Įkraunama...
Įkraunama...

Tu ar Jūs tėvams?

Tėvams-TU, bet vardais tėvų vadinti nereikia pratinti. Vaikas turi suprasti, kad tėvai yra tėvai.Gal ne į temą, bet labai nepatinka, kai svetimi vaikai ir net paaugliai kreipiasi į svetimus suaugusius -TU ir vardu. Neištveriu ir pasakau, kad nesu toks artimas žmogus, kad mane TU vadintų, be to esu suaugusi ir nenoriu, kad mane vaikai vardu vadintų.Jei dar nesupranta, pasakau, kad mes taip nepratę. g.gif
Atsakyti
kazkaip vadinti "jus" man per oficialu doh.gif atrodo kad nera tokio silto rysio tarp vaiku ir tevu g.gif
Atsakyti
nu ką aš žinau,mano vyras savo tėvus "jūs' vadina,man tai kažkaip beryšio blush2.gif biggrin.gif nenorėčiau,kad mane taip vaikai vadintų schmoll.gif
Atsakyti
Tėvams Tu. Per daug oficialu man tie visi JŪS. O ir draugių ar artimų giminaičių vaikai noriu kad į mane kreptųsi TU ar vardu. Na JŪS tai kažkaip šalta ir pasijunti toks senas lotuliukas.gif
Atsakyti
As savo tevus turejau vadinti JUS ir man labai nepatiko... niekada nebuvom draugais... sad.gif O mane vaikas turi vadinti TU smile.gif JUS tegu sako mociutems, tetoms ir t.t.
Atsakyti
mamai ir teciui tu.ir nekitaip biggrin.gif
Atsakyti
Tik TU biggrin.gif JŪS per daug oficialu, netgi labai nešiltai ir neartimai skamba g.gif Mano klasiokė visda mama vadindavo jūs. Man labai šalti atrodė jų santykiai. g.gif Aš savo mamą kartais juokais net vardu pašaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tevams tik - TU rolleyes.gif
Atsakyti
Savo tėvelius vadinu TU,kažkaip labai jau tas JUS žodis skamba nekaip,labai jau oficialiai,lyg parodytų,kad santykiai tarp tėvų ir tavęs yra šalti. Norėčiau,kad mano dukra mane vadintų tik TU thumbup.gif
Atsakyti
man tai tikra nesamone ir is sono klakiai skamba doh.gif
Atsakyti
nė už ką nenorėčiau, kad mano vaikas į mane kreiptųsi Jūs blink.gif Jūs, man skamba labai jau šaltai, kaip su svetimu kalbėtųsi..kai girdžiu kai visai nedidelis pypliukas į mamą kreipiasi Jūs atrodo, kad santykiai tarp jų tokie oficialūs, ne artimi
Atsakyti
Tiktai "tu". bigsmile.gif
Atsakyti