Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Mano sese gime 1992. 12. 22. 20val. Manau, kad jai sis skaicius,t.y.2 (ar bent jau dalinantis is 2), turetu but laimingas smile.gif

O dar labai keistas sutapimas įvyko mano bobutės mirties diena. Mano mama yra is 5 vaikų. Vyriausias yra mamos brolis, su kurio ir yra susijęs sutapimas. tai va, tas mamos brolis nelabai sutarė su mano bobute (savo mama). Nežinau tiksliai dėl ko, bet šiaip dažnai jie pykdavosi (tiksliau mano tas dėdė visai negerbė savo mamos). Taigi, mano bobutė sirgo vėžiu, jau visi buvo susitaikę, kad ji ilgai neišgyvens. Buvo pats vasaros vidurys, visiems vaikams (ta prasme, mamos broliams ir seserims) buvo atostogos, todėl visi jas praleido kaime, budėdami prie bobutės.
Vieną dieną, bobutei labai pablogėjo, tiesiog staigiai ji pradėjo silpti. Ir lygiai 12val dienos, ji paliko mus sad.gif O sutapimas tame, kad butent ta valanda, visos karvės, kurios buvo laukuose, nutrūko....ir būtent tas dėdė (vyriausias sūnus, su kuriuo nesutarė) išėjo jų pririšt, ir būtent tada, jis nebespėjo atsisveikint su savo mama... , kai tuo tarpu, visi kiti likę vaikai paskutinę minutę buvo šalia...Tai va, manau tai sioks toks sutapimas, nes butent isejo tas vaikas, kuris maziausiai mylejo mano bobute...ir kad būtent tą valnadą, nutrūko karvės (kaip nujausdamos)...
Atsakyti
o jei mano draugo mociute tik nueina i tupykla rimtesniam reikalui tai butinai tada kas nors i duris paskambina biggrin.gif cia rimtai, aisku ne kiekviena karta bet labai daznai wink.gif
Atsakyti
4u.gif Prieš draugaudama su savo vyru, draugavau su kitu irgi tuo pat vardu.O tas ankstesnis pries mane draugavo su mano bendravarde.

Kai nešėm pareiškimus aš sakiau, kad tuoktumėmės birželį nors ir negalėjau duoti svarios priežasties.Vyras įkalbėjo pasirinkti rugpjūtį. Tačiau vėliau vistiek teko perkelti vestuvių datą į birželį, nes maždaug savaitė po pareiškimų nunešimo pastojau.

Mūsų vestuvių dieną, tik vėlesnę valandą tuokėsi mano vyro bendravardis ir bendrapavardis.
Atsakyti
mano šeimoje, giminėje šiaip labai įprasta turėti "bendragimį" - giminaitį, gimusį tą pačią ar gretimą dieną.
o keisčiausias sutapimas - kai krausčiausi į butą, pirmą naktį sapnavau žmogų, su kuriuo susipažinau lygiai po penkių metų. Tą dieną buvo jo skyrybos (prieš penkis metus, kai krausčiausi).
Atsakyti
Kartą su savo didžiąja meile (ji jau praeity...) važiavome vėlai, sutemus, autostrada...mašinoje grojo Mamontovo dainą, kurioje yra žodžiai "danguje ženklai"...visąlaik buvau užsimerkus, bet "ant tų žodžių" staiga atsimerkiau, pažiūrėjau per priekinį stiklą ir mintyse sau nusistebėjau "tamsu, apsiniauskę, kokie dar ženklai..." po sekundės prieky nušvito fejerverkas...
Atsakyti
Pas mane tai sutapimu su mama daug yra, mama net sako kad, "net trupinius surenku". Musu gimtadieniai skiriasi 1d. ir 22 metais. Sutapimai tai tokie, mama turejo bendravarde drauge klasioke, o ji jei tiek prikiaulinus buvo, jos tuometiniam drauguij primelus, nes ji jo norejo. As ir susiradau klasioke ir dar bendravarde (buvo tuo metu geriausia drauge) ir ka istorija iki smulkiu detaliu pasikartojo... Kita mamos "geriausia" drauge l. jai pavydedavo visko ir ikast ir pan. pakenk stengdavosi, as ir lygiai tokia pacia "drauge" turiu...Nors mano geriause drauge( nuo darzelio laiku) charakteriu ir butu panasi i mamos geriausia drauge.
Kartais man dar taip buna, ziuriu koki filma, o jo premjera buna (tikrai jo negalejau buti macius), o kai kurias scenas iki detaliu prisimenu ir atrodo kad jau antra karta ziuriu. Keista.......
Atsakyti
Na ir pas mane tu sutapimu su skaiciais yra...gimiau 1979 03 07 , abieju tel. nr. baigiasi 323 ir 753,vyras pasipirso 03men. 23d. kai suzinojau kad laukiuosi buvo 13 d., dukryte gime 53cm. ir 3,650kg. gyvenam bute, kurio nr. 34,namas 38. Pries tai gyvenom 3 aukste , o namo nr. 39. Pradejau dirbti 03 men. (kovo)Vyro tevu buto nr. 33. Tai va tas skaicius 3 persekioja mus.... doh.gif

