Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

nežinau, kaip pavadinti tą atsitikimą - ar sutapimu, ar mistika g.gif Praeitą ketvirtadienį 5.45 val. mus su vyru pažadino skambutis mobiliuoju telefonu. Skambinusiojo numerio nerodė, niekas nekalbėjo unsure.gif Maždaug po valandos man paskambino mano mama ir pranešė, kad 5.45 val. mirė senelis verysad.gif
Liūdnai juokauju, kad pirmasis skambutis buvo iš pono Dievo raštinės... sad.gif
Atsakyti
Mano seneliai kažkada laukė antro vaiko (mano mamą jau turėjo). Senelis labai norėjo ir antros dukters, jau buvo išrinkęs vardą. bet gimė mano dėdė, taigi tas išrinktas vardas. taip ir liko.
po maždaug 20 metų gimiau aš - pirmoji senelių anūkė ir mane pavadino vardu, kuris kažkada turėjo būti dėdės smile.gif
bet sutapimas ne čia. tarybiniais laikais nebuvo vardų kalendorių, visi žinojo Jonines, Onines, Aldonines, o retesnių vardadienių - ne. ir tik įsisiubavus Nepriklausomybei sužinojau, kad gimiau per savo vardadienį. beje, gimiau daugiau negu savaitę pernešiota, kaip specialiai tiek metų laukusi tos dienos. va ax.gif
Atsakyti
kazkaip uzklydau i sita tema. siaip sutapimu mano gyvenime nera labai daug. kol kas tik trys mano drauges turi leliukus. pas visas berniukai ir visi gime 15 d.
ir dar toks vienas apie vyra smile.gif kazkada buvau susipazinus su vaikinu per interneta. kalbejom su juo telefonu, o jis vaziuodamas is vienos valstijos i kita, galvojo ir pas mane uzsukti. gerai, kad atsisakiau, nes tuomet mano vyras salia jo sedejo su savo mergina! mes dar tada nebuvom pazistami, ir susipazinom beveik po metu visai kitais keliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maxi @ 2005 10 12, 20:44)
Na va... Prie visu jau paminetu dziaugsmu dar suzinojau, jog draugai ( gyvenantys Belgijoje) spalio 4 d. taip pat susilauke dukrytes....
Fantastika  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Oi Maxi doh.gif mano du artimi zmones -moteriske jos abi - gime butent spalio 4-aja.
mano sesers seimoje: tarp sesers ir jos pirmosios dukrytes - savaites, t.y. 7 d. skirtumas. tarp pirmosios ir antrosios dukters - irgi savaites skirtumas, taigi trys panelytes gime 14 dienu laikotarpyje (aisku, metai skirtingi, savaime suprantama).
Mano sesers ir mano drauges gimtadienis ta pacia diena; o as esu gimusi ta pacia diena kaip ir tos drauges mama rolleyes.gif
Atsakyti
Mano gyvenime irgi yra visokiu sutapimu. Kai susipazinau su savo dabartiniu vyru, buvau neseniai is nuomojamo buto atsikrauscius pas drauge i bendrabuti Sauletekyje. Buvau pakviesta i pasimatyma su vienu vaikinu, na nuejau. Ten susipazinau su savo dabartiniu vyru, kai ji pamaciau, toks is karto jausmas buvo kad kazkur seniai seniai ji pazinojau ir maciau. Pradejom kalbet ir ka jus manot, pasirodo, as gyvenau tam paciam bendrabuti, tam paciam kambary, netgi mano lova buvo toj pacioj vietoj, ir netgi turejau tokia pacia pavarde kaip jo buvusi pacia rimciausia Meile smile.gif

