Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Aš tai kažką pajutau, tikrai kažką, tokią lyg pauzę.. na nemoku paaiškinti, bet tada nesupratau, kad tai kažką reiškia, o paskui po truputį įsimylėjau ax.gif
Atsakyti
Na as netikiu meile is pirmo zvilgsnio. Busimasis MB man iskarto patiko, bet tada tikrai nebuciau pagalvojus kad va sitaip kartu sulipsim biggrin.gif Tikrai nebuvo jokiu "viskas aplinkui sustojo" arba "is dangaus pabiro zvaigzdes" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 11 kovo 2007 - 14:03
Na mes su saviskiu pries susitinkant ilgai bendravom internetu kol galiausiai nusprendem nueiti kartu pasilinksminti i kluba, bet tik kaip draugai, nes tada abu turejom po kitas meiles 4u.gif ir prisimenu toki momenta, kai jis buvo pasisukes i mane sonu ir as taip nejuciom pagalvojau "O DIEVE KOKS JIS GRAZUS.TIK, KAD NEISIMYLECIAU I JI" nuo tada mes jau trys metai kartu biggrin.gif
Atsakyti
Buvo buvo kazkada toks jausmas kad laikas susitojo ir jauciau kiekviena sekunde visa savo esybe blush2.gif Milijonai minciu galvoje blink.gif bet viskas baigesi...
O su savo busimu buvo prikolnai - as ji pakabinau smile.gif Viskas buvo paprasta, miela mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai nejauciau, musu draugyste isiliepsnojo po 4 m pazinties smile.gif
Atsakyti
Pamaciau ji 8 kl Rugsejo 1aja.. 4u.gif Atejo i musu klase toks aukstas, tamsiaplaukis, grazus.. wub.gif Is karto sirdele suspurdo.. Varwinau seile kelis metus , o jis i mane demesio ne nekreipe.., Bet jau 10 klasej susibendravom, tapom geriausiais draugais... jau eina 3metai kai mes kartu.. wink.gif negaliu patiketi, kad tos mano svajos issipilde.. tik kad tai testusi dar ilgiau...
Atsakyti
As su saviskiu susipazinau per interneta. Budavo parasai koki klausima, tai budavo atsakys vienu zodeliu arba sypsenele numes, arba siaip bile ka parasydavo. O as jo ir nespaudziau, pati tokiu stilium rasydavau - tada pradejo skambint. Po puses metu tokio bendravimo pagaliau susitikom ir... jau daugiau nei du su puse metu esam kartu wub.gif
Atsakyti
Kai susipazinom buvom tik draugai gal metus,net negalvojau su juo ka pradeti,bet tai jau isejo...........
Atsakyti
Pirmas įspūdis: "nuostabus vyras, kaip tik toks, kokio man reiktų"
Antra mintis: "tikriausiai vedęs ir turi vaikų"

Vėliau išaiškėjo, kad laisvas, tai mes labai greit susidraugavome ir antrą pažinties dieną jau gyvenom kartu blush2.gif Eina penkti metai... Turim dvi mergytes ir džiaugiamės vienas kitu bigsmile.gif Tai kas čia sakė, kad netiki meile iš pirmo žvilgsnio? wub.gif
Atsakyti
as kai pamaciau savaji,pagalvojau,ar kada nors jis uzsiciaupia,ir kad rengiasi kaip kaimietis.Viena diena jis su mano drauge bendravo kokios zmonos jis noretu,kokia butu jam ideali,tai ta priejusi prie manes,pareiske,kad jam reikia manes,kad as tikciau i zmonas schmoll.gif
Ir dar po keliu menesiu keli draugai pareiske,kad jis man simpatizuoja,o as to visai nemaciau,tada jam tai atsibodo ir parase man laiska smile.gif apie savo jausmus,nu o po savaites sutikau but jo mergina,nors dar buvo visokiausiu dvejoniu,bet dabar esu laiminga,kad nepadariau klaidos ir jo neatsumiau lotuliukas.gif
tik itariu,kad jis ne tokios zmonos noretu blush2.gif bet ka turi,ta turi ax.gif
Atsakyti
Kai pirmą kartą sutikau savo vyrą, jausmas buvo, tarsi būčiau pažinojus jį jau daug metų, toks savas, artimas man jis pasirodė. wub.gif
Atsakyti
kai as ji pirma karta pamaciau, varvinau seile ziuredama i ji, negalejau atsiziureti... toks saldainiukas! wub.gif gavojau as jam per prasta! bet kaip veliau pasirode, tas nerealaus grozio saldainiukas susizavejo kaip tik manimi! blush2.gif ax.gif
Atsakyti