QUOTE(Kamilija @ 2008 09 08, 07:30)
Tai nieko nereikes moketi

jokiu mokesciu valstybei
 jokiu mokesciu valstybei  

Matau čia gudrių merginų esama tai norėčiau paklausti ????
 Matau čia gudrių merginų esama tai norėčiau paklausti ???? Taip pat žinome kad reikai sumokėti 15 proc.... bet šiuo metu neturime atliekamų pinigų ir galvojame kažin kokie delspinigiai yra mokesčių inpekcijoje ???? Įdomu kas geriau imti iš banko paskolą ir sumokėti ar luktelti kol parduosime butą ir tada sumokėti ???????
 Taip pat žinome kad reikai sumokėti 15 proc.... bet šiuo metu neturime atliekamų pinigų ir galvojame kažin kokie delspinigiai yra mokesčių inpekcijoje ???? Įdomu kas geriau imti iš banko paskolą ir sumokėti ar luktelti kol parduosime butą ir tada sumokėti ???????

todel dabar gaunu maziau,si menesi turetu pradet moket uz abu vaikus(t.y. 2 vaikam nera 2 metu,tai gausiu uz viena 100% ir uz kita 85%),tai gausis,kad ir dabar virsysim ta nustatyta suma
 todel dabar gaunu maziau,si menesi turetu pradet moket uz abu vaikus(t.y. 2 vaikam nera 2 metu,tai gausiu uz viena 100% ir uz kita 85%),tai gausis,kad ir dabar virsysim ta nustatyta suma  tai man to PNPD nebetaikys? Kada ji vel gales taikyt,dabar jau uz 4 vaikus
 tai man to PNPD nebetaikys? Kada ji vel gales taikyt,dabar jau uz 4 vaikus  jei man netaiko,tai gal vyrui gali taikyt visa suma,nesuprantu kodel mes prarandam tuos pinigelius
 jei man netaiko,tai gal vyrui gali taikyt visa suma,nesuprantu kodel mes prarandam tuos pinigelius  

todel dabar gaunu maziau,si menesi turetu pradet moket uz abu vaikus(t.y. 2 vaikam nera 2 metu,tai gausiu uz viena 100% ir uz kita 85%),tai gausis,kad ir dabar virsysim ta nustatyta suma
 todel dabar gaunu maziau,si menesi turetu pradet moket uz abu vaikus(t.y. 2 vaikam nera 2 metu,tai gausiu uz viena 100% ir uz kita 85%),tai gausis,kad ir dabar virsysim ta nustatyta suma  tai man to PNPD nebetaikys? Kada ji vel gales taikyt,dabar jau uz 4 vaikus
 tai man to PNPD nebetaikys? Kada ji vel gales taikyt,dabar jau uz 4 vaikus  jei man netaiko,tai gal vyrui gali taikyt visa suma,nesuprantu kodel mes prarandam tuos pinigelius
 jei man netaiko,tai gal vyrui gali taikyt visa suma,nesuprantu kodel mes prarandam tuos pinigelius