Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Man skausmas tarpvietej nepraeina, mum 25 sav. ir gine sake nesciuju dirza nesiot smile.gif
Atsakyti
man tas skausmas gan seniai prasidejo, gal apie 28 savaite. jausdavau ypac naktim, kai reikdavo apsiverst ant kito sono ar atsikelt. bet siandien tai kazkas nenormalaus pasidare, kol nejudu neskauda, bet vos vos pajudinu koja, tai pradeda nezmoniskai skaudet. tai guliu lovoj visa diena ir zliumbiu del skausmo. pirmadieni mane gudo i ligonine, bet nezinau ar istversiu iki to pirmadienio cry.gif
Atsakyti
[quote=waidoshele,2009 01 16, 16:43]
man tas skausmas gan seniai prasidejo, gal apie 28 savaite. jausdavau ypac naktim, kai reikdavo apsiverst ant kito sono ar atsikelt. bet siandien tai kazkas nenormalaus pasidare, kol nejudu neskauda, bet vos vos pajudinu koja, tai pradeda nezmoniskai skaudet. tai guliu lovoj visa diena ir zliumbiu del skausmo. pirmadieni mane gudo i ligonine, bet nezinau ar istversiu iki to pirmadienio cry.gif

As isitikinus, kad tau cia tikrai del svorio skauda raumenis g.gif
O naktimis ir man sunkiausia- tai vyras visada padeda issiridenti biggrin.gif
Sekmes tau ir sveiko mazylio 4u.gif
Atsakyti
ma tai pat taip buvo, bet ginekologe ir akusere linksejo galva kad tai tik nuo gimdo paltejomo tempia raumenis ir raiscius 4u.gif
Atsakyti
Man tai ne vien kirksnius skauda bet ir gakta beprotiskai spaudzia,nakti per didziausius skausmus verciuosi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kadangi turiu šitą problemą,tai tikrai sakau ,kad maunat pas ginekologą ir jei jis nežino ax.gif koks tai skausmas unsure.gif ,tai paaiškinkit jam ,kad nejuokautų su jūsų sveikata ir jei jis nemato problemos tai nereiškia,kad jos nėra.
Nes traumatologai ,ginekologai-patologai tuo klausimu šneka tikraine taip ,kad pagimdysi praeis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dellema @ 2009 03 12, 18:38)
Kadangi turiu šitą problemą,tai tikrai sakau ,kad maunat pas ginekologą ir jei jis nežino  ax.gif koks tai skausmas  unsure.gif ,tai paaiškinkit jam ,kad nejuokautų su jūsų sveikata ir jei jis nemato problemos tai nereiškia,kad jos nėra.
Nes traumatologai ,ginekologai-patologai tuo klausimu šneka tikraine taip ,kad pagimdysi praeis  schmoll.gif

as buvau pas savo ginekologe man buvo 24savaites kai pradejo gimdos kaulus skaudeti, skaudu vaikscioti ar kojas pakelti buvo sako viskas normalu, dubens kaulaipleciasi, vaistu nera, bet dabar ziuriu kad tas skausmas dar ir kirksni atsiranda, paeiti vis skaudziau, o ir apsiversti nakti kai reikia pabundu is skausmo, gal kam jau taip yra? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmeja @ 2009 03 19, 22:50)
as buvau pas savo ginekologe man buvo 24savaites kai pradejo gimdos kaulus skaudeti, skaudu vaikscioti ar kojas pakelti buvo sako viskas normalu, dubens kaulaipleciasi, vaistu nera, bet dabar ziuriu kad tas skausmas dar ir kirksni atsiranda, paeiti vis skaudziau, o ir apsiversti nakti kai reikia pabundu is skausmo, gal kam jau taip yra? ax.gif  unsure.gif

Neskaiciau ansktesniu pasisakymu, bet ka cia aprasete- ir as jauciu. Gal kiekviena skirtingai tai jaucia ar isgyvena, gal nuo sudejimo priklauso?

As tai puikiai jauciu, kad atsiranda skausmas nuo kaulu pletimosi: nugaros apacioje, prie uodegikaulio, kur slaunys jungiasi su dubeniu, kirksnyse ir isorineje puseje. Kai reikia prasiskesti ar vel suglausti kojas, atsistoti ir atsisesti- buna, net traska, ir skauda, ypac nakti apsiversti ant sono sunku, skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2009 03 20, 14:17)
Neskaiciau ansktesniu pasisakymu, bet ka cia aprasete- ir as jauciu. Gal kiekviena skirtingai tai jaucia ar isgyvena, gal nuo sudejimo priklauso?

As tai puikiai jauciu, kad atsiranda skausmas nuo kaulu pletimosi: nugaros apacioje, prie uodegikaulio, kur slaunys jungiasi su dubeniu, kirksnyse ir isorineje puseje. Kai reikia prasiskesti ar vel suglausti kojas, atsistoti ir atsisesti- buna, net traska, ir skauda, ypac nakti apsiversti ant sono sunku, skauda smile.gif

man yra lygiai tas pats,skauda kai vaikstai,naktim skauda,kad net apsiverst sunku,bet vaistu nuo sito nera,teks kankintis,man tai jau neilgai liko.....
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 03 21, 14:12)
man yra lygiai tas pats,skauda kai vaikstai,naktim skauda,kad net apsiverst sunku,bet vaistu nuo sito nera,teks kankintis,man tai jau neilgai liko.....

is manes sendien pasijuoke teta sako pagimdziau 4 vaikus nei kas man skaudejo nei ka, sako turbut jaunom ligos visokios kimba, sako as kiek dirbau budama nescia ir nieko unsure.gif likau nesuprasta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupkė @ 2009 01 07, 18:07)
Man pradejo skaudeti tarpviete sia sav. Mums 24 sav. Nezinau ar cia susirupinti, ar pradejo ten viskas temptis, del didejancios gimdos  g.gif .

Man tas pats doh.gif blush2.gif atrodo, kad pries kelias dienas pagimdziau unsure.gif
Ka daryti idomu, kad sumazinti ta tempima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 03 23, 18:21)
Man tas pats doh.gif  blush2.gif  atrodo, kad pries kelias dienas pagimdziau unsure.gif
Ka daryti idomu, kad sumazinti ta tempima? g.gif

skaiciau kad kelios mergaites dirzus rekomenduoja pilvukui nusipirkti sako padeda ir as meginsiu nestuke.gif
Atsakyti