Įkraunama...
Įkraunama...

Tu ar Jūs tėvams?

TU..ir noreciau, kad i mus - tevus - taip kreiptusi..
Atsakyti
as tai noreciau kad,TU..nes kazkaip i tevus kreiptis JUS,tai man kazkaip kaip svetimi zmones tada gaunas blush2.gif
Atsakyti
tu ir ne kitaip ax.gif
Atsakyti
Man grazu kai kreipiasi Tu, nes tas Jus taip oficiliai skalba, toks saltukas santykiuos dvelkia g.gif
Atsakyti
Ir mama senelei sakydavo TU, ir aš mamai, ir mano dukra man taip sako rolleyes.gif .
Atsakyti
As i savuosius kreipiuosi Tu, o MB i savuosius- Jus. Musiskis mazius nzn kaip kreipsis, bet noreciau kad i mus kreiptusi- Tu,o i senelius ir kitus vyresniuosius- Jus ax.gif tikiuos pavyks taip isauklet rolleyes.gif
Atsakyti
visada tiktai TU, neįsivaizduoju savęs į tėvus besikreipiančios JŪS. Ir labai keista, kai girdžiu kitus į tėvus besikreipiančius JŪS, iškart atrodo labai šalti santykiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tacka RU @ 2009 06 11, 17:26)
visada tiktai TU, neįsivaizduoju savęs į tėvus besikreipiančios JŪS. Ir labai keista, kai girdžiu kitus į tėvus besikreipiančius JŪS, iškart atrodo labai šalti santykiai blink.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu,tai rodo santykių šaltumą jei į tėvus kreipiamasi Jūs blink.gif
Atsakyti
Man net mintis nekilo vaikus mokyti i tevus kreiptis Jus. Kazkaip tikrai saltai atrodytu. Va i senelius, prosenelius, mano manymu tai galetu kreiptis JUS, taip parodydami pagarba vyresniai kartai.
Atsakyti
as ir tiktai uz Tu.Bet tiktai tevams.Nepatinka kai Tu pasako kokia mergaite deviniu metu savo tetai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaaaa @ 2009 06 12, 21:31)
Man net mintis nekilo vaikus mokyti i tevus kreiptis Jus. Kazkaip tikrai saltai atrodytu. Va i senelius, prosenelius, mano manymu tai galetu kreiptis JUS, taip parodydami pagarba vyresniai kartai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 06 18, 04:22)

Mano seimoje visos kartos i tevus kreipiasi Tu, taciau nuvykus su drauge pas jos senelius, nustebau, kai jis kreipesi i mociute Jus...Atrodo saltai...nenoresiu,kad mano vaikas i mane Jus kreiptus...Kaip i svetima kokia teta biggrin.gif
Atsakyti