Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Kol nėjo vaikas į darželį, tai visi vitaminai buvo geri. Du kartus vartojo SANASOL , o kitu metu gėrė žuvų taukus. Tačiau dabar niekas nepadeda. Ir žuvų taukus geria ir Your life vaikams vartoja, tačiau iš ligų neišbrendam, ypač iš kosulių sad.gif .
Anksčiau ir grūdinimu užsiėmėm ir baseiną lankėm, o dabar gydytoja sako, kad kol visiškai nepasveikęs nieko daryti negalima mad.gif (grūdinimas, baseinas).
Tai kokia tada išeitis g.gif ? Gal kas galit patarti? ačiū
Atsakyti
sunus dabar pikovit geria. Pries tai buvau sirupa nupirkusi, o dabar mociute ciulpiamu pastiliu nupirko. Ir kaina daug mazesne nei kitu vitaminu, o sudetis labai panasi. Ir kiekviena vakara geriama zuvu taukus, grynus bejokio skonio. Ir dar retkarciais ersketroziu vaisiu sirupa - ten vitaminas c.
O mazoji, kai gerem vaistus nuo mazakraujystes kartu gere ir grovit ( pagrinde b grupes multivitaminai). O gelezis mums geriausia pakilo nuo ferum lek, pries tai hemoforum gerem - nepadejo. O feroglobina tai lygtais tik nuo dvieju metu galima.

Ai, mazoji tai dar osteocare gere ir dabar dar jai vitaminas E israsytas.
Atsakyti
darau isvada, kad skanus vitaminai yra negerai mad.gif sad.gif
musishkiai paslapcia marsieciu dezute su 30 vnt. surijo per 3 dienas ohmy.gif
galvojom isbers, bet nieko...
Atsakyti
QUOTE (*Džela* @ 2004 01 30, 21:00)
Vija, kalbedama apie farmacininka,as turejau omenyje ne vaistine ir ne vaistininke, bet didele imone,kuri uzsiima aplamai vaistu gamyba ir ju importu bei eksportu. Man taip patare tikrai gerai pazystami zmones ne tam,kad as juos is ju pirkciau laugh.gif . o del to,kad jie is tikruju geriausi is to kas pas mus yra.

Džela, mieloji, na argi gali buti toks daiktas, kuris butu pats pats geriausias visiems? Na labai abejoju. Tas pats ir su vitaminais. Vieni perka Marsiecius, kiti Junior Vites, dar kiti Kiddi ar Teddy... Vieniems svarbu, kad butu lizino, kitiems - daugiau gelezies, tretiems - kalcio. Kiekvienas ir renkasi pagal savo (ar vaiko) poreikius. Va mums Marsieciai niekad nebus geriausi, nes mano vaikui nereikia to lizino - ji ir taip vakarienei suvalgo vos ne daugiau uz mane. Be to, Marsieciuose visai nera gelezies. Va paimi kad pvz paprasciausia info, palygini ir nusprendi, ka rinktis:

http://www.marsietis.lt/vitaminai.htm
ir
http://www.litfarma....inas.phtml?v=17

smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Limit @ 2004 01 31, 15:01)

Gal kas galit iš savo patirties patarti, kas geriausiai imunitetą stiprina, ką dar galėtume papildomai vartoti? Nes vitaminus tai pirkom savarankiškai, su farmacininkės pagalba. Mūsų gydytoja geriausiai moka antibiotikus pasiūlyti laugh.gif

saviskiui as duodu bereso lasu ( cia kai neuzmirstu).
O siaip zuvies taukai ir vitaminas C
Atsakyti
Matai, Vija, mes dar negeriam vitaminu, nes esam dar per mazi. Paprasciausiai "Marsiecius" man rekomendavo patikimi zmones, o as savo ruoztu apie tai parasiau Jums visoms, tik tiek wink.gif . Kai pradesim vartoti vitaminus, as asmeniskai pirmiausia isbandysiu juos, nes pasitikiu tais kurie patare ir viskas. Malonu,buvo isgirsti ir Tavo nuomone bei informacija. Dekui ir sekmes Jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 02 02, 14:09)
Vieniems svarbu, kad butu lizino, kitiems - daugiau gelezies, tretiems - kalcio. Kiekvienas ir renkasi pagal savo (ar vaiko) poreikius. Va mums Marsieciai niekad nebus geriausi, nes mano vaikui nereikia to lizino - ji ir taip vakarienei suvalgo vos ne daugiau uz mane. Be to, Marsieciuose visai nera gelezies.

Va butent todel as ir nesirenku Marsieciu smile.gif ir kai per TV (ir ne tik) pumpavo ju reklama, tai vaikams isaiskinau, kad ne visada taip reklamuojamas daiktas yra geriausias. Ka tik baigem Multitabsus, dabar reiketu pakeisti i kitus, tai vel rinksiuos.
Atsakyti
QUOTE (Limit @ 2004 01 31, 13:01)
Gal kas galit iš savo patirties patarti, kas geriausiai imunitetą stiprina, ką dar galėtume papildomai vartoti? Nes vitaminus tai pirkom savarankiškai, su farmacininkės pagalba. Mūsų gydytoja geriausiai moka antibiotikus pasiūlyti laugh.gif

Maniske, tai siulo preparatus su eziuole. Gal kuri nors pasiulys ka konkreciau smile.gif

Super-teti, aukstai reikai vitaminus laikyti biggrin.gif arba i darba nesiokis, kad nebutu pagundos wink.gif
Atsakyti
O as ziema vasara duodu tokius multivitaminus Enfant, nes ten yra daugiau gelezies, nei paprastuose multi vitaminuose. O gelezies mums reikia, nes kartais buna zemokas hemoglobinas ohmy.gif O be to tie vitaminai labai skanus ir dominykas labai noriai juos valgo laugh.gif
Atsakyti
O aš duodu vitaminų zoo draugai, tai ten jie yra net kelių rūšių-su padidintu vitamino C kiekiu, papildoma geležimi ir dar kažkokie. Tai mes ir žaidžiam-vieną mėnesį su C, kitą su geležimi tongue.gif Viatminai skanūs, spalvoti ir dar forma kaip žvėrelių thumbup.gif Mažei labai patinka clap.gif
Atsakyti
Aš perku, kai vaikai ilgai serga, kai matau, kad yra pabalę, jaučia nuovargį, nesusikaupia.Kai neturėjo apetito, pirkau Kiddi, dabar pažiūrėjau, kad pabalusios, tai nupirkau skanius ir gerus vitaminus su padidintu geležies kiekiu Your Life firmos 'Multivitamins complete", tik nėra jie pigūs g.gif .Žiemą , rudenį, pavasarį, kai mažai saulės, dar stengiuos nupirkt joms žuvų taukus.
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 11 06, 12:52)
Aš perku, kai vaikai ilgai serga, kai matau, kad yra pabalę, jaučia nuovargį, nesusikaupia.Kai neturėjo apetito, pirkau Kiddi, dabar pažiūrėjau, kad pabalusios, tai nupirkau skanius ir gerus vitaminus su padidintu geležies kiekiu Your Life firmos 'Multivitamins complete", tik nėra jie pigūs g.gif .Žiemą , rudenį, pavasarį, kai mažai saulės, dar stengiuos nupirkt joms žuvų taukus.

Cia nuo kokio amziaus multitabs complete? Mes geriam kiddi ir zuvies taukus .
Atsakyti