QUOTE(gudrute @ 2008 01 07, 15:05)
Kai gimdai, tai tikrai negalvoji apie kitas moteriskes, kurios nori pailseti

, as gimdziau dvi paras, gimdziau pati be jokios epiduros, man ja padare tik pries skubu cezario pjuvi, bet atsimenu, kad po to dejavau tik is malonumo, nes nejauciau jokio skausmo

o per saremius labai garsiai dejavau, nes man taip buvo lengvaiu iskesti skausma
Teisingai, jeigu skauda, kaip nedejuosi. As taip pat dejavau ir kai po ilgu skausmo valandu man suleido epidurini nuskausminima, pajutau didziuli palengvejima ir palaima.

Mano vyras sake, jei labai skaudes, sauk, rek, daryk ka nori, kad tik palengvetu. Jis ir kvepuoti man padejo. Gerai, kai vyras salia per gimdyma.

Jis visiskai nesistebejo, kai kitose palatose gimdancios sauke. Koks malonus jausmas, kai po riksmo isgirsti mazyliu verksma. Asaru neiseina sulaikyti. Kol gimdziau, girdejome kokius 4-5 tokius epizodus - mama susunka ir tuoj pasigista leliuko verksmas. Kaip malonu
Mano anyta pavadino tokias moteris nekantriomis. Ir pati diziavosi savimi, kai gimdydama nesauke. Tik pasake, kad lova is to skausmo sulauze.

As ir tada paklausiau, ar geriau dejuoti ir saukti, ar ligonines inventoriu lauzyti