Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 16:01)
siulau padaryti nauja apklausa - kiek teisybes sakome forume? nes jei cia paima visi ir visos ir blefuoja, kitos patarineja, tai velniam ausint burna? tiksliau tauskint klaviatura rolleyes.gif g.gif

Jei kalbi apie Rusnyte, tai as nemanau, kad ji kur nors melavo. Visur rase tiesa, net ir ten, kai sake, kad greiciausiai su juo paris. Bet paristi va taip viens du yra ziauriai nepaprasta. o dar juolab tada, kai vyras meistriskai sugeba itikinti (kartais ir meluodamas), kad jie turi likt kartu. Tao va jie ir bus kartu. Iki kito karto. Kitas kartas irgi gali baigtis analogiskai kaip sis. Tada bus dar trecias, gal ketvirtas, o gal ir penktas, kol Rusnyte galu gale sie zaidimai uzknis ir ji imsis ryztingu veiksmu. Arba neisiims, nes ir su tokiais dalykais, kaip internetiniai vyro zaidimai, galima susitaikyti. Nes ant kortos jau buna pastatyta gerokai svarbesniu dalyku
Atsakyti
QUOTE (Žieddė @ 2004 11 16, 16:08)
Man tiesa sakant visa sita istorija.....nu nezinau, Rusnyte, ar tu tikra tuo ka cia rasineji? Tu tikra jo jausmais tau? Nu is sono ziurint tai tikrai ne kas atrodo.

Sorry, daugiau nieko apie savo santykius nerasysiu, nes kai kam dar linksmiau pasidarys... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:41)
[O jei man "za tridcat" rolleyes.gif ... Ir sava šeima esu laaabai patenkinta. Na, ir savim, aišku. 2.gif laugh.gif

Valio!! smile.gif
O jei rimtai - tiesiog manau, kad blaiviai ziuriu i pasauli (ypac, jei tai neliecia manes laugh.gif ) Kadangi moku klausyti, pakankamai daug ivairiu graudziu istoriju girdejau, kai man vis kas nors paverkdavo ant peties. O dar moku isvadas daryti. Ir dar - labai megstu stebeti. Taip ir gavosi, kad, nors ta seimos puse, kuria skundesi sios temos heroje, as irgi esu patenkinta (kitose rasciau, ka pataisyt), bet buvau is tu, kurios reikalavo kraujo.
NETIKIU, kad ten bus laiminga seima. Bet mes to ir nebesuzinosim.

Rusnytei
Tai ZINOMA, kad juokinga. Asmeniskai man pabaiga sukele tik ironiska sypsena (juk rasiau, kad to ir tikejaus), nes zinau, kad protingu patarimu zmones nepaklauso wink.gif laugh.gif laugh.gif .
Apie frustracija rasiau pirmu asmeniu, nes irgi buvau uz ismetima, - cia kad nekaltintu, jog "isverciau kailiuka". Bet as jos nepatyriau, o kad tokiu buvo - neabejoju - juk pati skaitei postus ir klausei, kodel tokie pikti.
Siulau - bek is sios temos, nes jau pereiname prie asmeniskumu. wink.gif
Sekmes Tau - visai nuosirdziai linkiu.
Atsakyti
Oho kaip jus cia visos isismaginote thumbup.gif . Kazkas klause, ar visos kurios siule skirtis yra nelaimingos ir issiskyrusios. Atsakau: as labai laiminga, istekejus nebuvau, kaip tik ruosiuosi.
O viena katra ir man buvo ,kai vos pazistamas zmogus antra karta mus pamates su tuometiniu mano vaikinu pasake: metu netempsit. Oi kaip ant jo supykau mad.gif O buvo teisus. As taip pat manau, kad is salies geriau matosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 16:07)
O kodėl tu tokia tikra, kad balsuodami jie neblefuos ir sakys teisybę? laugh.gif

doh.gif apie tai nepagalvojau laugh.gif

Rusnyte, nugi nepyk jau taip wub.gif tiesiog visoms baisiai idomu pasidare smile.gif ir as kai bunu isiutus ant savo diedo visko prisneku, bet jei prasau kieno patarimo tai man to patarimo reikia, jei pati zinau ka daryti tai ir darau rolleyes.gif
nemanau kad cia kas nors dziaugiasi ar liudi smile.gif tiesiog tema sukele diskusijas, jei taip galima pavadinti, ir kiek suprantu tai istorijos heroje jau nebe tu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 16:07)

O siaip po sios temos man tapo aisku, kad siame forume visiskai atvirai negalima kalbeti, nes, jeigu tu neduok dieve, viska pergalvojus, imsi mastyti truputi kitaip, tai busi isjuokta ir tavo tema taps pasilinksminimu vieta...gaila...

