Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

QUOTE(ingridukas @ 2006 11 06, 13:27)
mano sunui 1,1m.Ryte duodu zuvies tauku,per pietus gelezies sirupuka,nes nelabai mesos valgo,nakciai osteocare-kalcis,magnis,cinka su vitaminu D.
Papildyta:

O kaip vadinasi?nes as ir noriu duot profilaktiskai.

isties idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Marsieciai,Circus su gelezim.
Zuvu taukai mums schmoll.gif pradejom,bet ziauriai isbere ar sutapimas ,ar ne,bet daugiau neduodu 4u.gif

Vitamina "C" baigem 2 buteliuka.
Vadinasi Apovit,apelsinu skonio,yra 70 kramtomuju tableciu.Labai patinka. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labiausia megsta "C"
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2006 11 06, 13:49)
maniškiui 1,2m, tai tik žuvu tauku kasdiena gauna, daugiau nieko. Juos laaaaabai mėgsta thumbup.gif .
naktim dar maitinu, bet manau tai jau nieko nereiškia.

as duodu auksine zuvele,bet jis nuo jos purtosi,man jie irgi nskanus,bet ka padarysi....
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 06, 18:33)
as duodu auksine zuvele,bet jis nuo jos purtosi,man jie irgi nskanus,bet ka padarysi....

isties zuvu tauai turi keista skoni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 06, 17:33)

Pabandyk duoti paprastus zuvies taukus be jokio skonio 4u.gif Nes maniske paprastus zuvu taukus geria thumbup.gif o auksine zuvelia vos sukisau ax.gif
Mes geriam zuvies taukus
Atsakyti
Maniškė išgeria tuos žuvų taukus, kartais užsispiria - ne, na bet įkalbinu šiaip ne taip. Citrinų skonį turi.
Atsakyti
mes naturalius žuvu taukus geriam, tik duok drinks_cheers.gif
Atsakyti
žuvų taukų negeria, Tedis ir nepatinka, nepatinka bičių duonelė, tai valgo su pasigardžiavimu marsiečius ir vitaminą c.
Atsakyti
Maniskiui 2 metukai,zuvu taukus isspjauna,tai net ir neduodu jau.O geriam dabar imunitetui stiprinti VITASOR 8 inmuvit.Sudety yra vitaminas C,hesperidinas,E,selenas,cinkas,magnis,B1,B12,B6,folio rugstis,A ir tt.Tai naturalus produktas is Soria Natural serijos.Pirkau homeopatineje vaistineje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 05, 21:47)
Mano berniukui irgi tiek, bet as nieko neduodu  g.gif , tik vit. D. Gal jau reiketu?
Tik pries pora savaiciu nutraukiau maitinima  blush2.gif

Norėjau pasirteiraut kaip sekėsi nutraukt maitinimą. Mano mažiukui jau 1,8 m. Vis dar maitinu, bet jau norėčiaqu nutraukt maitinimą, bet kaip tai padaryti? g.gif
Atsakyti
O as neseniai nupirkau Cigapan. Tai kaip ir nebloga... smile.gif apetitas pagerejo biggrin.gif
Atsakyti
Aklai vitaminais nereikia pasikliauti, daug seriant vaika paskui jo organizmas aptingsta blogiau savinasi naturaliai gaunamus vitaminus, todel reikia kuo daugiau rupintis turtinga mityba.
Atsakyti