Žuvų taukus negalima duoti ištisai,reikia daryti pertraukas. O vitaminus irgi pataria kaitalioti. O geri yra visi multi su mikroelementais.
QUOTE (iga @ 2004 11 08, 15:02) |
Atsiprasau, ar multi, tai turi cia multitabs? As vaikams perku Marsiecius, kartais Livol. Ar sitie nekokie? A? ![]() |
Nebutinai MultiTabs, o bet kokie multivitaminai su mineralais

Beje, marsieciai tik nuo 3 metuku tinkami

sveikutes, gal galite pasidalinti savo patirtimi, mano vaikas nelabai ima vitaminus jau tris rusis isbandziau, rodos lyg ir apsistojome prie multitabs, bet po savaites atsisake, nes perkndo ir jam labai nepatiko skonis, tai man sukiso i burna.patarkit
maniske tai isimylejusi multitabsus, osirupo, tai ne uz ka neikisu
Bandėm LYSI žuvų taukus-žiaugčiojo-niekaip.
Bandėm pieno mineralai,ar kaip ten jie vadinas-niekaip-neskanu.
kiddi-mažesni būdami gėrėm-patiko.
Kažkokie neblogi nuo 2m echinacėjos sudėty turintys-patiko ir dar kaip
Livol Multi Tabs-patiko....
Bandėm pieno mineralai,ar kaip ten jie vadinas-niekaip-neskanu.
kiddi-mažesni būdami gėrėm-patiko.
Kažkokie neblogi nuo 2m echinacėjos sudėty turintys-patiko ir dar kaip

Livol Multi Tabs-patiko....
Maniškiui tai Kidi patinka, bet dar labiau kalcis + vit. D, kramto išsišiepęs. Kiekvieną rytą prašo "noiu dee"

Manąją merginą tai vaistininkės pažįsta
Mergina, man padedant, užsiropščia ant lentynėlės kur prie prekystalio, atsisega mano piniginę, pažeria saują "kapeikų" ir visu garsumu pareiškia "Martietiai"
Vaistininkės tai šiaip turbūt nesupranta ką ji sako, bet mes nuo metukų tuos vitaminus perkame, tai jau "automatiškai" duoda "Marsiečius" mėlynoje pakuotėje
Braškių skonio netinka, nes dėžutė su raudonu
Ir niekada neima vitaminų dėžutės, kol jai į maišiuką neįdeda, reikalauja kultūringo aptarnavimo
Prie progos, kai jai ant seilės užeina, tai dar nusiperka "saldainį", tai tos gliukozės tabletės

Maniske irgi su pasimegavimu Marsiecius geria.
Kidi nepatiko nei vienam, nei kitam.
Gerai, kad cia paskaiciau - mes dar niekad negerem zuvu tauku. Reiks siandien pat nupirkti - o tai sirguliuojam.

Kidi nepatiko nei vienam, nei kitam.
Gerai, kad cia paskaiciau - mes dar niekad negerem zuvu tauku. Reiks siandien pat nupirkti - o tai sirguliuojam.
Maniskis irgi tik multitabs tiesiog apsilaizydamas sukramto, jam tai kaip saldainiukai. Net vaistus geria tik su ta salyga, kad paskui vitamina gaus...