykele? Issiskyrimas bet kuriuo atveju neisvengiamas, tik pagalvok, kuris tau priimtinesnis.
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 12, 13:00)
[
Psichologijos studijos dar nereiškia, kad žmogus bus geras psichologas (praktika rodo, kad tai tinka ir visų kitų profesijų atstovams).
Ir man labai įdomu, koks psichologas galėtų patarti moteriai TOLERUOTI vyro fizinį ir psichologinį smurtą (pažeminimą, niekinimą ir pan.)? g.gif Nori pasakyti, kad šito dabar moko universitete? Na jau tada atleiskite...
O "kompromisas" (lot. compromissum), brangioji, yra ABIPUSIS pasižadėjimas; priešingų nuomonių ir interesų atstovų susitarimas, pasiektas ABIPUSĖMIS nuolaidomis. Vat tamsta man, vištai, išaiškink situaciją: vienas net neatsiklausęs š.. į dūšią, atsiprašant. Kitas dėl to blogai jaučiasi ir prašo taip nedaryti - š...pavyzdžiui kur nors kitur (kad ir tualete). Tas pirmasis net į kalbas nesileidžia. Tai čia kompromisas, ar ne?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taikliau nepastebesi wink.gif
Atsakyti
Summer, juk mes nezinom Rusnytes draugo versijos. Tai kodel dabar ji blogieciu apsaukt ir priklijuot etikete?
Psichologas niekad nevertina situacijos neisklauses ir kitos puses. ir apskritai nelinkes primest savo nuomones. jis tik padeda zmogui susivokt, paciam rast iseiti.
o sita diskusija - i vienus vartus.
dar prieinama iki kliedesiu apie fizini smurta, nes sitaip laki vaziduote raso...
kazkaip neiziurejau as ju santykiuose niekinimo ir zeminimo.
o del tu terminu isaiskinimo biggrin.gif
studijuota 8 metus ta kalba....ir reiksme puikiai zinoma.
siandien tas vyras delsia, gal dar nepasiruoses kompromisui. bet viskam ateis laikas. ir sprendimas turi jiems abiems pribrest be jokiu dvejoniu, tik tada reikia daryti pasirinkima. turbut lengviau viska sprest ant karstuju, bet ar geriau?
Atsakyti
QUOTE (Merida @ 2004 11 12, 13:20)
Summer, juk mes nezinom Rusnytes draugo versijos. Tai kodel dabar ji blogieciu apsaukt ir priklijuot etikete?

Kiap tai nezinom? Jis gi jau sake savo versija. Cituoju: "ji pati del visko kalta"
Atsakyti