Sveikos,
ir parasysiu apie savo sutapimus...13 d. penktadieni susipazinau su vaikinu Vytautu, mama perspejo kad tai baigsis blogai ir ka taip ir buvo...jis man labai nepatiko is isvaizdos kai tik paciau, bet isimylejau, vos nenusizudziau is meiles, o kai meile praejo vel pradejo nepatikti, taciau dar meilei nepraejus internete visai netyciom uztikau laiska su parasu "Vytautas", atsakiau ir ka jus manot jau 2.5 metu esame vede. Beje, pirmo Vytauto pavarde prasideda raide B, o dabartinio vyro raide C, su pirmu susipazinau 11 13, o su antru susitikau 11 17, mano gimtadienis 11 20. Mano pusesere irgi istekejo uz Vytauto, su kuriuo susipazino lygiai taip pat, tas sutapimas labai pastebimas nes mes su ja labai artimai bendraujame.
Kitas sutapimas: as savo dukryte pavadinau Daniele, mano pirmos eiles pusesere (kita), pagimdziusi sunu po pusesmetu ir nieko nezinojusi apie mano dukryte , nes gyvena Ispanijoje, pavadino ji Danieliumi, o musu bendros mociutes pirmos ir labai stiprios meiles vardas buvo Danielius.
Auginant "indigo vaiką" tikriausiai vienas svarbiausių dalykų yra pagarba jam, jo vidiniam pasauliui. Kas pasakė, kad visi vaikai turi elgtis pagal kažkokias normas? Visi vienu metu pradėti kalbėti? Vienodai mylėti? Tempimas ant bendro kurpalio yra prievarta. O prievarta, kad ir kokia ji būtų - fizinė ar psichinė - žaloja žmogų, palikdama pėdsakus visų gyvenimą.