Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE(LinaBoo @ 2005 09 09, 12:24)
Šaunu, kad tavo toks požiūris  thumbup.gif , kita tavo vietoj būtų seniai nubėgus į kurią nors iš bent dešimties anytų temų ir išpylus purvą. Dabar ir tau ramiau ir tavo šeima saugesnė. Šaunuolė  4u.gif . smile.gif

Gyvenime taip ir būna, esi toks ką susikuri aplink save. Galima savo viduje apsikuopti arba purvu patapšnoti, bet tada toks ir tampi
Atsakyti
Čia toks kaip ir menkniekiukas pas mane, bet pasakysiu smile.gif
Mano prosenelis, senelis ir tėvas tokiais pačiais vardais, o prosenelis ir senelis dar ir pavardėm vienodom. Tarkim: prosenelis Antanas Petraitis, jo žentas (t.y. mano senelis) irgi Antanas Petraitis, o senelio žentas t.y. mano tėvas irgi Antanas (tik gaila ne petraitis smile.gif )
Atsakyti
Mano vyresnės dukters klasėje mokosi jos sesuo "iš tėvo pusės". Ji atėjo į šią klasę ne nuo pat pradžios, bet 4 klasėje. Vos ją pamačius aš pagalvojau: "Kažin kodėl ta mergaitė man atrodo tokia miela ir pažįstama?" Vėliau sužinojau tiesą, kai ji atnešė į mokyklą tėvo nuotrauką, o mano duktė atpažino nuotraukoje savo tėtį... doh.gif
Atsakyti
Tikrai labai įdomių sutapimų čia perskaičiau. Keletas ir pas mane yra.
Kai gimė mūsų pirma dukra, su vyru nusprendėme, kad norime turėti vaikus pametinukus. Ir dėl to praktiškai po gimdymo ir nesisaugojome.O pastojau daugiau kaip po metų ir antro vaikelio gimdymo data buvo nustatyta tokia pati kaip pirmos dukrelės liepos 17. Tiek, kad pernešiojau,ir antroji gimė liepos 25, tai dabar tarp jų skirtumas 2 metai ir 8 dienos.
Mano vardas, pavardė ir tėvo vardas iš R raidės, gyvenu gatvėje iš R raidės, dabar nusipirkome sklypą kuris priklauso gatvei taip pat iš R raidės.
Atsakyti
Na pas mane sutapimai daugiausia susiję su skaičiais. Pirmiausia tai mano ir mano geriausios draugės asmens kodai skirias tik gimimo diena, t.y. tie patys metai, tas pats mėnuo ir galas toks pats. Mano studento pažymėjimo skaitmenis sudėjus gaunasi 13, telefono numeryje yra skaičiai 666 (iš eilės), mokėjimo kortelės numerio skaitmenis sudėjus gaunasi 66... Ką tai turėtų reikšti?
Beje, dar toks įdomus įvykis buvo. Kai stojau į univerą aš per priėmimą pamačiau mano brolio žmonos sesę (nei viena nežinojom viena apie kita, kad ten stojam), o atėjusios rugsėjo pirmą sužinojom dar ir tai, kad patekom į tą pačią grupe (iš šešių) smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir parasysiu apie savo sutapimus...13 d. penktadieni susipazinau su vaikinu Vytautu, mama perspejo kad tai baigsis blogai ir ka taip ir buvo...jis man labai nepatiko is isvaizdos kai tik paciau, bet isimylejau, vos nenusizudziau is meiles, o kai meile praejo vel pradejo nepatikti, taciau dar meilei nepraejus internete visai netyciom uztikau laiska su parasu "Vytautas", atsakiau ir ka jus manot jau 2.5 metu esame vede. Beje, pirmo Vytauto pavarde prasideda raide B, o dabartinio vyro raide C, su pirmu susipazinau 11 13, o su antru susitikau 11 17, mano gimtadienis 11 20. Mano pusesere irgi istekejo uz Vytauto, su kuriuo susipazino lygiai taip pat, tas sutapimas labai pastebimas nes mes su ja labai artimai bendraujame.
Kitas sutapimas: as savo dukryte pavadinau Daniele, mano pirmos eiles pusesere (kita), pagimdziusi sunu po pusesmetu ir nieko nezinojusi apie mano dukryte , nes gyvena Ispanijoje, pavadino ji Danieliumi, o musu bendros mociutes pirmos ir labai stiprios meiles vardas buvo Danielius.
Atsakyti
Vis dar negaliu patikėti ... Ir noriu pasidalinti džiaugsmu su visu pasauliu ...
Nežinau ar tai ką nors reiškia ar ne ...
Mano sūnelis šiandien t.y. 10.04 švenčia 3 gimtadienį.
Mano sesuo šiandien t.y. 10.04 švenčia 30-ąjį tortadienį smile.gifsmile.gifsmile.gif
Ir ... mano sesuo šiandien t.y. 10.04 susilaukė nuostabios dukrytės smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Argi tai ne stebuklai ? ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maxi: 04 spalio 2005 - 22:27
Na kai pagalvoji, kiek dovanų reiks pirkti blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maxi @ 2005 10 04, 23:09)

Sakyčiau, malonūs sutapimai....
Atsakyti
Nu bet vistiek, tokie sutapimai, manau, retai kada pasitaiko...
galėsit ta diena laaabai didelį tūsą daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maxi @ 2005 10 04, 22:09)
Vis dar negaliu patikėti ... Ir noriu pasidalinti džiaugsmu su visu pasauliu ...
Nežinau ar tai ką nors reiškia ar ne ...
Mano sūnelis šiandien t.y. 10.04 švenčia 3 gimtadienį.
Mano sesuo šiandien t.y. 10.04 švenčia 30-ąjį tortadienį smile.gifsmile.gifsmile.gif
Ir ... mano sesuo šiandien t.y. 10.04 susilaukė nuostabios dukrytės smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif 

Na va... Prie visu jau paminetu dziaugsmu dar suzinojau, jog draugai ( gyvenantys Belgijoje) spalio 4 d. taip pat susilauke dukrytes....
Fantastika drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mus irgi yra idomiu sutapimu, pvz. gimtadieniai:
mano: spalio 3
vyro mamos: spalio 3
vyro kriksto mamos (jo mamos sesers): spalio 3
sakau apsistatei vienodom bobom is visu pusiu biggrin.gif
musu abieju tevai gime ta pacia diena, baige ta pacia specialybe, tik skirtinguose universitetuose tais paciais metais.
mano sesuo gime ta pacia diena kai mire mano prosenele ir dar daug visokiu sutapoimu yra su datom ir skaiciais smile.gif
Atsakyti