Įkraunama...
Įkraunama...

Tu ar Jūs tėvams?

Kreipiuosi tiktai TU,koks seimoj dar gali buti JUS??? Vat i svetima zmogu tai jo, kreipiuosi JUS.
Atsakyti
tik tu.. blush2.gif jus man kazkoks susvetimejimas doh.gif
Atsakyti
Tiktai Tu bigsmile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi Tu, nežinau, man tas Jūs kažkaip tinka svetimiems žmonėms, bet ne tėvams smile.gif
Atsakyti
man toks kreipinys nepriimtinas... nelabai suvokiu kaip galima sitaip i TEVUS kreiptis... toks saltumas sklinda... TIKRAI nenoreciau, kad i mane taip kreiptusi. net siurpuliai per kuna pereina pagalvojus apie tai blush2.gif
Atsakyti
Man visiškai nepriimtina schmoll.gif , o va brolis tėvus jūs vadina, kai užplaukė jam kokių 12, tai po šiai dienai doh.gif Ir geriausia, kai pykstasi tarkim mamai sako"na, Jūs, ir durna" gun_bandana.gif , man net girdėt baisu, o jei mane taip vadintų, bandyčiau tartis, kad pereitų prie tu mirksiukas.gif
Atsakyti
"Jus".
Atsakyti
Jei jau tėvus reikia Jūs vadinti, tai kas tada yra artimiausi žmonės?
Man tėvams sakyti Jūs yra visiškai nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2009 07 02, 13:58)
Man visiškai nepriimtina schmoll.gif , o va brolis tėvus jūs vadina, kai užplaukė jam kokių 12, tai po šiai dienai doh.gif Ir geriausia, kai pykstasi tarkim mamai sako"na, Jūs, ir durna" gun_bandana.gif  , man net girdėt baisu, o jei mane taip vadintų, bandyčiau tartis, kad pereitų prie tu mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tu, be baejo.
Atsakyti
Pati vadinu Tu ir noresiu, kad i mane taip pat kreiptusi, man sis kreipinys rodo artimesni rysi cool.gif
Atsakyti
tiktai tu, jokiu jus, man net juokingai skamba, i svetimus suaugusiuosius, zinoma jus
Atsakyti
tikrai tu , jokiu JUS as nesuprantu smile.gif
Atsakyti