Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

O as cia del tos skaiciu magijos su popiezium. Koks is jo lenkas, jei iki siol neaiski kokia jo motinos tautybe. Lietuviai mano, kad lietuve, o lenkai raso, kad zyde is Austrijos... Irgi mat lenka rado g.gif
O Jan Pavel Drugi, taigi pats pasirinko ir rasoma Jan Pawel II, tai trylikos raidziu neiseina.

P.S. o norint rasti sutapimu, tai tik paieskoti gerai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 23 balandžio 2005 - 20:13
QUOTE(Hacone @ 2005 04 02, 13:22)
tada 2023 arba 2033 gali laukti anūkės  mirksiukas.gif

laugh.gif laugh.gif Oi fainai, saunuole, kazkaip nepagalvojau, oi prajuokinai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2005 03 23, 08:04)
O, dar viena atsitikima prisiminiau.
Tai buvo vasara. Vaziavau pirkti suns. Rinkau vardus jam ir man labiausiai patiko vardas Argas. Tai vat, o dar pakeliui pamaciau autobusa, ant kurio sono buvo uzrasyta "Argolines". Biski nustebau. Atvaziave suzinojom, kad suniukas jau turi varda. Kai man padave pasa vos nenukritau is nuostabos. Turbut atspesit koks ten vardas buvo uzrasytas wink.gif

Vaikysteje turejau suni, senbernara vardu Argas. Siaip cia gana retas vardas, rinkom specialiai, kad nieks neturetu. Ten buvo skausminga istorija. Veliau jis susirgo maru ir buvo nusautas, kai as buvau nescia.
Uzvakar pirma karta papasakojau jau 12-meciui savo sunui apie Arga, nors tiek metu praejo ir as jau seniai apie ji nebegalvoju. O va siandien paskaiciau apie si Kairos sutapima - argi ne sutapimas? biggrin.gif
Atsakyti
Mano draugė pasigimdė trečią vaiką - mergaitę (pirmas ir antras - berniukai) ir klausia manęs: "gal žinai gražų mergaitės vardą". Aš jai sakau: "žinau, bet nesakysiu (tuo metu jau kokius 2 metus man tai buvo pats gražiausias mergaitės vardas), nes jei kada likimas man duos dukrą, tai aš jai tą vardelį duosiu". Žodžiu, draugė manęs visaip prašė, o aš spyriojausi, ir tik kai ji prisiekė, kad jeigu vardas patiks, vis tiek juo nepavadins, aš tą vardą jai pasakiau. Patiko, bet žodžio laikėsi ir pavadino kitu vardu - Migle.... Kai aš išvažiavau gimdyti pirmo savo vaikelio, ji paskambino man namo ir mano vyro paklausė, gal jau mes tapome tėveliais.... vyras pasakė, kad aš "pagimdžiau vakar dukrą". "Tai per mano Miglės gimtadienį". Tarp mūsų mergaičių yra lygiai 5 metų skirtumas! Ir aš jaučiuosi "išsaugojusi" vardą savo dukrytei, nes taip ją ir pavadinau, kaip buvau sugalvojusi.
Dar man yra nutikęs toks keistas sutapimas: mane augino mama ir su tėčiu mes nepalaikėme jokių ryšių (taip jau susiklostė). Vieną gražų žiemos penktadienį atėjo elektros tinklų inspektoriai, jiems kažkas nepatiko mūsų skaitliuke, paliko lapelį su kvietimu ateiti (išsiaiškinti) ir išjungę elektrą išėjo. Nei manęs (buvau paskutinių klasių mokinė), nei mamos namie nebuvo. Žodžiu visą savaitgalį vaikščiojom pasišviesdamos žvakėmis.... Pirmadienį mama nuėjo į elektros tinklus, kažką ten išsiaiškino ir mums įjungė elektrą ir tą patį vakarą paskaitėm kažkokiam laikraštį užuojautą giminėms, kad mirė mano tėvas.... Man kažkaip iki šiol labai šiurpu kai prisimenu tuos kelis vakarus, kai visur namuose degė žvakės....
Atsakyti
Savo pazinti su savo vyru laikau tikru sutapimu, likimu. 11 metu atgal pavasari mes susitikom kine. Jis su draugu, as su drauge. Tuo metu jis "kabino" mano drauge, o jo draugas mane. Ta vakara praleidom linksmai, bet... savo telefonu nedavem mirksiukas.gif Po pusmecio mes prasilenkem gatvej. O dar po puismecio mazdaug tuo paciu metu pavasari, mes vel susitikom kine. Toks jausmas, kad likimas taip ir norejo mus suvesti. Po to karto emem draugauti, na ir dabar jau 10 metu santuokoj, du nuostabus vaikai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 04 21, 11:46)
Čia prietaringiems...Skaičių magija rolleyes.gif :

