Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

QUOTE(Saga @ 2006 10 31, 12:08)
paprasciausiai negali be reklamos, buvo tema apie ta legendini AMWAY, kur viska valai ir dar geri  lotuliukas.gif , todel labai puikiai zinau kad pati platini ta produkcija.... siaip tikrai idomu butu suzinoti apie vitaminus, pasirinkimas didelis, tiktai nuomone  tu zmoniu kurie suinteresuoti reklamuoti produkta yra labai saliska wink.gif .

Labai idomu suzinuot,kodel as suinterisuota reklamuot?As galiu "reklamuot",o jus isigisit pas kaimine.Kur cia suinteresatumas ,as nematau g.gif
Ir valiklia as negeriu,ir kitem nepatariu.idomu,kur jus tai perskaitet,tai jau smeistas g.gif
Apie vitaminus galit paskaititi
www.nutrilite.com
Atsakyti
Mes kaitaliojam "Sveikas vaikas", "Marsiečiai" ir kartais, kai labai priprašau, išgeria žuvų taukų. smile.gif
Atsakyti
Savo vaikui karta per metus poliklinikoje atliekame profilaktinius patikrinimus - tikrinam akis, ausis, darom kraujo ir slapimo tyrimus ir pan. Jei visi tyrimai normos ribose, tuomet vitaminus geriame tik profilaktiskai. Nezinau kiek tiesos, bet girdejau, kad jei vaika nuolat girdai sintetiniais vitaminais, tai jo organizmas veliau nebemoka isisavinti naturaliu vitaminu is maisto g.gif . Ir siaip, ziurint kaip ir ka vaikas valgo. Pvz mano sunus nevalgo zuvies, tad laikas nuo laiko pageriam zuvu taukus ( juos, beje, musu gydytoja labai rekomenduoja ). Jei matau, kad pasidare dirglus, paieskau vaistinese vitaminu su didesne B grupes sudetimi. Ir dar. Mano manymu, perkant vitaminus vaikams, reiketu ziureti kiek jie yra naturalus. Nes naturalus produktas ir lieka naturaliu.
Atsakyti
Nezinau kiek tiesos, bet girdejau, kad jei vaika nuolat girdai sintetiniais vitaminais, tai jo organizmas veliau nebemoka isisavinti naturaliu vitaminu is maisto

Absoliuciai teisi drinks_cheers.gif
Musu augalai ir maistas neturi savo sudeti grino vitamino. g.gif Kada maistas papuola i zarnina,jis virskindamas maista, bakteriju ir fermentu pagalba, pavercia maista i baltimus,anglevandenius, vitaminus ir tt.kuriuos jau pasisavina.Grinas vitaminas A(retanolis pavizdziuj)yra svetimas musu organizmuj,tai pat ,kaip ir askorbinine rugstis,ar vitaminas D.Ir pastoviai gerent sintetinius vitaminus,ipac vaikui,gali buti perdazavimas,organizmas gali 'aptinget' ir tt.
Jai mes nenorim padariti zalos organizmui ,reikia gert tik naturalius maisto papildus.Maisto papildai,tai organiniu medziagu koncentratas is kuriu organizmas pasisavina REIKIAMA butent jam vitaminu kieki.
zuvies taukai -maisto papildas,is kurio musu organizmas pasisavina vitamina D.o grinas (sintetinis)vitaminas D,jai perdazuosim(nuo 3 lasiuku).Su laiku kalcianuoja inkstus doh.gif
Mes isaugom su zuvies taukais thumbup.gif Tais laikais buvo neskanu ,bet sveikiau. thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad rudenį reikėtų valgyti daugiau vaisių ir daržovių. O kas dėl vitaminų, tai mums labai efektyvūs buvo PIKOVIT FORTE. 4u.gif
Atsakyti
mano principu ,savaite maisto meniu sudarytas taip ,kad nepasikartotų produktai.todėl gauna pakankamai vitaminų ir mineralų ,o taip pat nedingsta apetitas ,nes maistas nepabosta.vitaminų visiems trims vaikams duodu tik po ligų-lamei -ir serga retai.kalorijų neskaičiuoju ,bet norma apie 3000 kl turėtų pasiekti.geriame mes tik žuvų taukus,su mėnesio pertrauka kaitaliojame homopatinių žolelių preaparatus-,,imunital,, ir ,, aflubina,, nuo peršalimo ,bei stiprinanti imunitetą.aš manau,visi vitaminai tėra dažyti,truputi turintys tų ,,vitaminų,, saldainiai.kadangi neseniai ėmė lankyti mažieji darželius,mokyklą ,seku ,koks tenai meniu.darželyje nenusivyliau-savaitę kasdiena vis kiti patiekalai.o vat mokykloje -bėda.sriubos kaip sriubos,bet antri visada tik pasirinktinai iš trijų produktų.taip sakant,nėra ,ko ir rinktis.todėl duodu daugiau jogurtų su ,, fitnes ,, , kasdiena atitirpinu po nedidelį kiekį ir savo ,ir pirktų uogų.perku bananus ,geras sultis.be mišrainių,salotų-nė dienos.
o i meniu būtinai turi ieiti žuvis ,pupelės,pieno produktai ,grikiai ,jautienos guliašas ,5 grūdų dribsniai ir pan. neperku šlapiankiu,dešreliu,nevertinu rukyto maisto-nors ir skanu,bet brangu ,todėl perku gabalėli šviežios jautienos mėsytės.pora kartų per metus iš ūkininkų perkame kiaulę ,maltos savo mėsos pilna,tik trupučio sveikų priedų prie jos-ir nereikia visai vitaminų thumbup.gif
Atsakyti
mano mergytei 1 metai ir 6 men.kokius vitaminus jus duodate tokio amziaus leliuj? mirksiukas.gif butu labai idomu jai pasidalintumet su manimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 11 05, 20:17)
mano mergytei 1 metai ir 6 men.kokius vitaminus jus duodate tokio amziaus leliuj? mirksiukas.gif butu labai idomu jai pasidalintumet su manimi 4u.gif

Mano berniukui irgi tiek, bet as nieko neduodu g.gif , tik vit. D. Gal jau reiketu?
Tik pries pora savaiciu nutraukiau maitinima blush2.gif
Atsakyti
Maniškei 1,2 m., aš duodu tik žuvų taukus.
Atsakyti
Mes šį mėnesį tik vitaminą C vartojam. Ligų metas unsure.gif
Atsakyti
mano sunui 1,1m.Ryte duodu zuvies tauku,per pietus gelezies sirupuka,nes nelabai mesos valgo,nakciai osteocare-kalcis,magnis,cinka su vitaminu D.
Papildyta:
QUOTE(Fanta @ 2006 11 06, 11:31)
Mes šį mėnesį tik vitaminą C vartojam. Ligų metas unsure.gif

O kaip vadinasi?nes as ir noriu duot profilaktiskai.
Atsakyti
maniškiui 1,2m, tai tik žuvu tauku kasdiena gauna, daugiau nieko. Juos laaaaabai mėgsta thumbup.gif .
naktim dar maitinu, bet manau tai jau nieko nereiškia.
Atsakyti