Na mes su saviskiu pries susitinkant ilgai bendravom internetu kol galiausiai nusprendem nueiti kartu pasilinksminti i kluba, bet tik kaip draugai, nes tada abu turejom po kitas meiles
ir prisimenu toki momenta, kai jis buvo pasisukes i mane sonu ir as taip nejuciom pagalvojau "O DIEVE KOKS JIS GRAZUS.TIK, KAD NEISIMYLECIAU I JI" nuo tada mes jau trys metai kartu

Buvo buvo kazkada toks jausmas kad laikas susitojo ir jauciau kiekviena sekunde visa savo esybe
Milijonai minciu galvoje
bet viskas baigesi...
O su savo busimu buvo prikolnai - as ji pakabinau
Viskas buvo paprasta, miela

O su savo busimu buvo prikolnai - as ji pakabinau

Pamaciau ji 8 kl Rugsejo 1aja..
Atejo i musu klase toks aukstas, tamsiaplaukis, grazus..
Is karto sirdele suspurdo.. Varwinau seile kelis metus , o jis i mane demesio ne nekreipe.., Bet jau 10 klasej susibendravom, tapom geriausiais draugais... jau eina 3metai kai mes kartu..
negaliu patiketi, kad tos mano svajos issipilde.. tik kad tai testusi dar ilgiau...

As su saviskiu susipazinau per interneta. Budavo parasai koki klausima, tai budavo atsakys vienu zodeliu arba sypsenele numes, arba siaip bile ka parasydavo. O as jo ir nespaudziau, pati tokiu stilium rasydavau - tada pradejo skambint. Po puses metu tokio bendravimo pagaliau susitikom ir... jau daugiau nei du su puse metu esam kartu

Kai susipazinom buvom tik draugai gal metus,net negalvojau su juo ka pradeti,bet tai jau isejo...........
Pirmas įspūdis: "nuostabus vyras, kaip tik toks, kokio man reiktų"
Antra mintis: "tikriausiai vedęs ir turi vaikų"
Vėliau išaiškėjo, kad laisvas, tai mes labai greit susidraugavome ir antrą pažinties dieną jau gyvenom kartu
Eina penkti metai... Turim dvi mergytes ir džiaugiamės vienas kitu
Tai kas čia sakė, kad netiki meile iš pirmo žvilgsnio?
Antra mintis: "tikriausiai vedęs ir turi vaikų"
Vėliau išaiškėjo, kad laisvas, tai mes labai greit susidraugavome ir antrą pažinties dieną jau gyvenom kartu

as kai pamaciau savaji,pagalvojau,ar kada nors jis uzsiciaupia,ir kad rengiasi kaip kaimietis.Viena diena jis su mano drauge bendravo kokios zmonos jis noretu,kokia butu jam ideali,tai ta priejusi prie manes,pareiske,kad jam reikia manes,kad as tikciau i zmonas 
Ir dar po keliu menesiu keli draugai pareiske,kad jis man simpatizuoja,o as to visai nemaciau,tada jam tai atsibodo ir parase man laiska
apie savo jausmus,nu o po savaites sutikau but jo mergina,nors dar buvo visokiausiu dvejoniu,bet dabar esu laiminga,kad nepadariau klaidos ir jo neatsumiau
tik itariu,kad jis ne tokios zmonos noretu
bet ka turi,ta turi

Ir dar po keliu menesiu keli draugai pareiske,kad jis man simpatizuoja,o as to visai nemaciau,tada jam tai atsibodo ir parase man laiska

tik itariu,kad jis ne tokios zmonos noretu

Kai pirmą kartą sutikau savo vyrą, jausmas buvo, tarsi būčiau pažinojus jį jau daug metų, toks savas, artimas man jis pasirodė.

kai as ji pirma karta pamaciau, varvinau seile ziuredama i ji, negalejau atsiziureti... toks saldainiukas!
gavojau as jam per prasta! bet kaip veliau pasirode, tas nerealaus grozio saldainiukas susizavejo kaip tik manimi!