O kitas toks keistas sutapimas buvo nutike mano broliui, kai jis buvo dar visai mazas. Jam tada buvo gal 2-3 metukai ir jis pasakodavo keistas istorijas apie kazkoki drauga, kuris turejo dideli gauruota suni ir skraide lektuvu. Nu aisku mes nelabai tikejom ka jis ten pasakodavo, manem kad issigalvoja viska. Viena diena jis atejo toks visas rimtas ir sako: siandien mire mano draugas. Labai nustebom, netiketa tai buvo. Po to ta pacia diena mano tevas isejo su broliuku pasivaiksciot uz keliu valandu grizo ir papasakojo, kad jie ejo pas broliuko drauga. Jis pats nuvede prie namo, ten uzejo, tokia mociute buvo. Tai tevas ir sako kad va mano sunus sako kad cia gyveno jo draugas kuris su lektuvais skraide ir turejo suni. Tai ta mociute labai nustebo ir sako tai jus apie mano velioni vyra kalbat siandien jo mirimo diena.

argi ne mistika? g.gif
Atsakyti
oho, tikrai mistika
Atsakyti
klausykit, o kaip su telepatija?Juk ja galima irgi prie sutapimu priskirt.Mane jau pradejo nervint.Visada kai apie viena zmogu pagalvoju, tai tas ir pasirodo, ar paskambina..Nu pvz, as apie ji negirdejau koki puse metu ir pagalvojau vat kaip jam sekasi ir tt, nu ir bac skambyja man...Arba pries metus kazkaip uzsiminem su vyru, kaip jis laikosi, o poto paskambyja mano mama ir sako kad jis atvyko sendiena pas ja ir ieskojo manes, paime mano tel nrr.... Va dabar vel pagalvojau kazkaip si ryta apie ji ir laiska is jo gavau. :smile.gif)) idomu po sito parasymo bus kasnors...?Gal prie duru man isdygs biggrin.gif
Atsakyti
Nematoma po tokio pasakojimo pradedu tikėti :pionner: į pomirtinį gyvenimą ir sielų persikūnijimą blink.gif unsure.gif

Mano didžiausias gyvenimo sutapimas yra tas, kad gaminom gaminom 2.gif ale jis vis nesigavo susiorganizavom kelionę į Egiptą ir nusprendėm kad jau tikrai ten mes hį ir padarysim, mat kaip tik pagal kiek aš supratau buvo palankios dienos 2.gif pradejimui, tai va mums ten nepavyko nieko pagamint blush2.gif , bet po to visdėlto mums pasisekė ir mūsų Simukas gimė kaip tik tą dieną tik lygiai po metų, kai mes nusileidom Egipte smile.gif

Dar toks keistas sutapimas tongue.gif :
Mano sesė tekėjo sausio 15, o po mėnesio t.y. vasario 5 buvo jos gimtadienis
o aš tekėjau liepos 7 d., o po mėnesio t.y. rugpjūčio 17 buvo mano gimtadienis
na čia tipo del to sumaišyto vienetuko priekyje ir gimtadienių
Atsakyti
Kai mokiausi 12 klaseje ejau senamiescio gatvele, kitoje gatves puseje priesinga kryptimi ejo du ilgaplaukiai metalistai vaikinai, staiga gatve pravaziavo vestuviu kortezas, vaikinai buvo linksmi jie pradejo mojuoti rankomis, sukalioti ir sveikinti vestuvininkus ir as atkreipiau i juos demesi. Po pusantru metu su vienu ju susipazinau universitete ir dar po keleto metu susituokeme. tongue.gif wub.gif

Kai buvau kokiu 5 metu, pamenu maciau katedros aiksteje 2 berniukus, jie buvo labai panasus tik vienas blondinas, kitas brunetas, ir as pamenu garsiai saukiau "ziurekit dvynukai - vianas baltas , kitas juodas". Nelabai seniai kai buvau pas uosvius jie pasakojo, kaip buvo pirma karta, pries daugeli metu, buvo nusiveze savo abu sunus i Vilniu ir kazkokia mergaite katedros aiksteje rode i juos pirstu sakydama, kad jie dvynukai. Taigi tas brunetas - mano dabartinis vyras. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kai buvau 10 metu, buvau vienoje moksleiviu stovykloje. Po 7 metu susipazinau su mergina, kuri iki siol yra geriausia mano drauge. Paaiskejo kad mes buvome tuo paciu laiku toje pacioje stovykloje, tik skirtingose grupese. biggrin.gif

Karta susipazinau internete su vienu vaikinu, veliau kai mes susitikome ir issiaiskinome, kad metus iki musu susitikimo, mes buvome viename nedideliame koncerte ir kad jis sedejo per viena eile man uz nugaros. thumbup.gif

Stai kaip buna. Pasaulis pilnas idomybiu thumbup.gif

Atsakyti
va mano gimtadienis yra 07.13 (liepos 13 diena), o mano draugo asmens kodo paskutiniai keturi skaiciai lygiai tokie pat 0713... dar labai daznai pasitaiko, kad vienas kitam ta pacia minute skambinam ir uzimta buna...tai nors paprikstaujam kartias:) mes tai vadinam telepatija tongue.gif tongue.gif dar daug...bet tie tokie labiau isimenantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupike @ 2005 11 11, 21:03)
Kai mokiausi 12 klaseje ejau senamiescio gatvele, kitoje gatves puseje priesinga kryptimi ejo du ilgaplaukiai metalistai vaikinai, staiga gatve pravaziavo vestuviu kortezas, vaikinai  buvo linksmi jie pradejo mojuoti rankomis, sukalioti ir sveikinti vestuvininkus ir as atkreipiau i juos demesi. Po pusantru metu su vienu ju susipazinau universitete ir dar po keleto metu susituokeme.  tongue.gif  wub.gif

Kai buvau kokiu 5 metu, pamenu maciau katedros aiksteje 2 berniukus, jie buvo labai panasus tik vienas blondinas, kitas brunetas, ir as pamenu garsiai saukiau "ziurekit dvynukai - vianas baltas , kitas juodas". Nelabai seniai kai buvau pas uosvius jie pasakojo, kaip buvo pirma karta, pries daugeli metu, buvo nusiveze savo abu sunus i Vilniu ir kazkokia mergaite katedros aiksteje rode i juos pirstu sakydama, kad jie dvynukai. Taigi tas brunetas - mano dabartinis vyras. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip iseina,kad tu pries istekant,savo vyra KELIS KARTUS atsitiktinai esi macius. g.gif
O jei ir 2 kartus tekejai tai abu tavo vyrus likimas tau parodydavo dar pries tau susipazystant g.gif g.gif Argi ne mistika?
Atsakyti
Sveikutes, nu ne visus perskaičiau, bet tiesiog šiurpas pereina pagaugais...

Aš irgi turiu kelis atsitikimus, bet jie gal ne šiam skyreliui, bet pasisipasakosiu, o gi kai dar tik draugavau su savo busimuoju vyru prisisapnavo toks sapnas, sedi visa jo giminė ir mano tokiam kambary ir maža mergaitė sako "aš esu Vyto (toks mano vyro vardas) sesuo, o kas tu būsi?" Tada atsimenu suglumau sapne, nes kaip ir nežinau kokia čia mano ta socialinė padėtis..... Nu žodžiu ištekėjau ir visai atsitiktinai per vėlines kapuose (vyro tėtis myręs) netyčia ant ankapio pamačiau ir mergaitės vardą ir jos gimimo bei mirimo datą (gyveno ji vos 5 dienas), parlėkus pasipasakojau savo sapną anytai .... apsiverkėm abi....

O kitas ...ir vėl sapnuojant, bet man labai įstrigo.. Tai gi sapnuoju, kad mano draugės pilvas permatomas (ji tuo metu laukėsi) ir ten sėdi mergytė, taip taip būtent užpakaliuku i apačią. Prabudus šokau ir paskambinau jai girdi pas tave dukrytė gims.... Praėjo keli mėnesiai ir gimė berniukas pas ja..., bet lygiai po metų (nu gal beveik lygiai) nuo to sapno as pati pagimdžiau sėdinčią mergytę.... Vadinasi mačiau save tame sapne...
Atsakyti