Oi, Rusnyte, kad tu žinotum šio forumo istoriją! Ją galima tiesiog suskirstyti raidos etapais pagal tavo pirmtakių paatviravimus. (tik kad ta raida vyksta spirale) laugh.gif Kad tu žinotum, kaip čia viskas kartojasi. Net ir tos citatos, ištrauktos iš temų pradžios- jau taip gerai pažįstamas nuskriaustų patarėjų įrankis laugh.gif ... Ir tas postų tonas... biggrin.gif

Tiesa, finale ateis Auges ir visoms pasakys- Kaip jums negėda, vištos, štiš. Ir uždarys temą. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 16:07)
Ne, temos uzdaryti jokiu budu ngalima, nes moteros juk netrui kitu pasilinksminimo budu! laugh.gif doh.gif

O siaip po sios temos man tapo aisku, kad siame forume visiskai atvirai negalima kalbeti, nes, jeigu tu neduok dieve, viska pergalvojus, imsi mastyti truputi kitaip, tai busi isjuokta ir tavo tema taps pasilinksminimu vieta...gaila...

Aš jau norėjau į Tylenės postą atsakyti, bet tiks ir tau: kai supyksti ant žmogaus ir jis ima atrodyti blogiausias iš visų, nėra jokio reikalo koneveikti jį viešai g.gif Patarimo, jei jau būtinai jo reikia, galima klausti ir išvengiant ne itin gražių epitetų apie savo artimuosius, kad paskui, nuomonei pasikeitus, netektų gailėtis sad.gif Gailėtis, kad leidai ne tik sau, bet ir kitiems šnekėti ką tik nori apie tau brangų žmogų. Ir kitų negalėsi dėl to kaltinti, nes toną uždavei pati...
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 16:14)
[Net ir tos citatos, ištrauktos iš temų pradžios- jau taip gerai pažįstamas nuskriaustų patarėjų įrankis laugh.gif ... Ir tas postų tonas... biggrin.gif

kiek supratau cia skirta man rolleyes.gif klysti brangioji, klysti... pirma karta taip padariau, tiesiog uzsimaniau rolleyes.gif o cia pasirodo senas kaip pasaulis irankis kieno tai laugh.gif ir deja deja.. man atrodo nesiuliau Rusnytei konkreciai daryti ta ar ana (o gal pamirsau doh.gif ) todel nuskriausta patarėja manes nevadink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 16:20)
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 16:14)
[Net ir tos citatos, ištrauktos iš temų pradžios- jau taip gerai pažįstamas nuskriaustų patarėjų įrankis laugh.gif ... Ir tas postų tonas... biggrin.gif

kiek supratau cia skirta man rolleyes.gif klysti brangioji, klysti... pirma karta taip padariau, tiesiog uzsimaniau rolleyes.gif o cia pasirodo senas kaip pasaulis irankis kieno tai laugh.gif ir deja deja.. man atrodo nesiuliau Rusnytei konkreciai daryti ta ar ana (o gal pamirsau doh.gif ) todel nuskriausta patarėja manes nevadink tongue.gif

TU tai pirmą kartą, bet tavo pirmtakės ankstesnėse analogiškose temose gi darė tą patį. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 16:16)
Aš jau norėjau į Tylenės postą atsakyti, bet tiks ir tau: kai supyksti ant žmogaus ir jis ima atrodyti blogiausias iš visų, nėra jokio reikalo koneveikti jį viešai g.gif Patarimo, jei jau būtinai jo reikia, galima klausti ir išvengiant ne itin gražių epitetų apie savo artimuosius, kad paskui, nuomonei pasikeitus, netektų gailėtis sad.gif Gailėtis, kad leidai ne tik sau, bet ir kitiems šnekėti ką tik nori apie tau brangų žmogų. Ir kitų negalėsi dėl to kaltinti, nes toną uždavei pati...

Summer, argi Rusnyte jus puole del blogu patarimu? Chia jus puolet ja, kad ji neisiskyre, o susitaike su savuoju..... doh.gif ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 16:16)
[

Patarimo, jei jau būtinai jo reikia, galima klausti ir išvengiant ne itin gražių epitetų apie savo artimuosius,

Būtent. Gerbiu visas tas, kurios gerbia savo artimuosius ir nesisvaido bjauriais žodžiais apie juos, kas benutiktų. Man tikrai nemalonu pastebėti, kai moteris viešai pila pamazgas ant savo vaikų tėvo. Čia kalbu apskritai, o ne tik apie šią temą, kur buvo ne vien Rusnytės istorija...

P.S. po to, kai Auges uždarys temą, bus atomazga- kažkam pradės niežtėti rankos užvesti temą- kiek atvira galima būti internete. Arba- kodėl žmonės kalusia patarimų, bet neklauso. Ar panaši. biggrin.gif Darom totalizatorių? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 16 lapkričio 2004 - 16:26
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 16:23)
Summer, argi Rusnyte jus puole del blogu patarimu? Chia jus puolet ja, kad ji neisiskyre, o susitaike su savuoju..... doh.gif ar ne taip?

Ne, ne taip. Ne taip supratai isvis, ka Summer norejo pasakyti
Atsakyti