Anksčiau ir grūdinimu užsiėmėm ir baseiną lankėm, o dabar gydytoja sako, kad kol visiškai nepasveikęs nieko daryti negalima

Tai kokia tada išeitis

QUOTE (*Džela* @ 2004 01 30, 21:00) |
Vija, kalbedama apie farmacininka,as turejau omenyje ne vaistine ir ne vaistininke, bet didele imone,kuri uzsiima aplamai vaistu gamyba ir ju importu bei eksportu. Man taip patare tikrai gerai pazystami zmones ne tam,kad as juos is ju pirkciau ![]() |
QUOTE (Limit @ 2004 01 31, 15:01) |
Gal kas galit iš savo patirties patarti, kas geriausiai imunitetą stiprina, ką dar galėtume papildomai vartoti? Nes vitaminus tai pirkom savarankiškai, su farmacininkės pagalba. Mūsų gydytoja geriausiai moka antibiotikus pasiūlyti ![]() |
QUOTE (vija @ 2004 02 02, 14:09) |
Vieniems svarbu, kad butu lizino, kitiems - daugiau gelezies, tretiems - kalcio. Kiekvienas ir renkasi pagal savo (ar vaiko) poreikius. Va mums Marsieciai niekad nebus geriausi, nes mano vaikui nereikia to lizino - ji ir taip vakarienei suvalgo vos ne daugiau uz mane. Be to, Marsieciuose visai nera gelezies. |
QUOTE (Limit @ 2004 01 31, 13:01) |
Gal kas galit iš savo patirties patarti, kas geriausiai imunitetą stiprina, ką dar galėtume papildomai vartoti? Nes vitaminus tai pirkom savarankiškai, su farmacininkės pagalba. Mūsų gydytoja geriausiai moka antibiotikus pasiūlyti ![]() |
QUOTE (lengvute @ 2004 11 06, 12:52) |
Aš perku, kai vaikai ilgai serga, kai matau, kad yra pabalę, jaučia nuovargį, nesusikaupia.Kai neturėjo apetito, pirkau Kiddi, dabar pažiūrėjau, kad pabalusios, tai nupirkau skanius ir gerus vitaminus su padidintu geležies kiekiu Your Life firmos 'Multivitamins complete", tik nėra jie pigūs ![]() |