Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Cigapan ir as perku savo sunui. Ir dar laikas nuo laiko gydytoja rekomenduoja pagerti Miolerio zuvu taukus. Tik as juos duodu vaikui mazesnemis dozemis nei rekomenduojama.
Atsakyti
o mes vartojam Pikovit forte smile.gif
Atsakyti
Mes visa seima jau 10 metu geria NUTRILITE AMWAY kompanijos vitaminus.Pagrinda duodu multivitaminus ir pagal poreiki vaikai jau patys paima(jie jau zino kas ir kam)CaMg,arba Omega 3,kada truputeli persala,tai Acerola C suciulpia.Rezultatas tikrai akivaizdus-MES NESERGAM.Vaiku korteles ploniausios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2006 10 28, 20:23)
Mes visa seima jau 10 metu geria NUTRILITE AMWAY kompanijos vitaminus.

gal nurodyk jų kainą, kad žmonės per daug neįsisvajotų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2006 10 28, 22:02)
gal nurodyk jų kainą, kad žmonės per daug neįsisvajotų. doh.gif

O vaistu kaina? doh.gif
Man vitaminai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aplamai visus vitaminus reikia vartoti su saiku. Lietuvoje kazkaip tie vitaminai labai jau vaikams kisami, rodos be ju neisivaizduojamas gyvenimas g.gif . Pvz, Ispanijoje, be gydytojo recepto, jokioje vaistineje nenusipirksi vaikisku vitaminu. O ir gydytojai vaikams vitaminus skiria labai atsargiai. Juk ir vitaminus perdozuoti galima.

Mamucia, o gal tavo vaikai aplamai yra atsparus ivairioms ligoms? Gal ne vien tu vitaminu deka jie tokie sveiki?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2006 10 30, 22:26)
Aplamai visus vitaminus reikia vartoti su saiku. Lietuvoje kazkaip tie vitaminai labai jau vaikams kisami, rodos be ju neisivaizduojamas gyvenimas  g.gif . Pvz, Ispanijoje, be gydytojo recepto, jokioje vaistineje nenusipirksi vaikisku vitaminu. O ir gydytojai vaikams vitaminus skiria labai atsargiai. Juk ir vitaminus perdozuoti galima.

Mamucia, o gal tavo vaikai aplamai yra atsparus ivairioms ligoms? Gal ne vien tu vitaminu deka jie tokie sveiki?

Mano vaikai kaip ir kiti mirksiukas.gif Jie kartais atnesa kokia zaraza,bet jie pasveiksta per 3 dienas ir be vaistu.tiesig arbatos ir vitaminu didesne doze.jie atsparesni ligoms tik vitaminu deka mirksiukas.gif
Zinoma vitaminus perdazuot galima,maisto papildus ne schmoll.gif
O Ispanija su Lietuva nera ka liginti.Skirtingi maisto vartojimo tradicijos,klimatas ir tt.Lietuvoj kas 3 vaikas,del saules stakos serga rahitu doh.gif
Tai kiekvieno apsisprendimas duoti vaikam(ir sau vitaminus),ar ne.Mano kaiminai zymus gyditojai.Ir kas idomu.Jis pries ,o zmona uz vitaminus. g.gif
Atsakyti
mano vaikas negeria jokiu amway, taciau sveikiausia, gydytojo kortele ploniausia.... nu nuperku retsykiais ka nors, va dabar praeita savaite nupirkau "Sveikas vaikas"...... o kai suserga tai tik kelias dienas arbatomis pagirdau ir isgydau be jokiu amway doziu ...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, Saga, neskiesk, kas negeria amway, tas serga. nesvarbu, kad retsykiais praryja kokią kitą tabletikę. amway - jėga. lietuviai neįperka, tai ir vaikšto apsisnargliavę.

mane tokios kalbos beria.

mes irgi pasveikstam nuo arbatų, druskos ant kaklo, na, blogiausiu atveju pageriame umcolor. tris mėnesius per metus - rudenį, žiemą ir pavasarį geriame cigapan, kitu laiku - retsykiais vit. C, žuvų taukų, pieno mineralų.
Atsakyti
nu tada mes isimtys..... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 10 31, 10:38)
mano vaikas negeria jokiu amway, taciau sveikiausia, gydytojo kortele ploniausia.... nu nuperku retsykiais ka nors, va dabar praeita savaite nupirkau "Sveikas vaikas"...... o kai suserga tai tik kelias dienas arbatomis pagirdau ir isgydau be jokiu amway doziu ......  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na idomu ,kodel visi AMWAY puola?
klausimas buvo ,kas ka duoda.
as AMWAY,jus "Sveikas vaikas".Ir viskas OK.As gi ne puolu,kad jus doze "Sveikas vaikas" duodat g.gif Kiek vienas pasirinka pagal save g.gif
Man patinka NUTRILITE,todel ir duodu thumbup.gif Jum "Sveikas vaikas",tai i sveikata thumbup.gif
Keista zmoniu mastisena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2006 10 31, 10:57)
Na idomu ,kodel visi AMWAY puola?
klausimas buvo ,kas ka duoda.
as AMWAY,jus "Sveikas vaikas".Ir viskas OK.As gi ne puolu,kad jus doze "Sveikas vaikas" duodat g.gif Kiek vienas pasirinka pagal save g.gif
Man patinka NUTRILITE,todel ir duodu thumbup.gif Jum  "Sveikas vaikas",tai i sveikata thumbup.gif
Keista zmoniu mastisena g.gif

paprasciausiai negali be reklamos, buvo tema apie ta legendini AMWAY, kur viska valai ir dar geri lotuliukas.gif , todel labai puikiai zinau kad pati platini ta produkcija.... siaip tikrai idomu butu suzinoti apie vitaminus, pasirinkimas didelis, tiktai nuomone tu zmoniu kurie suinteresuoti reklamuoti produkta yra labai saliska wink.gif .
Atsakyti