Dukryte gime 05-12, o mano mama 05-14.tik metu skirtumas aisku skiriasi smile.gif
Atsakyti
Su vyru mokėmės toj pačioj mokykloj paralelinėse klasėse ir lankėme tą pačią muzikos mokyklą, augom gretimuose kiemuose, važiuodavom su giminystės reikalais į dar dvi miesto gatves tiek jis pas savus gimines, tiek aš pas savus. Tačiau pastebėjome vienas kitą, tik darbe po daug daug metų.
Kai buvau šešiolikos, turėjau keistą incidentą: mačiau pajuryje šeimą renkančią gintarus, pritūpiau ir aš jų pasirinkt už kokių 10 metrų nuo jų. Priėjo anos šeimos mamytė ir atėmė visus mano gintarus ir kartu delne laikytą maždaug 3cm dydžio sągę. Kai paprašiau nors sągę atiduot, pasakė madam, kad man bus pamoka, kad nereikia rankioti gintarų kitiems iš panosės. Kai ištekėjau , anyta pasakė norinti man padovanoti gintaro gabaliuką, atvyniojo maišą- o ten ta mano sągė. Sakau: bet čia gatavas papuošalas, jūroje su sagtele gintarų nebūna. O ji man sako: Čia pamokiau tokią įžūlią mergą, išlindo iš kažkur prieš mus ir renka, tai ir paėmiau, kad žinotų
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 08, 19:34)
O ji man sako: Čia pamokiau tokią įžūlią mergą, išlindo iš kažkur prieš mus ir renka, tai ir paėmiau, kad žinotų

blink.gif O anyta žino ką pamokė tuomet? Ir kaip ji reagavo? Kaip santykiai po to?
Bandau įsivaizduot jos reakciją doh.gif
Atsakyti
[quote=LinaBoo,2005 09 08, 22:56]
blink.gif O anyta žino ką pamokė tuomet? Ir kaip ji reagavo? Kaip santykiai po to?
Bandau įsivaizduot jos reakciją doh.gif

Ji NEŽINO ką pamokė. Kai ištekėjau, jai nieko nereiškė ateiti pas mane ir po truputėlį krautis ką nors į kišenes, pagauta sakydavo: "mano sūnaus namuose yra viskas jo tai kartu ir mano" Čia taip paaiškino paėmusi mano prosenelės varinį grūstuvą. Mes- du deimantai šlifuojantys vienas kitą, mus jungia meilė tam vienam vyrui. Kartais būna karčios jos piliulės, bet aš mokausi kokia NEREIKIA būti.
Į gyvenimą žiūriu filosofiškai-čia esu tam kad tapčiau išmintingesne, geresne. Tikiu, kad gavau gyvenimo užduotį. Keista, bet mano draugės irgi panašiai išnyra. Jau susitikusi gatvėje jaučiu, kad tas ar kitas žmogus susijęs su mano gyvenimu. Dažnai, jau po kiek laiko išsiaiškinu, kad ir mano draugėms mūsų susidūrimas paliko įspūdį. Tarkim vienai atsitiktinai patariau kokį rūbą įsigyti, atsitiktinai užėjusi į parduotuvę. Po 2 metų susitikome kažkokioj kompanijoj ir ji man pasakoja kaip šauniai jai tiko ta suknia, o ją padėjo išrinkti kažkokia šauni nepažįstamoji. Po tokių dalykų lengva tikėti karma, rinkarnacija, likimu,...
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 09, 09:50)
Į gyvenimą žiūriu filosofiškai-čia esu tam kad tapčiau išmintingesne, geresne.

Šaunu, kad tavo toks požiūris thumbup.gif , kita tavo vietoj būtų seniai nubėgus į kurią nors iš bent dešimties anytų temų ir išpylus purvą. Dabar ir tau ramiau ir tavo šeima saugesnė. Šaunuolė 4u.gif . smile.gif
Atsakyti
Du kartus gyvenime paskutine nakti pries egzamina esu susapnavus, koki bilieta istrauksiu. Ir ka jus manot, istraukiau butent ta ax.gif
Atsakyti