<...> Kažkas pastebėjo, kad Popiežius mirė 02.04.2005 jei viska sudėtumėm (2+4+2+5=13), į Jį šauta  buvo 13-tą dieną. Mirė 21:37 (2+1+3+7=13), mirė kai turejo galim laikyti jau 85 metus (8+5=13), kai tapo popiežiumi Jam buvo 58 metai (5+8=13). Jis buvo lenkas, taigi.. Jan Pawel Drugi = 13 raidžių...mirė 13 metu savaitę. Pontifikato dienų skaičius 9301 (9+3+1=13)...ar tai šiaip sutapimai o gal ką reiškia...  + paskutinis testamento įrašas 17.03.2000 (1+7+3+2=13)
<...>

Neblogas skaičiavimas biggrin.gif ir šiaip labai daug yra tokių išskaičiavimų, ypač garsių žmonių, įdomu būtų daugiau paskaityti smile.gif
Atsakyti
Man toks keistas jausmas, kad kartoju mamos gyvenimą g.gif Nežinau ar turiu ka pakeisti ar kaip, kad daug įvykių kartojasi. Na pavyzdziui vyra išsirinkau labai pan į tėvą, vaikų neturėjau kaip ir mama keturis metus ir t,t,
Atsakyti
o man buna kad pamatau zmogu, panasu i koki nors seniai matyta pazistama ir jei ne po keleto valandu tai po keleto dienu as ji susitinku wink.gif ta prasme ta sena pazistama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2004 11 13, 11:03)
Man ir mano sesem kiekvienas metais atsitinka kokia nors nelaime lapkricio menesi. Ypac apie 17d-per mamos gimtadieni

pvz kokios nelaimes?
Atsakyti
Man atrodo, kad kai ieskai- tai ir randi tu sutapimu milijonus.
Kazkaip tikejausi idomesniu sutapimu, na, ne visus skaiciau, gal ir buvo idomiu smile.gif

Man sutapimas idomus, jei visi vaikai seimoje gimsta viena diena, na, aisku metais skirtingais.
Arba ta istorija, kur kazkoks zmogus turejo skristi su lektuvu isirezusiu i "dvynius" JAV 09 11, bet kazkodel neskrido, o netrukus visvien kitu lektuvu skrisdamas uzsimuse.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 04 21, 10:46)
Čia prietaringiems...Skaičių magija rolleyes.gif :

<...> Kažkas pastebėjo, kad Popiežius mirė 02.04.2005 jei viska sudėtumėm (2+4+2+5=13), į Jį šauta  buvo 13-tą dieną. Mirė 21:37 (2+1+3+7=13), mirė kai turejo galim laikyti jau 85 metus (8+5=13), kai tapo popiežiumi Jam buvo 58 metai (5+8=13). Jis buvo lenkas, taigi.. Jan Pawel Drugi = 13 raidžių...mirė 13 metu savaitę. Pontifikato dienų skaičius 9301 (9+3+1=13)...ar tai šiaip sutapimai o gal ką reiškia...  + paskutinis testamento įrašas 17.03.2000 (1+7+3+2=13)
<...>

Kazkur skaiciau, kad Lietuvai lygiai taip pat su skaicium 16, ai Literaturos knygoj, atrodo 9 klases. Nu ten nuo pat Lietuvos susikurimo viskas surasyta. Nezinau ar cia tiket ar ne. 4u.gif
Atsakyti
Mūsų su vyrų vienodi vardai,tėvų vardai ir senėlių vardai(dabar ir pavardės vienodos).
Mūsų sūnus gimė 2003 03 03-23.03 ,3030g-53cm,asmens kode irgi gale 03,taigi manau jam te 3 atnėš sekmę thumbup.gif
Atsakyti