Įkraunama...
Įkraunama...

1,4m. vaikas dažnai vaikšto ant pirštų

manoji irgi kartais ant pirstu galu vaiksto bet irgi manau is mandrumo arba kai
i kelnes prikrauna biggrin.gif siaip peda gerai stato
Atsakyti
mano vaikui 1.6men ir jis gana daug vaiksto ant pirstu galu,as buvau pas ortopeda konsultuotis ir pasake,kad viskas ok,tik dar silpni priekiniai ir galiniai raumenukai,nu ten kur kauliukai,sake laikui begant sustipres ir prades savaime eiti pilna peda mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano spirgiukas irgi megsta palakstyti ant pirstu galiuku, aisku eina ir pilna peda, stovi irgi pilna peda taisyklingai 4u.gif Del tu palakstymu pirstu galiukais del visa ko lankemes pas neurologa, tai is neurologines puses viskas gerai, sake cia tox emocinis palakstymas, isaugs 4u.gif
Atsakyti
Maniškiui 2,2 m ir dar kartais ant pirštų galiukų varinėja, manau tikrai išaugs. ax.gif
Atsakyti
Na mano mergaite taip pat vaiksiodavo ant pirsciuku nors vaikstyniu neturejom,bet gydytoja patare nusipirkti pusbatukus,ir patare kad visa diena vaiksciuotu su bateliais.Viena savaite o gal maziau ir pradejo graziausia stoti ant pedutes.Tik tie pusbaciau buvo su guminiu padu/Tfu tfu padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2008 05 28, 20:13)
Mano spirgiukas irgi megsta palakstyti ant pirstu galiuku, aisku eina ir pilna peda, stovi irgi pilna peda taisyklingai 4u.gif Del tu palakstymu pirstu galiukais del visa ko lankemes pas neurologa, tai is neurologines puses viskas gerai, sake cia tox emocinis palakstymas, isaugs 4u.gif

mano irgi baleriną vaidina, mandruolė lotuliukas.gif skaičiau straipsnį žurnale, kad taip vaikai pėdutes mankština. jei pėdutė laisvai lankstosi, neįtempta, tai viskas tvarkoj, tegu stypinėja, jei patinka rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif mano sunelis pusantru metuku irgi megsta pavaiksciot ,ant pirstu galiuku ,bet kai jis isdikauja arba juokauja linksmas ,isreiskia savo nuotaika bent mano vaikutis ax.gif
Atsakyti
Mano mergytė iki pat 1.3 m mėgdavo vaikščioti ant pirštų galiukų. Jau mėnuo kai šito nebepastebiu, gal išaugom, o jau buvau sunerimusi.
Atsakyti
Mamos, nepatingekite vaikuciu parodyti ortopedui, jei viskas gerai, tai nusiraminsit, o jei yra problemele - tai anksciau pastebesit, anksciau istaisysit. Zinau triju metuku mergaiciuke vaikstancia tik ant pirstu galu, patikekit, tai jau didziule problema...
Atsakyti
mums dabar 1,7 ir pries koki men pastebejau, kad pradejo vaikscioti ant pirstu galiuku ir vis dazniau. Gydytoja apziurejo ir pasake, kad verta apsilankyti pas neurologa.Be to, suzinojau spec pratimus del koju masazo, tai pati pamankstinu.Ir tikrai, matosi rezultatas -gereja situacija kiekviena diena. Noreciau mamyciu paprasyti,gal galite rekomenduoti kokia privacia neurologe ar neurologa.parasykite man i az, buciau labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2008 05 27, 17:40)
manoji irgi kartais ant pirstu galu vaiksto bet irgi manau is mandrumo arba kai
i kelnes prikrauna biggrin.gif siaip peda gerai stato

nu ir musiskis kartais taip tikriausiai is mandrumo pastypcioja.. thumbup.gif manau,kad cia nieko blogo.. bent jau musu atveju.. rolleyes.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju kiek laiko maniskis turetu vaikscioti ant pirstu galu, kad vesciau pas gydytoja. Kartais ima ir soka ar vaiksto ant pirstu galu. Manau cia vienas ir budu savo kuno galimybes pazinti. Pas neuropotologa nebuvom ne karto. Kai nereikia, tai ko ten nervus gadinti. Pripaisys ko nera. Bet nesakau, kad nereikia vesti, jei nerimaujate. O geras masazas tai tik i nauda.
Atsakyti