Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Pirmą kartą ne pamačiau MB, o man apie jį draugė papasakojo, na, kad yra toks žmogus. Klausiu jos- o tai aš jo niekad nemačius? ( nes visi eidavome į tuos pačius neperdidžiausius renginius), atsoko: ne nemačius, tu į tokius nežiūri lotuliukas.gif o kai jau žinojau ko reikia darytis tai pirma reakcija buvo: nu baisus kaip mano gyvenimas ! tai ir va, prisispjaudžiau į šulinį ax.gif kurį sekmingai geriu treti metai ir labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
kai pirma karta susitikau su savo esamu vyru, net nepagalvojau, kad jis bus mano vyras. netikiu meile is pirmo zvilgsnio smile.gif
Atsakyti
kai pirmąkart pamačiau MB, pagalvojau,kad jis labai ypatingas. toks jis ir yra dabar mano gyvenime - labai ypatingas smile.gif
Atsakyti
Tikrai nebuvo jokiu stebuklu, tiesiog ispudi padare ugis ir tvirtas sudejimas. dar atkreipiau demesi, kad labai elegantiskai atrodo.
sirdele suvirpejo gal po kokios savaites, kai romatiskai laika praleidome wub.gif
Atsakyti
Kai dar mokiausi 12oje klasėjė va taip kaip tam filme širdelė suvirpėjo pamčius savo vaikiną (susipažinom per “sms pažintis“ ar kažką panašaus),bendraujant atrodė sutariam idealiai, susitikdavome , kai tik pasitaikydavo proga,būtų pasipiršęs- tikrai nors ir tą pačią dieną būčiau sutikus tuoktis, bet ėmė ir sugriuvo viskas po kelių mėnesių, vėliau supratau, kad tikrai ne jis man skirtasis...Matyt, patirties trūkumas labai būtų pagadinęs gyvenimą blush2.gif
Praėjus daugiau nei metams laiko, draugė supažindino su savo klasės draugu, pasirodė tox draugiškas,puikus, mielas pašnekovas, bet visai į jį rimtai nežiūrėjau. Tačiau jis buvo atkalus ir po kelių mėnesių susitikinėjimo pasiūlė draugystę, kuri vis dar tęsiasi ir neseniai ją vainikavo piršlybos, tikiuosi netrukus bus ir vedybos heart.gif heart.gif
Atsakyti
nuostaba. pirma mintis susitikus buvo: "o koks platus veidas!" bigsmile.gif paskui apziurinejau atidžiau - vis žiūrinėjau žiūrinėjau.. keisti, neįprasti veido bruožai g.gif jausmai tik paskui paskui.. po truputį.. kai akys apsiprato blush2.gif
Atsakyti
As tikiu meile is pirmo zvilgsnio... blush2.gif ji pamaciu pirma mintis buvo "galeciau ir numirti tokio glebyje" thumbup.gif susileidau wub.gif
Atsakyti
Kai pamaciau ir susipazinau pirma karta su savo vyru,pamaniau koks jis grazus wub.gif wub.gif wub.gif o jau sypsena isvis susuko galva, atrode kad i mane demesio neatkreips,bet nuo pat susipazinimo akimirkos manes ir nepaleido...dar dabar karts nuo karto paklausia ar jis man dar grazus ir patrauklus kaip pirma susipazinimo diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 20 kovo 2009 - 12:45
QUOTE(meravigliosa @ 2009 02 19, 15:25)
nuostaba. pirma mintis susitikus buvo: "o koks platus veidas!"  bigsmile.gif  paskui apziurinejau atidžiau - vis žiūrinėjau žiūrinėjau.. keisti, neįprasti veido bruožai g.gif jausmai tik paskui paskui.. po truputį..  kai akys apsiprato blush2.gif

lotuliukas.gif
prasau, nepyk, bet negaliu nustot kvatojus 4u.gif na as cia is gerosios puses sypsaus. tiesiog matyt pirma sykiu isgirstu/perskaitau, kad kas va taip pagalvotu... mirksiukas.gif

mano pirma mintis buvo 'idomu' ir ties tuo pasibaige - buvo tuo metu ir kiti vaikinai mano akiratyje, taip kad demesio neskyriau daug...
o stai mano busimas vyras isdave paslapti, kad mane pamates zinojo - as TA vienintele ir busiu jo zmona, na ne rytoj ar po metu, bet busiu... biggrin.gif

stai ir busiu po vienu metu ir keliu menesiuku wub.gif
Atsakyti
po pažinties ant rytojaus pasakiau jam "man atrodo mes čia ilgam susitikom" smile.gif Štai mes jau 8 metai kartu smile.gif
Atsakyti
Mes dar nedraugavom, aš vienai draugei užsiminiau, kad manau,kad čia tas ir jis bus mano vyras. Tai ką,susiėjom, 3,5 m. kartu jau,o ar bus jis vyras mano,dar neaišku biggrin.gif
Atsakyti
na o as kai pirma karta pamaciau savo brangiausiaji iskart supratau, kad tai mano vyras...ir tai tiesa smile.gif susituoke ir sekmingai auginam dukryte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti